относно жалба срещу хулиган - съвети
Модератор: Общи модератори
34 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
относно жалба срещу хулиган - съвети
та както си приказваме за ербапите по пътя та днес и на мене ми се случи следното..
карам най-спокойно в една уличка за да изляза на централния булевард и оттам да влизам в болницата където си уча...тази уличка е
с еднопосочно движение и нормално си вървя до разклона за булеварда и тамън да излизам на булеварда завива срещу мене едно такси и не мърда..бакшиша е искал да дам на задна 700 метра понеже влизал с предимство..аз му казвам най-учтиво (почти) да даде 2 метра назад и ще се махна от пътя..той не..той като бакшиш има по важна работа от човек който колата му е окичена цялата с червен кръст...аз му отговарям че няма да мърдам и да се такова такова при което дава напред и ми удря огледалото но не е разбрал за здравината на серджо и неговото се понамачка..давам назад и излизам от колата и почвам да го псувам как така тръгва ей така (без майтап) при което го гледам че тръгва да излиза с една палка (до тук с мъжествеността и нека сси захванем педерастките номера)..тръгва да излиза при което го връщам обратно заедно с вратата и цялата кола лееко се разлюля
надъхан бакша излиза от другата врата..няма значение че аз съм 4 глави над него и още толкова широк...един път размаха палката и ме удари на ръката но втория път хванах палката и щях да го почвам но видях че се събра тълпа за сейра...и ми дойде другата идея..обаждам се по телефона 166 и викнах полиция при което бакша се побърка и избяга..
дойдоха полицайте записаха всичко и едно момче от сейрджиите дойде , даде си документите и каза същото с мене и се съгласи да е свидетел..полицаят ми каза дали да пускам жалба или не и аз си викам че няма..просто такъв прост екземпляр според закона на дарвин ще си намери майстора един ден..
та въпроса ми е към вас ако има и юристи нека ми кажат...
мога ли да пусна жалба срещу него без съдилища и такива глупости..искам по някакъв начин да му еба майката..все някога трябва един да постави началото на наказание на такива неандерталци..не дай си боже да е един от вас! та освен физическа разправия как мога да му еба майката по законов начин...очаквам предложения
карам най-спокойно в една уличка за да изляза на централния булевард и оттам да влизам в болницата където си уча...тази уличка е
с еднопосочно движение и нормално си вървя до разклона за булеварда и тамън да излизам на булеварда завива срещу мене едно такси и не мърда..бакшиша е искал да дам на задна 700 метра понеже влизал с предимство..аз му казвам най-учтиво (почти) да даде 2 метра назад и ще се махна от пътя..той не..той като бакшиш има по важна работа от човек който колата му е окичена цялата с червен кръст...аз му отговарям че няма да мърдам и да се такова такова при което дава напред и ми удря огледалото но не е разбрал за здравината на серджо и неговото се понамачка..давам назад и излизам от колата и почвам да го псувам как така тръгва ей така (без майтап) при което го гледам че тръгва да излиза с една палка (до тук с мъжествеността и нека сси захванем педерастките номера)..тръгва да излиза при което го връщам обратно заедно с вратата и цялата кола лееко се разлюля

надъхан бакша излиза от другата врата..няма значение че аз съм 4 глави над него и още толкова широк...един път размаха палката и ме удари на ръката но втория път хванах палката и щях да го почвам но видях че се събра тълпа за сейра...и ми дойде другата идея..обаждам се по телефона 166 и викнах полиция при което бакша се побърка и избяга..
дойдоха полицайте записаха всичко и едно момче от сейрджиите дойде , даде си документите и каза същото с мене и се съгласи да е свидетел..полицаят ми каза дали да пускам жалба или не и аз си викам че няма..просто такъв прост екземпляр според закона на дарвин ще си намери майстора един ден..
та въпроса ми е към вас ако има и юристи нека ми кажат...
мога ли да пусна жалба срещу него без съдилища и такива глупости..искам по някакъв начин да му еба майката..все някога трябва един да постави началото на наказание на такива неандерталци..не дай си боже да е един от вас! та освен физическа разправия как мога да му еба майката по законов начин...очаквам предложения
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Е аз поне не виждам начин да постигнеш това, което искаш без да ви разхождат по РПУ-та, а евентуално и по съдилища. Иначе се сещам за много други начини, ама нито един от тях не е законен...
Апък иначе да знаеш, че този номер с разминаването и огледалото го правят не само такива "неандерталци", както ги наричаш ти:) На мен в петък ми го врътна едно младо майче с дете в колата...ма какво да и направиш...освен още едно дете...
Хората са се изнервили здраво и ще става все по-зле и по-зле, колкото повече наближава Коледа...

Апък иначе да знаеш, че този номер с разминаването и огледалото го правят не само такива "неандерталци", както ги наричаш ти:) На мен в петък ми го врътна едно младо майче с дете в колата...ма какво да и направиш...освен още едно дете...
Хората са се изнервили здраво и ще става все по-зле и по-зле, колкото повече наближава Коледа...

Последна промяна someone на 17 Ное 2008, 20:54, променена общо 1 път
не съм лош човек но съм злопаметен дееба...чак ми стана смешно как удря с тая бухалка и аз не усещам нищо по онази част на тялото ми (имам увреден сензорен нерв) затова
здраве да е ако искате да ви дам рег. номер да се позабавлявате вие с неговата простота но внимание! по закона на мърфи и дарвин такива прости индивиди са на изчезване 

Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси
ПП: И на мен ми е интересно как може да стане това което искаш. Според мен пускаш едновременно жалба до фирмата работодател на въпросния жълтур и полицията. А, може по частен ред, или както там се води и до прокуратурата. Като го емнат от три страни ще се чуди къде да си завре жълтата тъпанарка.
Абе, тоя верно е с много рядък мозък. Като рядко щастие.

ПП: И на мен ми е интересно как може да стане това което искаш. Според мен пускаш едновременно жалба до фирмата работодател на въпросния жълтур и полицията. А, може по частен ред, или както там се води и до прокуратурата. Като го емнат от три страни ще се чуди къде да си завре жълтата тъпанарка.
Абе, тоя верно е с много рядък мозък. Като рядко щастие.
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
rado_rf написа:Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси :
Абе англичаните са го казали: don't bother bother until bother bothers you, а ти кви ги вършиш...мяташ ни направо в устата на лъва

- MOGY
- Obergruppenführer
-
- Кара: Е 36
Мен ако питаш да му беше спукал манерката
Аз съм видял че само тва помага.Не си заслужава да пишеш обяснения,жалби и накрая да му треснат няква глоба от 100лв. за нарушаване на обществения ред,която я платил я не,бълха го ухапала
Ония ден един приятел тресна един такъв отворко 3пъти та му цъфна шишарката,7 шева на лицето па да го питам следващия път дали няма да се замисли.....

Ония ден един приятел тресна един такъв отворко 3пъти та му цъфна шишарката,7 шева на лицето па да го питам следващия път дали няма да се замисли.....

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!
- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
Аз не мога да разбера защо куките те питат дали искаш да пуснеш жалба, при условие, че си бил нападнат и има свидетели на това? Трябвало е да го издирят и заключат за 24 часа. Според мен отивай и пусни жалбата. Трябва да си извадиш медицинско ако можеш. Ще му пръснат гъза от разкарване най-малкото. Не трябва да се отказваме да си търсим правата, защото точно това кара всички да се чувстват безнаказани. Ще се радвам ако този капут си получи заслуженото.
- MOGY
- Obergruppenführer
-
Абе тва с тия свидетели..тия бакшиши са като глутница тоя ще се обади на един двама колеги тия ще кажат единия е минавал с клиент и е видял как ти го нападаш,другия ще измисли друго от тоя сорт и така почва се ваща дума срещу тяхната...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Кофти е когато ти се случи такава случка , но наистина понякога и тупалките са необходимост.Някои хора не разбират от приказка , други въобще не разбират и от тупалки. Ти ги биеш , те ходят после да си връщат, ти пак ги биеш , те после идват с една тумба народ да те смачкат...Гневът поражда нов гняв и така до безкрай , докато недай си боже някой от двамата играчи не предаде богу дух. И к'ва е ползата от всичко това, ненужни ядове които ти се отрязават зле на самия теб. Правилен начин няма - има твой начин. Дали ще е правилен за точната ситуация никой неможе да каже, защото всеки ще мисли как той би постъл в тази ситуация, но той неможе да каже съществено мнение защото не той е бил там , а някой друг и така се говорят всякакви приказки , без конкретно разрешаване на проблема. Той ще седи неразрешен докато ти самият не решиш какво всъщност искаш да направиш - да го размажеш или просто да подадеш жалба. Последиците и от двете действия никой неможе да ти ги каже , защото това означава че си имаме нова баба Ванга ,бог да я прости.
Всяко действие си има противодействие - ти избираш какво да е то
Всяко действие си има противодействие - ти избираш какво да е то

- MOGY
- Obergruppenführer
-
Fixxxer написа:Правилен начин няма - има твой начин.
Тва ми хареса

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
someone написа:rado_rf написа:Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси :
Абе англичаните са го казали: don't bother bother until bother bothers you, а ти кви ги вършиш...мяташ ни направо в устата на лъва
Найте ли кво друго са казали англичаните, брадъри?
"Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
и аз имах сащия слу4ай с бакшиш само 4е на пешеходна патека,просто си изяде шамарите,видя дулото извини се и 4ак забрави да си земе колата,не сам се занимавал с жалби,и той изкара палка,некой може да ме нахрани за пистолета,ма не ми пука,кат сте в моето положение и вие ще реагирате така 

34 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3