КЛЮЧ ;) Благодаря на всички ;)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Тротинетка :(
Мечтае да кара: BMW

КЛЮЧ ;) Благодаря на всички ;)

Мнение от n3v3rsayn3v3r » 10 Ное 2008, 21:43

Здр на всички който ще се опитат да помогнат.. Wink
Имам следния проблем...
Възможно ли е да се пренасочи повикване от телефон към друг номер...?
Смисъл ако някой иска да ми се обади на мен да направя така, че обаждането да се пренасочи към брат ми ?

Може да е жава приложение също стига да работи...

Всеки който може да помогне ще има бира от мен (може и няколко) Smile
Спешно е..
Мтел - Мтел..
http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=1056 Ето го телефона..
Ако може някой да помогне верно ще има много бира.. само да ми прати лс с телефон след това :mhihi: :winky:
Последна промяна n3v3rsayn3v3r на 11 Ное 2008, 12:26, променена общо 2 пъти

ентусиаст
Аватар
Кара: 2005 E61 525d
Мечтае да кара: просто да кара...
Детайли за колата: <3

Мнение от |`oTuH » 10 Ное 2008, 21:55

Естествено че може, търси из менютата > Настройки на разговори, пренасочване на обаждания и т.н.
Би трябвало да имаш избор > ако е заето > ако не отговаря и т.н.

на Ханглийски е Call Barrings

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от n3v3rsayn3v3r » 10 Ное 2008, 21:57

Има опция за пренасочване на всички повиквания Само при заето няма отговор няма връзка .. никъде не става да задам само 1 номер който да прехвърля..
:evil: :evil: :help:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 10 Ное 2008, 21:57

Да можеш, почти всички нови телове могат. Но май предвид че плащаш за пренасочването :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 10 Ное 2008, 22:01

Опция на телефона е, може да го има, може и да го няма .Ако си кажеш точен модел, колегите, които са по - на ти с твоя модел ще помогнат.

Когато търсещия осъществи разговор, той се плаща два пъти.
Веднъж от обаждащия се към теб - за сметка на обаждащия се.
Веднъж от теб към пренасочения номер - за твоя сметка.

Поздрави!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от n3v3rsayn3v3r » 10 Ное 2008, 22:03

не ме интересува дали плащам .. Важното е тоя уруфляк да не звани на жена ми .. и тя се дразни и аз се дразня..
а както казах опциите в меню Пренасочване на повикванията са следните:
1 Винаги Прехвърляй
2 Зает
3Няма отговор
4 Няма връзка
5 Отмени всички..
проблема идва от там ( може аз да съм тъп не знам ) че прехвърля абсолютно всички входящи повиквания към моя телефон а не само този който ми трябва.. :dummy: -> за мен :evil:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 10 Ное 2008, 22:09

Да, извинявам се, не съм видял модела.
Следователно такава опция НЯМАШ.

Можеш да насочваш само всички разговори по определено правило.

Имаш две опции:
1. Отиваш в мобилните форуми, за смартфони и други подобия и търсиш софтуер с подходящата опция за твоят телефон. Има такива софтуери, дали ще стане при теб обаче - божа работа.
2. Активираш пренасочване "при заето" и всеки път като затвориш когато той ти звъни, мисля, че ще го пренасочва.

Това е което се сещам засега.
Поздрави!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 10 Ное 2008, 22:27

Трябва да можеш да го блокираш.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от n3v3rsayn3v3r » 10 Ное 2008, 22:33

D3BEP написа:Да, извинявам се, не съм видял модела.
Следователно такава опция НЯМАШ.

Можеш да насочваш само всички разговори по определено правило.

Имаш две опции:
1. Отиваш в мобилните форуми, за смартфони и други подобия и търсиш софтуер с подходящата опция за твоят телефон. Има такива софтуери, дали ще стане при теб обаче - божа работа.
2. Активираш пренасочване "при заето" и всеки път като затвориш когато той ти звъни, мисля, че ще го пренасочва.

Това е което се сещам засега.
Поздрави!

Мерси много колега ;)
проблема е че телефона не е смартфон та даже и жава не може да му се качи :evil:
При заето става но тя доста често затваря на приятелки на майка и и т.н. ще ми дойде в повече..
@ja ако ме посъветваш как да стане номера ще съм ти много благодарен ..

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 10 Ное 2008, 22:37

Има начин, но си пада играчка с телефона- и номера с 99,9% сигурност става на Нокия и Сони Ериксон. Предполагам апарата НЕ е базов модел (тея дето са само за разговори и екстри нямат) и не е някоя странна марка...
При Нокия и СЕ се прави следното: създаваш няколко групи абонати (някои модели имат ограничение за броя имена в група), добавяш всички номера от указателя към групите и апарата се настойва да приема обаждания само от тези групи, и поне при СЕ гарантирам, че дава сигнал заето на всички останали. При Нокия не знам какъв сигнал подава апарата (не ми се е налагало да пробвам) , но логично е да е пак заето... След това пренасочваш обажданията "Ако е заето" към твоя номер...

Има един недостатък обаче- ако звънне непознат номер (не е записан в указателя) автоматично получава сигнал заето и ще бъде пренасочен...

Мога да помогна с по-подробно обяснение за Нокия- ако е смартфон още по-лесно е да обясня, но за СЕ нямам пресни спомени кое къде е в менюто. При нужда от помощ- ЛС с тел. номер и помагам колкото мога...

EDIT: На Нокия дава сигнал свободно и написаното остава валидно и проверено само за Сони Ериксон.
Последна промяна ms на 10 Ное 2008, 22:42, променена общо 1 път
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от n3v3rsayn3v3r » 10 Ное 2008, 22:41

ms написа:Има начин, но си пада играчка с телефона- и номера с 99,9% сигурност става на Нокия и Сони Ериксон. Предполагам апарата НЕ е базов модел (тея дето са само за разговори и екстри нямат) и не е някоя странна марка...
При Нокия и СЕ се прави следното: създаваш няколко групи абонати (някои модели имат ограничение за броя имена в група), добавяш всички номера от указателя към групите и апарата се настойва да приема обаждания само от тези групи, и поне при СЕ гарантирам, че дава сигнал заето на всички останали. При Нокия не знам какъв сигнал подава апарата (не ми се е налагало да пробвам) , но логично е да е пак заето... След това пренасочваш обажданията "Ако е заето" към твоя номер...

Има един недостатък обаче- ако звънне непознат номер (не е записан в указателя) автоматично получава сигнал заето и ще бъде пренасочен...

Мога да помогна с по-подробно обяснение за Нокия- ако е смартфон още по-лесно е да обясня, но за СЕ нямам пресни спомени кое къде е в менюто. При нужда от помощ- ЛС с тел. номер и помагам колкото мога...

Много ти благодаря колега велик си :)
Телефона е самсунг да го ева ... ако беше смарт е лесно..
Ще се мъча кфото ще да става в крайна сметка ще го набарам тоя леш и ще има няколко бързи рунда 100% ще и забрави номера след това :)
Бирата не съм я забравил свиркай кога само :P

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 10 Ное 2008, 22:45

И това е опция, но тотално отсвирва непознатите номера, скритите и т.н.
Има и варианта само с една група, вкарваш го в нея и на тази група да сложиш безшумно звънене, без вибрация и т.н. Ама не е оферта.
По - лесно е просто да й подмениш телефона с друг, подръчен, имащ тази опция.

Щом няма и джава, работата е зле. Останах с впечатление, че има. Но пробвай все пак в специализираните форуми, понякога има флашвания, ъпдейти на софтуера които добавят нови опции. Във всеки случай ти трябва компетентен точно по твоя телефон, а специалистите ги търси по такива форуми.

Аватар

Мнение от ms » 10 Ное 2008, 22:46

Не гарантирам дали ще го има като възможност на Самсунг- никога не съм ползвал такова чудо. Ако има нужда някаква помощ- да дообясня нещо, дай ми номер на ЛС да се чуем...

За смартфоните има програмки "Черен списък", ще потърся дали няма джава варианти...
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от n3v3rsayn3v3r » 10 Ное 2008, 23:00

ms написа:Не гарантирам дали ще го има като възможност на Самсунг- никога не съм ползвал такова чудо. Ако има нужда някаква помощ- да дообясня нещо, дай ми номер на ЛС да се чуем...

За смартфоните има програмки "Черен списък", ще потърся дали няма джава варианти...

Благодаря ти отново :) Работата е много зле ама ще се мъчим ... не може само хубави неща да се случват в живота ;) Това с черния списък го имах на к750и но на тоя курник го няма ... тия самсунг (телефоните) са мамата си трака .. ужас от всякъде :)
Та реши кога ти се пие бира :) :winky:

Аватар

Мнение от ms » 10 Ное 2008, 23:08

Имаш решение тогава- вземи на жената един К750и и си готов... Малко игра с указателя следва, а после и жената може да е леко нервна докато свикне, ама нали е важно да се оправи проблема- ще го преживее...

Edit: Сега, чак видях, че апарата и джава не поддържал- извинявам се за недоглеждането... Не, че щеше да има полза ако има :mhihi:
Вариантът ти е само един май- апарат с функция "Черен списък"...
Последна промяна ms на 10 Ное 2008, 23:15, променена общо 1 път
Изображение
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата