ПОЛИЦЕЙСКА ПОМОЩ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

ПОЛИЦЕЙСКА ПОМОЩ

Мнение от atanasova86 » 09 Ное 2008, 21:32

Ако имате проблеми с господата полицаи ,или актове или каквото и да било свързано с проблем на пътя,някой ви е засекъл,ударил и избягал и т.н.Аз бачкам към 112 и мога да помагам по доста въпроси и проблеми за вас с привилегии.Щумни съседи и каквото ви хрумне,Ще дам мобилен на който пожелае да се възползва.Защото знам определените институции как реагират на някой сигнали,каквото се сетите казвай те,И за дупки детоса ви строшили колата и тн.Щ е отговаря м на всякакви въпроси.
П>С Просто предлагам помощ
Изображение

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 09 Ное 2008, 21:39

Имам една молба. Ако ти се обаждат във вторник около 22:30 вечерта от района на Дружба за да подават сигнал за простотии с коли по улиците - не препредавай сигнала :D :D :D
Изображение

Аватар
Кара: bmw е46

Мнение от vladuicho » 09 Ное 2008, 21:42

err0r написа:Имам една молба. Ако ти се обаждат във вторник около 22:30 вечерта от района на Дружба за да подават сигнал за простотии с коли по улиците - не препредавай сигнала :D :D :D

еййййй пак ще тормозиш ИС-ката :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от atanasova86 » 09 Ное 2008, 21:45

err0r написа:Имам една молба. Ако ти се обаждат във вторник около 22:30 вечерта от района на Дружба за да подават сигнал за простотии с коли по улиците - не препредавай сигнала :D :D :D

да викажа приемала съм такъв сигнал.Не знам кой ден беше,една се обажда да каже че некв иса се били събрали и си праве;ли с гонки в бмв та и свирели гуми,и й пречели да сптя.Аз го приех ама "забравих" да го предам на 8РПУ. Предположих че сте от колегите. :)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E21 79'

Мнение от Pin2 » 09 Ное 2008, 21:46

ААААхахахахаахаахахахахахахахха :mhihi: :mhihi: :mhihi:

:ahah: :ahah: :ahah:

И за вторник вечер горе на Бояна :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: E21 79'

Мнение от Pin2 » 09 Ное 2008, 21:47

btw :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:

Много ценно, че и там имаме човек :)
Дано не ни се налага, но все пак.

Аватар

Мнение от TUZara` » 09 Ное 2008, 21:56

Ето това се казва човек на място. :bowdown: ЕВАЛА ти правя колега и модовете да изчистят темата с несериозни постове ако може,защото това което прави колегата е найстина ценно

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го спокойно

Мнение от ///eMo » 09 Ное 2008, 22:00

TUZara` написа:Ето това се казва човек на място. :bowdown: ЕВАЛА ти правя колега и модовете да изчистят темата с несериозни постове ако може,защото това което прави колегата е найстина ценно

наистина много добра постъпка но не е ли колежка :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 09 Ное 2008, 22:03

Колегата е колежка, и това, което прави, е че си рискува работата дисциплинарно и публично.
Тая информация, за която ви говори на никого не се дава просто ей така.
А за нейно добро ще е хубаво да знае, че тея разговори обичайно се записват и преслушват от отговорни лица, за контрол на персонала, никой няма да даде на обикновена телефонистка на 300 лв. заплата такива права...

Така че, колежке, според мен отървавай темата, докаот е време, защото рискуваш. И като знам какви са при вас глобите за обаждащите се, твоята се опитвам да си представя.
Не всичко, коеот фърчи, се яде. Всеки кандидат за работа там в момента има мотив и средство.

Поздрави!

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 09 Ное 2008, 22:09

Извинявам се днеска ни писаха акт за не светнати фарове.. тукмо запалихме и тругнахме и ни спряха.. след обяснявания че има срок за предупреждение от наша страна те ни писаха акт... Правилно ли е и какво да правим ?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 09 Ное 2008, 22:47

Мен ми е интересно кво ше стане като Надето види темата :lol: и по-конкретно автора :lol:
In Ban We Trust!

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 09 Ное 2008, 22:58

D3BEP написа:Колегата е колежка, и това, което прави, е че си рискува работата дисциплинарно и публично.
Тая информация, за която ви говори на никого не се дава просто ей така.
А за нейно добро ще е хубаво да знае, че тея разговори обичайно се записват и преслушват от отговорни лица, за контрол на персонала, никой няма да даде на обикновена телефонистка на 300 лв. заплата такива права...

Така че, колежке, според мен отървавай темата, докаот е време, защото рискуваш. И като знам какви са при вас глобите за обаждащите се, твоята се опитвам да си представя.
Не всичко, коеот фърчи, се яде. Всеки кандидат за работа там в момента има мотив и средство.

Поздрави!

Няма нищо по-вярно дотук!
Колежке, наистина не се изхвърляй така, за всяко нещо си има начин.... не се обиждай, но наистина - не мисли, че всичко зависи от теб... По този начин повече ще си навредиш, отколкото ще помогнеш... повярвай...
Последна промяна Vlados на 09 Ное 2008, 23:00, променена общо 1 път
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: bmw E36 compact
Мечтае да кара: BMW X6

Мнение от menchev » 09 Ное 2008, 23:00

евала на колежката,благодарим за предложената помощ! :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 09 Ное 2008, 23:01

нема я нещо... сигурно 30-ката я разболя :mhihi: ... и на мачове не ходи вече :mhihi:
за надето иде реч... еее, много сте бързи бре

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 09 Ное 2008, 23:21

Атанасова, пак се появи на хоризонта с безумните си идеи/мисли и превълащения,а? :confused: :shock: :winky: ;) :mhihi:
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

Следваща

Назад към Извън Темата