Писна ми от тарикатчета с Голфчета!
Модератор: Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- blackrider
- младши ентусиаст
-
Писна ми от тарикатчета с Голфчета!
Колеги ,незнам дали заради стикерите на форума на регистрационните ми номера или просто от спортна злоба към нашата любима марка,но днес за пореден път ми се дърви нека'в селяк с Голф 3. Аз си карам нормално,а оня до мен се напиня.Леко ме засече.Даже имах чуството ,че всеки момент ще му се покажат буталата от предния капак от напъване.За две бройки щеше да се удари ама не да се покаже колко е мъж и колко е бърз и яростен
Разбира се аз се изнервих /защото ми се случва за пореден път случки с Голфове/ и го оставих замислен доста зад мен.
Нямам нищо против Голф клуба! Ами и те си имат любима марка и те са фенове / е незнам дали са толкова "пристрастени" като нас,ама....../
Та питам се аз ,защо така постъпват на пътя когато видят БМВ? За мен си е чист риск да си правят гонка с нас! Могат да ни се опъват само GTI-тата ,но този от днес бе CL-че нек'во? Аз все пак съм с E39 150 к.с. !!!
Някой друг им али същите проблеми?

Разбира се аз се изнервих /защото ми се случва за пореден път случки с Голфове/ и го оставих замислен доста зад мен.
Нямам нищо против Голф клуба! Ами и те си имат любима марка и те са фенове / е незнам дали са толкова "пристрастени" като нас,ама....../
Та питам се аз ,защо така постъпват на пътя когато видят БМВ? За мен си е чист риск да си правят гонка с нас! Могат да ни се опъват само GTI-тата ,но този от днес бе CL-че нек'во? Аз все пак съм с E39 150 к.с. !!!

- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Е...ако си мислиш, че голяма част от е36 подфорума не се "напинят" като застанат до голф...
Откак карам Мицубиши, научих, че на хондаджиите трите диамантчета им действат по същия начин както баварското знаме на голфаджиите...досадна история...карам си аз кораба-майка, а някакви CRV-та с ауспуси като комина на ТЕЦ Земляне ми се натягат...голфаджийска история...

Откак карам Мицубиши, научих, че на хондаджиите трите диамантчета им действат по същия начин както баварското знаме на голфаджиите...досадна история...карам си аз кораба-майка, а някакви CRV-та с ауспуси като комина на ТЕЦ Земляне ми се натягат...голфаджийска история...
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Re: Писна ми от тарикатчета с Голфчета!
blackrider написа:Колеги ,незнам дали заради стикерите на форума на регистрационните ми номера или просто от спортна злоба към нашата любима марка,но днес за пореден път ми се дърви нека'в селяк с Голф 3. Аз си карам нормално,а оня до мен се напиня.Леко ме засече.Даже имах чуството ,че всеки момент ще му се покажат буталата от предния капак от напъване.За две бройки щеше да се удари ама не да се покаже колко е мъж и колко е бърз и яростен![]()
Та питам се аз ,защо така постъпват на пътя когато видят БМВ? За мен си е чист риск да си правят гонка с нас! Могат да ни се опъват само GTI-тата ,но този от днес бе CL-че нек'во? Аз все пак съм с E39 150 к.с. !!!![]()
Мчи така ами

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Ай стига ядове, премести го в другия и толкоз...
Аз като ми се уголфят и ги лекувам със ...смях , смея се та се късам,
...и ония така
ако сме на светофар..
,..ай със здраве...

Аз като ми се уголфят и ги лекувам със ...смях , смея се та се късам,

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
А някой с голф3 пак като ти направи жест и те пусне ,пускаш ли пак тема ,колега?blackrider написа:......

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- theraven_nz
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15
Като бях с БМВ-то голфовете ми се напъваха. Сега като съм с голфа, Е36-ците ми се напъват. Кво да направя. Простаците са навсякъде, зад волана на всякакви коли. Не виждам кво се впрягате.
---
- AIWERA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: и си свирка
Bogat-Beden написа:А някой с голф3 пак като ти направи жест и те пусне ,пускаш ли пак тема ,колега?blackrider написа:......
На мен ако ми се случи ще пусна тема

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
blackrider написа: Могат да ни се опъват само GTI-тата ,но този от днес бе CL-че нек'во? Аз все пак съм с E39 150 к.с. !!!![]()
хахаха, това ме изкефи якия патрон караш

- blackrider
- младши ентусиаст
-
явно тук има скрити голфаджий ? Не няма да пусна нова тема,Тази ми е 1-та и се възмущавам на постъпките на голфокарачите! Следващият път въобще няма да се занимавам с простотий по пътищата. И не мисля ,че колата ми е "слаба" както някой бе написал!
Айде със здраве скрити голфаджий ,
един въпрос : вие форум нямате ли си ?

Айде със здраве скрити голфаджий ,
един въпрос : вие форум нямате ли си ?

- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
Не виждам смисъл от темата... Сигурно е така, ама...
Не е задължително колата да определя шофьора...
Не е задължително колата да определя шофьора...
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
10 мнения
• Страница 1 от 1