Какъв телефон да си взема ?
Модератор: Общи модератори
52 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
Какъв телефон да си взема ?
Понеже съм се разтроил между няколко телефона и чесно казано, нямам си идея какво точно да си взема.
Искам телефон, който да е с операционна система Win mobile. Т.е. да си сърчвам все едно съм си у нас на PC-то. Да има Wifi за да гепим нет от където мога.
Телефона може да е по-голям, да има удобен дисплей. Да е готин дизайн и да е функционален от към други екстри.
За сега съм се насочил към HTC, Няколко Нокии, Qteци, Asus и други.
Трябва ми нещо Ново, по възможност да е скорошен модел, защото не ми се сменя следващите 1-2 години.
Дайте предложения с обосновка pls.
Ще съм благодарен на всеки ако ме посъветва за правилния телефон.
Много станаха и съм много объркан, а ми трябва PC+тел в джоба.
Искам телефон, който да е с операционна система Win mobile. Т.е. да си сърчвам все едно съм си у нас на PC-то. Да има Wifi за да гепим нет от където мога.
Телефона може да е по-голям, да има удобен дисплей. Да е готин дизайн и да е функционален от към други екстри.
За сега съм се насочил към HTC, Няколко Нокии, Qteци, Asus и други.
Трябва ми нещо Ново, по възможност да е скорошен модел, защото не ми се сменя следващите 1-2 години.
Дайте предложения с обосновка pls.
Ще съм благодарен на всеки ако ме посъветва за правилния телефон.
Много станаха и съм много объркан, а ми трябва PC+тел в джоба.
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
н96 - току-що излезе, на сносна цена е и предлага всичко, което ти трябва
http://www.gsmarena.com/nokia_n96-review-286.php

http://www.gsmarena.com/nokia_n96-review-286.php

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- pandev22
- младши ентусиаст
-
- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
Просто нямаш представа колко много грешиш за Iphone. Ако го ползваш само един ден и после се докоснеш до тази повърня HTC Diamond, ще разбереш разликата. Ако държиш толкова много на Windows Mobile, по-добре изчакай HTC Touch HD. Той е взаимствал доста от Iphone, но пак е с 65К цветове на дисплея, а не 16 милиона.
- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
Qtec Едно приятелче сменя няколко вече такива и винаги го препоръчва .. а той си разбира, с това се занимава 

Pin2 написа:Тоя HTC Diamond Touch толкова ли е добър да му се невиди... всеки за него ми говори.
Айфона е повече за некое подрастващо дете.
Къде мога да се докосна до HTC Diamond Touch ? Трябва да го огледам от близо тоя телефон.
Грешиш за фона, това, че стана малко комерс и си го накупиха тийнове не означава, че е лош телефон.
За мен това е най-доброто на пазара в момента в този ценови клас. А за браузваен в интернет просто няма равен... нема вин боза, нема симбиан...
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Sony Ericsson P1i до сега съм имал цялата Р серия и съм невероятно доволен, многозадачността му е на супер високо ниво, работи доста бързо и е с всичко което можеш да се сетиш освен вграден GPS.
Цената също му е много добра
Цената също му е много добра

Ам ти в общи линии нямаш особен избор с тея изисквания за уин мобайл,
взимай направо HTC Raphael a.k.a. Touch Pro (с qwerty клавиатурата). Диаманта без клавиатура си е е*аси мъката, както и всеки друг смартфон без фул-сайз клавиатура, в тоя ред на мисли.
Единствената алтернатива, която е на дневен ред е може би Kaiser (ТyTn II) ако искаш да поспестиш някой лев, там ще трябва да се примириш обаче с по-ниска резолюция (qVGA vs VGA при тъч про-то), по-бавен процесор, по-малко РАМ памет. Единствената екстра на кайзера, която тъч про няма е това, че като го разтвориш можеш да му наклониш дисплея и да си го оставиш на бюрото, за мен лично това е причината още да не съм сменил кайзера с тъч про ...
Голяма недомислица на уин мобайл е, че като ги оставиш на стендбай (изключен дисплей) гасят wifi-то, мене лично ме вбесява това.
взимай направо HTC Raphael a.k.a. Touch Pro (с qwerty клавиатурата). Диаманта без клавиатура си е е*аси мъката, както и всеки друг смартфон без фул-сайз клавиатура, в тоя ред на мисли.
Единствената алтернатива, която е на дневен ред е може би Kaiser (ТyTn II) ако искаш да поспестиш някой лев, там ще трябва да се примириш обаче с по-ниска резолюция (qVGA vs VGA при тъч про-то), по-бавен процесор, по-малко РАМ памет. Единствената екстра на кайзера, която тъч про няма е това, че като го разтвориш можеш да му наклониш дисплея и да си го оставиш на бюрото, за мен лично това е причината още да не съм сменил кайзера с тъч про ...
Голяма недомислица на уин мобайл е, че като ги оставиш на стендбай (изключен дисплей) гасят wifi-то, мене лично ме вбесява това.
In Ban We Trust!
Определено не съм против IPhone. Този телефон уби рибата във всяка една държава и е може би номер едно като модел, който плени много хора. Въпроса е, че стана доста достъпен, а аз искам нещо по-добро.
Разгледах сайта на HTC и мога да кажа, че доста се стараят. Само не ми е ясно от къде да се пазаруват техните модели.
Вероятно от USA.
Разгледах сайта на HTC и мога да кажа, че доста се стараят. Само не ми е ясно от къде да се пазаруват техните модели.
Вероятно от USA.

52 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4