Писна ми от тарикатчета с Голфчета!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Писна ми от тарикатчета с Голфчета!

Мнение от blackrider » 10 Ное 2008, 20:19

Колеги ,незнам дали заради стикерите на форума на регистрационните ми номера или просто от спортна злоба към нашата любима марка,но днес за пореден път ми се дърви нека'в селяк с Голф 3. Аз си карам нормално,а оня до мен се напиня.Леко ме засече.Даже имах чуството ,че всеки момент ще му се покажат буталата от предния капак от напъване.За две бройки щеше да се удари ама не да се покаже колко е мъж и колко е бърз и яростен :evil:
Разбира се аз се изнервих /защото ми се случва за пореден път случки с Голфове/ и го оставих замислен доста зад мен.
Нямам нищо против Голф клуба! Ами и те си имат любима марка и те са фенове / е незнам дали са толкова "пристрастени" като нас,ама....../
Та питам се аз ,защо така постъпват на пътя когато видят БМВ? За мен си е чист риск да си правят гонка с нас! Могат да ни се опъват само GTI-тата ,но този от днес бе CL-че нек'во? Аз все пак съм с E39 150 к.с. !!! :shock:
Някой друг им али същите проблеми?

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 10 Ное 2008, 20:33

Е...ако си мислиш, че голяма част от е36 подфорума не се "напинят" като застанат до голф... ;)

Откак карам Мицубиши, научих, че на хондаджиите трите диамантчета им действат по същия начин както баварското знаме на голфаджиите...досадна история...карам си аз кораба-майка, а някакви CRV-та с ауспуси като комина на ТЕЦ Земляне ми се натягат...голфаджийска история...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2

Re: Писна ми от тарикатчета с Голфчета!

Мнение от b2 » 10 Ное 2008, 21:25

blackrider написа:Колеги ,незнам дали заради стикерите на форума на регистрационните ми номера или просто от спортна злоба към нашата любима марка,но днес за пореден път ми се дърви нека'в селяк с Голф 3. Аз си карам нормално,а оня до мен се напиня.Леко ме засече.Даже имах чуството ,че всеки момент ще му се покажат буталата от предния капак от напъване.За две бройки щеше да се удари ама не да се покаже колко е мъж и колко е бърз и яростен :evil:
Разбира се аз се изнервих /защото ми се случва за пореден път случки с Голфове/ и го оставих замислен доста зад мен.
Нямам нищо против Голф клуба! Ами и те си имат любима марка и те са фенове / е незнам дали са толкова "пристрастени" като нас,ама....../
Та питам се аз ,защо така постъпват на пътя когато видят БМВ? За мен си е чист риск да си правят гонка с нас! Могат да ни се опъват само GTI-тата ,но този от днес бе CL-че нек'во? Аз все пак съм с E39 150 к.с. !!! :shock:

Мчи така ами :D Ти си с най-бавната 5-ца все пак къде е тръгнал да се напъва :mhihi:
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Le Transporteur » 10 Ное 2008, 21:26

Ай стига ядове, премести го в другия и толкоз... :mhihi:
Аз като ми се уголфят и ги лекувам със ...смях , смея се та се късам, :mhihi: ...и ония така :shock: ако сме на светофар.. :mhihi: ,..ай със здраве...
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 10 Ное 2008, 21:28

blackrider написа:......
А някой с голф3 пак като ти направи жест и те пусне ,пускаш ли пак тема ,колега? :)
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15

Мнение от theraven_nz » 10 Ное 2008, 21:43

Като бях с БМВ-то голфовете ми се напъваха. Сега като съм с голфа, Е36-ците ми се напъват. Кво да направя. Простаците са навсякъде, зад волана на всякакви коли. Не виждам кво се впрягате.
---

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: и си свирка

Мнение от AIWERA » 10 Ное 2008, 21:45

Bogat-Beden написа:
blackrider написа:......
А някой с голф3 пак като ти направи жест и те пусне ,пускаш ли пак тема ,колега? :)

На мен ако ми се случи ще пусна тема :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 10 Ное 2008, 21:56

blackrider написа: Могат да ни се опъват само GTI-тата ,но този от днес бе CL-че нек'во? Аз все пак съм с E39 150 к.с. !!! :shock:

хахаха, това ме изкефи якия патрон караш :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от blackrider » 10 Ное 2008, 22:09

явно тук има скрити голфаджий ? Не няма да пусна нова тема,Тази ми е 1-та и се възмущавам на постъпките на голфокарачите! Следващият път въобще няма да се занимавам с простотий по пътищата. И не мисля ,че колата ми е "слаба" както някой бе написал!
Айде със здраве скрити голфаджий ,
един въпрос : вие форум нямате ли си ? :roll: :mhihi:

дере дънки сред голи мадами
Аватар

Мнение от Mamouk » 10 Ное 2008, 22:13

Не виждам смисъл от темата... Сигурно е така, ама...

Не е задължително колата да определя шофьора...
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!

Назад към Извън Темата