Еднотипни ли са БМВ феновете като китайски запалки ?
Модератор: Общи модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Еднотипни ли са БМВ феновете като китайски запалки ?
Като ми го казаха това ми стана смешно разбирасе ... И един ден се замислих колко хора има с джанти от М6 от 12ки до 22ки на секви БМВта та се замислих ... А тея джанти ги виждам на ден поне на 5 коли 

I'm slowly drifting

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
ама по добре да виждаш джанит от М6 или М5 или М3, отколкото да виждаш лепенки ремус и сините пръскалки, дето познайте кои фенове си ги слагат...
а аз лично не си правя колата заради хорското мнение.
а аз лично не си правя колата заради хорското мнение.
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
То оригиналните джанти М6 са 19ки ,а 15ките им реплика не смятам че са хубави дори и 18ките реплика просто тея джанти са създадени за 19 и затова са толко знам ли или аз не разбирам 

I'm slowly drifting

- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
- b00st
- User
-
Ем аз лично не бих си ги сложил ама просто на някой е39ки или е46ци черни стоят супер добре. Ама тва е се едно да кажеш абе тоя М пакет не е ли еднотипен такъв всеки го слага. Просто на бмв той си отива най-много щотото са си го направили от БМВ, не в някъв тунинг гараж там дето леят стъклопастики.
Аз и голф 3ка съм виждал ама супер яко направен, ама тва е единичен случай и човека е хвърлил много пари за да стане готино с custom брони и прагове.
гледката си е ЕСКТРА. подписа ти не е добра гледка. даже ми се повръща като го гледам
Аз и голф 3ка съм виждал ама супер яко направен, ама тва е единичен случай и човека е хвърлил много пари за да стане готино с custom брони и прагове.
LizarD написа:Не е добра гледка....
http://www.autotuning.cz/galerie/albums ... rs_124.jpg
гледката си е ЕСКТРА. подписа ти не е добра гледка. даже ми се повръща като го гледам

- LizarD
- ентусиаст
-
zBoost написа:Ем аз лично не бих си ги сложил ама просто на някой е39ки или е46ци черни стоят супер добре. Ама тва е се едно да кажеш абе тоя М пакет не е ли еднотипен такъв всеки го слага. Просто на бмв той си отива най-много щотото са си го направили от БМВ, не в някъв тунинг гараж там дето леят стъклопастики.
Аз и голф 3ка съм виждал ама супер яко направен, ама тва е единичен случай и човека е хвърлил много пари за да стане готино с custom брони и прагове.LizarD написа:Не е добра гледка....
http://www.autotuning.cz/galerie/albums ... rs_124.jpg
Нищо, важното е, че си е моя

Абе, има една дебела баба от село горно надолнище, викат и Пенка Томахавката (110 кг), с едни гоолеми цици до колената. Много грозна, и от нея ли ти се повръща?
Последна промяна LizarD на 10 Ное 2008, 3:38, променена общо 5 пъти

- b00st
- User
-
- LizarD
- ентусиаст
-
- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
форума е пълен със сток манияци, затва няма да си казвам мнението
95% от бмв феновете са такива квото е заглавието 

- LizarD
- ентусиаст
-
Сток-а придава по тежкарски стил, докато инвидуъл-а е прекалено... Пернишки... уест коуст къстъмс нещо не ме влекът.Turbo_Ted написа:форума е пълен със сток манияци, затва няма да си казвам мнението95% от бмв феновете са такива квото е заглавието

- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
LizarD написа:Сток-а придава по тежкарски стил, докато инвидуъл-а е прекалено... Пернишки... уест коуст къстъмс нещо не ме влекът.Turbo_Ted написа:форума е пълен със сток манияци, затва няма да си казвам мнението95% от бмв феновете са такива квото е заглавието
мнението си е мое и хич не ми пука дали те кефи или не

- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
- Кара: само черни класики!!!
Айде да се разберем нещо веднъж за винаги - всеки има вкус, който понякога не допада на другите! А и, както вече се спомена в темата - хубавото си е хубаво! Като от БМВ АГ са направили хубава джанта, която стои добре на Е46 и Е39, защо да не си я слагат хората? Или трябва да не си боядисвам колата черна, а да я оставя само по кит, та да съм различен? Аз, а мисля и много хора, като си правя нещо по колата го правя не заради другите, а като слезна сутрин и я погледна и да си кажа "Мамка ти, колко си хубава"!
А и нека питам нещо, че не разбрах. Това, че по-голямата част от хората тук харесват малки стегнати женски дупета, прави ли ги "китайски запалки"? Или пък смешковци, които не разбират кое е наистина хубаво?
П.С.- Да не ме разберете погрешно - колата ми не е с реплики на М6
А и нека питам нещо, че не разбрах. Това, че по-голямата част от хората тук харесват малки стегнати женски дупета, прави ли ги "китайски запалки"? Или пък смешковци, които не разбират кое е наистина хубаво?
П.С.- Да не ме разберете погрешно - колата ми не е с реплики на М6

--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
LizarD написа:Сток-а придава по тежкарски стил, докато инвидуъл-а е прекалено... Пернишки... уест коуст къстъмс нещо не ме влекът.Turbo_Ted написа:форума е пълен със сток манияци, затва няма да си казвам мнението95% от бмв феновете са такива квото е заглавието
Какво искаш да кажеш, че в твоя град няма такива сергии ли или в който и да е друг град??? Какво само намесвате Перник, като град на кича??? И УЙзард, БМВ има не само сток, но и индивидуал изпълнения, а това, че теб не те влекът, само по себе си говори колко си тесноглед.
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- vanioboy
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
- Мечтае да кара: ///M6

В края на крайщата колата е ли4на собственост и всеки прави с нея каквото сметне за добре.Някъде във форума гледах една Е36-ца направена на Е46-ца донякъде,това 4е на мен неми харесва незна4и 4е труда на мом4ето което доста време и пари е хвърлил трябва да ги за4еркна,ОК за него е добре,кефиго и то4ка.
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2