КЛЮЧ ;) Благодаря на всички ;)
Модератор: Общи модератори
47 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- n3v3rsayn3v3r
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Тротинетка :(
- Мечтае да кара: BMW
КЛЮЧ ;) Благодаря на всички ;)
Здр на всички който ще се опитат да помогнат.. Wink
Имам следния проблем...
Възможно ли е да се пренасочи повикване от телефон към друг номер...?
Смисъл ако някой иска да ми се обади на мен да направя така, че обаждането да се пренасочи към брат ми ?
Може да е жава приложение също стига да работи...
Всеки който може да помогне ще има бира от мен (може и няколко) Smile
Спешно е..
Мтел - Мтел..
http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=1056 Ето го телефона..
Ако може някой да помогне верно ще има много бира.. само да ми прати лс с телефон след това

Имам следния проблем...
Възможно ли е да се пренасочи повикване от телефон към друг номер...?
Смисъл ако някой иска да ми се обади на мен да направя така, че обаждането да се пренасочи към брат ми ?
Може да е жава приложение също стига да работи...
Всеки който може да помогне ще има бира от мен (може и няколко) Smile
Спешно е..
Мтел - Мтел..
http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=1056 Ето го телефона..
Ако може някой да помогне верно ще има много бира.. само да ми прати лс с телефон след това

Последна промяна n3v3rsayn3v3r на 11 Ное 2008, 12:26, променена общо 2 пъти
- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
Естествено че може, търси из менютата > Настройки на разговори, пренасочване на обаждания и т.н.
Би трябвало да имаш избор > ако е заето > ако не отговаря и т.н.
на Ханглийски е Call Barrings
Би трябвало да имаш избор > ако е заето > ако не отговаря и т.н.
на Ханглийски е Call Barrings
- n3v3rsayn3v3r
- кандидат ентусиаст
-
Има опция за пренасочване на всички повиквания Само при заето няма отговор няма връзка .. никъде не става да задам само 1 номер който да прехвърля..

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Опция на телефона е, може да го има, може и да го няма .Ако си кажеш точен модел, колегите, които са по - на ти с твоя модел ще помогнат.
Когато търсещия осъществи разговор, той се плаща два пъти.
Веднъж от обаждащия се към теб - за сметка на обаждащия се.
Веднъж от теб към пренасочения номер - за твоя сметка.
Поздрави!
Когато търсещия осъществи разговор, той се плаща два пъти.
Веднъж от обаждащия се към теб - за сметка на обаждащия се.
Веднъж от теб към пренасочения номер - за твоя сметка.
Поздрави!
- n3v3rsayn3v3r
- кандидат ентусиаст
-
не ме интересува дали плащам .. Важното е тоя уруфляк да не звани на жена ми .. и тя се дразни и аз се дразня..
а както казах опциите в меню Пренасочване на повикванията са следните:
1 Винаги Прехвърляй
2 Зает
3Няма отговор
4 Няма връзка
5 Отмени всички..
проблема идва от там ( може аз да съм тъп не знам ) че прехвърля абсолютно всички входящи повиквания към моя телефон а не само този който ми трябва..
-> за мен 
а както казах опциите в меню Пренасочване на повикванията са следните:
1 Винаги Прехвърляй
2 Зает
3Няма отговор
4 Няма връзка
5 Отмени всички..
проблема идва от там ( може аз да съм тъп не знам ) че прехвърля абсолютно всички входящи повиквания към моя телефон а не само този който ми трябва..

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Да, извинявам се, не съм видял модела.
Следователно такава опция НЯМАШ.
Можеш да насочваш само всички разговори по определено правило.
Имаш две опции:
1. Отиваш в мобилните форуми, за смартфони и други подобия и търсиш софтуер с подходящата опция за твоят телефон. Има такива софтуери, дали ще стане при теб обаче - божа работа.
2. Активираш пренасочване "при заето" и всеки път като затвориш когато той ти звъни, мисля, че ще го пренасочва.
Това е което се сещам засега.
Поздрави!
Имаш две опции:
1. Отиваш в мобилните форуми, за смартфони и други подобия и търсиш софтуер с подходящата опция за твоят телефон. Има такива софтуери, дали ще стане при теб обаче - божа работа.
2. Активираш пренасочване "при заето" и всеки път като затвориш когато той ти звъни, мисля, че ще го пренасочва.
Поздрави!
- n3v3rsayn3v3r
- кандидат ентусиаст
-
D3BEP написа:Да, извинявам се, не съм видял модела.
Имаш две опции:
Поздрави!
Мерси много колега

проблема е че телефона не е смартфон та даже и жава не може да му се качи

При заето става но тя доста често затваря на приятелки на майка и и т.н. ще ми дойде в повече..
@ja ако ме посъветваш как да стане номера ще съм ти много благодарен ..
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Има начин, но си пада играчка с телефона- и номера с 99,9% сигурност става на Нокия и Сони Ериксон. Предполагам апарата НЕ е базов модел (тея дето са само за разговори и екстри нямат) и не е някоя странна марка...
При Нокия и СЕ се прави следното: създаваш няколко групи абонати (някои модели имат ограничение за броя имена в група), добавяш всички номера от указателя към групите и апарата се настойва да приема обаждания само от тези групи, и поне при СЕ гарантирам, че дава сигнал заето на всички останали. При Нокия не знам какъв сигнал подава апарата (не ми се е налагало да пробвам) , но логично е да е пак заето... След това пренасочваш обажданията "Ако е заето" към твоя номер...
Има един недостатък обаче- ако звънне непознат номер (не е записан в указателя) автоматично получава сигнал заето и ще бъде пренасочен...
Мога да помогна с по-подробно обяснение за Нокия- ако е смартфон още по-лесно е да обясня, но за СЕ нямам пресни спомени кое къде е в менюто. При нужда от помощ- ЛС с тел. номер и помагам колкото мога...
EDIT: На Нокия дава сигнал свободно и написаното остава валидно и проверено само за Сони Ериксон.
При Нокия и СЕ се прави следното: създаваш няколко групи абонати (някои модели имат ограничение за броя имена в група), добавяш всички номера от указателя към групите и апарата се настойва да приема обаждания само от тези групи, и поне при СЕ гарантирам, че дава сигнал заето на всички останали. При Нокия не знам какъв сигнал подава апарата (не ми се е налагало да пробвам) , но логично е да е пак заето... След това пренасочваш обажданията "Ако е заето" към твоя номер...
Има един недостатък обаче- ако звънне непознат номер (не е записан в указателя) автоматично получава сигнал заето и ще бъде пренасочен...
Мога да помогна с по-подробно обяснение за Нокия- ако е смартфон още по-лесно е да обясня, но за СЕ нямам пресни спомени кое къде е в менюто. При нужда от помощ- ЛС с тел. номер и помагам колкото мога...
EDIT: На Нокия дава сигнал свободно и написаното остава валидно и проверено само за Сони Ериксон.
Последна промяна ms на 10 Ное 2008, 22:42, променена общо 1 път
- n3v3rsayn3v3r
- кандидат ентусиаст
-
ms написа:Има начин, но си пада играчка с телефона- и номера с 99,9% сигурност става на Нокия и Сони Ериксон. Предполагам апарата НЕ е базов модел (тея дето са само за разговори и екстри нямат) и не е някоя странна марка...
Много ти благодаря колега велик си

Телефона е самсунг да го ева ... ако беше смарт е лесно..
Ще се мъча кфото ще да става в крайна сметка ще го набарам тоя леш и ще има няколко бързи рунда 100% ще и забрави номера след това

Бирата не съм я забравил свиркай кога само

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
И това е опция, но тотално отсвирва непознатите номера, скритите и т.н.
Има и варианта само с една група, вкарваш го в нея и на тази група да сложиш безшумно звънене, без вибрация и т.н. Ама не е оферта.
По - лесно е просто да й подмениш телефона с друг, подръчен, имащ тази опция.
Щом няма и джава, работата е зле. Останах с впечатление, че има. Но пробвай все пак в специализираните форуми, понякога има флашвания, ъпдейти на софтуера които добавят нови опции. Във всеки случай ти трябва компетентен точно по твоя телефон, а специалистите ги търси по такива форуми.
Има и варианта само с една група, вкарваш го в нея и на тази група да сложиш безшумно звънене, без вибрация и т.н. Ама не е оферта.
По - лесно е просто да й подмениш телефона с друг, подръчен, имащ тази опция.
Щом няма и джава, работата е зле. Останах с впечатление, че има. Но пробвай все пак в специализираните форуми, понякога има флашвания, ъпдейти на софтуера които добавят нови опции. Във всеки случай ти трябва компетентен точно по твоя телефон, а специалистите ги търси по такива форуми.
- ms
-
-
Не гарантирам дали ще го има като възможност на Самсунг- никога не съм ползвал такова чудо. Ако има нужда някаква помощ- да дообясня нещо, дай ми номер на ЛС да се чуем...
За смартфоните има програмки "Черен списък", ще потърся дали няма джава варианти...
За смартфоните има програмки "Черен списък", ще потърся дали няма джава варианти...
- n3v3rsayn3v3r
- кандидат ентусиаст
-
ms написа:Не гарантирам дали ще го има като възможност на Самсунг- никога не съм ползвал такова чудо. Ако има нужда някаква помощ- да дообясня нещо, дай ми номер на ЛС да се чуем...
Благодаря ти отново

Та реши кога ти се пие бира

- ms
-
-
Имаш решение тогава- вземи на жената един К750и и си готов... Малко игра с указателя следва, а после и жената може да е леко нервна докато свикне, ама нали е важно да се оправи проблема- ще го преживее...
Edit: Сега, чак видях, че апарата и джава не поддържал- извинявам се за недоглеждането... Не, че щеше да има полза ако има
Вариантът ти е само един май- апарат с функция "Черен списък"...
Edit: Сега, чак видях, че апарата и джава не поддържал- извинявам се за недоглеждането... Не, че щеше да има полза ако има

Вариантът ти е само един май- апарат с функция "Черен списък"...
Последна промяна ms на 10 Ное 2008, 23:15, променена общо 1 път
47 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4