Търси се аскона с рег номаре С1537НВ
Модератор: Общи модератори
53 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
Търси се аскона с рег номаре С1537НВ
Който го види да се обади на 0898 759 488 ще има награда
удари ме и се чупи от местопроишествието!!!
удари ме и се чупи от местопроишествието!!!

- Smoocki
- старши ентусиаст
-
Е какво говориш аз го гоних 4-5 светофара на червено ,в насрешното срещу някви камиони ,тоя тапак имаше дете на задната седалка ....обадих се на кат тия викат номер еди кой си ела в понеделник за протокол абе ебати държавата ...добре че се мушна в модерно предградие и си викам тука ще ме гърбят ...а бяхме само аз и брат ми и още едно бмв.
червен купе беше цвета
червен купе беше цвета

- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Smoocki
- старши ентусиаст
-
Ами не е значи при нас има един такъв булевард и застава и се отлеждам и ще правя десен ...отляво гледам ок тоя пуснал мигач за пряката ...и тръгвам и брат ми вика леко леко и гледам тоя ме заобикаля с рязка маневра и ми застава от ляво поглеждам го и му викам през стъклото кво правиш бе и гледам как навива десен и ме удря нарочно и спира .....от там тръгвам да изкачам ама не мога отворя ,че дебелата му жена заизлизала и излезнахме ,отзад спе моя фр изкочиха още народ и почнах да викам и брат ми и наизкачахме яко тоя не смее да мръдне ,жена му се качи и тоя отраши аз викам скачайте да го гониме и газ след него то тоя минава през полянко незнам си от каде ли не ...и сега ми е леко натиснат колника ,леко пукнат мигам и вдлъбната маска ,каско имам ама е яко разправия па до кат абе мани мани .Щетата не е кой знае каква ама ме издразни ,че пуска мигач па не завива ,па и ме удря нарочно ...поне изяде ебати шута в калника

- Mecho
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: по улици без дупки
- Детайли за колата: E36 m50b20
E36 M52B28
E39 M52B28
Аз съм брат му казвам ви тоя келешар като излезнах толко ми беше паднало пердето почнах да псувам и се засилих да го извадя и да го размажа тъпия ЛАЙНАР ама дебелата свиня като ме видя скочи и газ да бегат жалко че не го хвана некаде задръстване просто само чаках възможност да го набар и да го размажа....но няма да останат така нещата се ще го видя някаде а на билла а на пазара с тая кочина и тогава да му го мисли

- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Добре, че не си напускал произшествието, а първо си се обадил на КАТ и след като са ти записали номер, чак тогава си тръгнал да го търсиш...
Ако напускаш произшествието и 20 застрахователя да смениш все тая, като няма кой да ти даде протокол за ПТП... така поне имаш номера му и човека ще остане 3 мес. без книжка.

Ако напускаш произшествието и 20 застрахователя да смениш все тая, като няма кой да ти даде протокол за ПТП... така поне имаш номера му и човека ще остане 3 мес. без книжка.
- Mecho
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: по улици без дупки
- Детайли за колата: E36 m50b20
E36 M52B28
E39 M52B28
Vlados написа:Добре, че не си напускал произшествието, а първо си се обадил на КАТ и след като са ти записали номер, чак тогава си тръгнал да го търсиш...![]()
Ние да го намерим ще го пратя и на пансьон да си почива в гипсово корито

Днес ви казвам за първи път се нервирам в така степен да ми се губят моменти

- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Vlados написа:Добре, че не си напускал произшествието, а първо си се обадил на КАТ и след като са ти записали номер, чак тогава си тръгнал да го търсиш...

- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
Не може последните 2 букви от номера да са тези, защото ако е така, колата е била със старите номера....
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
53 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4