Апаратче за глухонеми майки на бебета
Модератор: Общи модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
Апаратче за глухонеми майки на бебета
Приятели, една моя позната скоро ще си има бебенце. Проблемът е, че тя е глухоняма. Някакъв лекар от Пловдив (тя е от там) й е казал, че тук в София се продават някакви специални гривни, които светят когато бебето се разплаче - това й е единственият начин да "чува" бебето.
Знам, че това е нещо много специфично, но все пак - имате ли някаква представа къде може да се търси това нещо? Поразпитах малко в фармецевтичните среди, но засега нямам информация. Ако някой знае нещо, нека ми пише!
Благодаря!
Знам, че това е нещо много специфично, но все пак - имате ли някаква представа къде може да се търси това нещо? Поразпитах малко в фармецевтичните среди, но засега нямам информация. Ако някой знае нещо, нека ми пише!
Благодаря!
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
Виж на Руски паметник, там има един магазин за такива неща, доколкото съм виждала. Намира м-у ЦКБ и Райфайзен (демек ако идваш от към Цар Борис 3 ще ти се падне от дясната страна).
Успех!
Успех!
АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
има също едни неща на които им се вика "бейби монитър" и представляват малка уайърлес станция със микрофон която седи във стаята където е детето и предава звук на малка кутийка която прилича на уоки-токи. обсега е около 10-20 метра. някои от тях имат светодиодна скала която като плаче детето влиза във "червеното". други имат и вибрация която е за да го усетиш ако го носиш на кръста си.
нещо такова трябва да се търси...
нещо такова трябва да се търси...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Бейби фон или бейби монитор има във всички бебешки магазини, човек.
Мисля, че светят и вибрират.
Но са за късо разстояние. Стават као си в същия апартамент.
Ама тя ако е глухоняма най - добре да го държи около себе си. Щото падат, заклещват се, излизат... И не винаги реват....
PS. Ето ти примерен бейбифон
http://appliances.market.dir.bg/xoffer. ... shop_id=18
PPS. А едни приятели го бяха решили доста хитро. С мобилна камера над бебето, вързана към лаптопа. По този начин го и виждаш какво прави и не е скъпо!!! За нея ще е идеално.
Мисля, че светят и вибрират.
Но са за късо разстояние. Стават као си в същия апартамент.
Ама тя ако е глухоняма най - добре да го държи около себе си. Щото падат, заклещват се, излизат... И не винаги реват....
PS. Ето ти примерен бейбифон
http://appliances.market.dir.bg/xoffer. ... shop_id=18
PPS. А едни приятели го бяха решили доста хитро. С мобилна камера над бебето, вързана към лаптопа. По този начин го и виждаш какво прави и не е скъпо!!! За нея ще е идеално.
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
savski написа:Ихааа, супер! Значи ще зарадваме момичето!
Благодаря, D3BEP
Пак бих те посъветвал да питаш нашите майки в www.bg-mamma.com !
Там ще ти споделят,кое си струва и кое е боклук от опита в реални условия от това което се продава в магазините.

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
За случая най - подходящо е това с най - големи лампички и най - яки батерии, не се изисква специален опит и познания
И да вибрира.
Не препоръчвам точно този модел, просто показвам как се казва уреда и къде да го търси.
Според мен е излишно да търси точно определена марка и модел, дори и да му препоръчат.
Просто отива в магазина и търси. Каквото има.
Плюс това повечето майки наблягат на звука, не на лампичките... Това, че те са го харесали не го прави добър за момичето...
Дунчев, ти нещо рекламираш bgmama виждам
Д нямаш некой... модератор там ?

И да вибрира.
Не препоръчвам точно този модел, просто показвам как се казва уреда и къде да го търси.
Според мен е излишно да търси точно определена марка и модел, дори и да му препоръчат.
Плюс това повечето майки наблягат на звука, не на лампичките... Това, че те са го харесали не го прави добър за момичето...
Дунчев, ти нещо рекламираш bgmama виждам

- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
D3BEP написа:За случая най - подходящо е това с най - големи лампички и най - яки батерии, не се изисква специален опит и познания![]()
И да вибрира.
Дунчев, ти нещо рекламираш bgmama виждам![]()
Приятелю,като препоръчвам консултация имам именно предвид това,да обясни спецификата на момичето и на тази основа да получи препоръки!
Иначе за магазините си прав,а за сайта по-тихо бре братле,че там не минавам за толкова стар!

- BlackAdder
- кандидат ентусиаст
-
Ако не ме лъже паметта на Цар Асен (номера е нещо от сорта 31 + - м/у Узонджовска и Солунска) имаше магазин за хора с увреден слух. Намира се от дясно в еднн нов блок на партера ще видиш рекламите, ако се помещават още там.
14 мнения
• Страница 1 от 1