курсова работа

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

курсова работа

Мнение от FromZeroToHero » 12 Ное 2008, 19:49

Здравейте колеги, трябва ми малко помощ.

2-ри курс съм в НБУ специалност Информатика и трябва да правя курсова работа от 30 стр. на тема по избор: TCP/IP протоколи,База данни, Bluetooth, CPU, Hard disk, sound card, video card, lcd display, motherboard, USB технологии, wireless devices, p2p networks, видове памети, DVD,WI FI

Ще съм му много благодарен ако някой има такава тема или подобна на горепосочените разработена и готова и ми я предостави... ще ми спести много лутане из сайтовете.Аз намерих 2-3 в помагало, но професора ги знае много добре тях и не стават.

П.С Извинявам се че занимавам форума с мойте глупости

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 12 Ное 2008, 20:06

http://www.top-guns.hit.bg/

П.С. кирилица

RESPECT

by t060
Изображение
От тогава русото не е на мода.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 12 Ное 2008, 21:19

По цените от тоя сайт като гледам ще ти излезе около 120 лв удоволствието, срещу 100 мога да ти дам някоя на английски, да си я преведеш, че може и да понаучиш нещо :mhihi: :mhihi: :mhihi:
In Ban We Trust!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: X5 E70,F10 530d

Мнение от BKirov » 12 Ное 2008, 21:24

Приятел много сам добър по мрежи , може да измислим нещо за TCP IP да ти напишем.Ако искаш пиши ЛС .

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от FromZeroToHero » 13 Ное 2008, 20:57

BKirov написа:Приятел много сам добър по мрежи , може да измислим нещо за TCP IP да ти напишем.Ако искаш пиши ЛС .

Имаш ЛС

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от FromZeroToHero » 13 Ное 2008, 21:25

eraziel написа:По цените от тоя сайт като гледам ще ти излезе около 120 лв удоволствието, срещу 100 мога да ти дам някоя на английски, да си я преведеш, че може и да понаучиш нещо :mhihi: :mhihi: :mhihi:

След това има защита на тая курсова работа така че ще я науча при всички положения, не е само да я предадеш и готово вече имаш оценка. Не мислете, че е толко лесно в НБУ :mhihi:

Назад към Извън Темата