Търси се аскона с рег номаре С1537НВ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 600 коня с умивна на лицето
Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
Детайли за колата: Garrett 3582

Търси се аскона с рег номаре С1537НВ

Мнение от Smoocki » 08 Ное 2008, 21:23

Който го види да се обади на 0898 759 488 ще има награда
удари ме и се чупи от местопроишествието!!!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от savski » 08 Ное 2008, 21:33

Ти остана на мястото и извика КАТ, нали?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мел

Мнение от ///vlado » 08 Ное 2008, 21:43

:evil: ако бях на твое място .... щях да се изтъча се колко мога и Изображение :bang:

Дано го намериш !

П.П Помниш ли какъв цвят беше :?:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Smoocki » 08 Ное 2008, 21:55

Е какво говориш аз го гоних 4-5 светофара на червено ,в насрешното срещу някви камиони ,тоя тапак имаше дете на задната седалка ....обадих се на кат тия викат номер еди кой си ела в понеделник за протокол абе ебати държавата ...добре че се мушна в модерно предградие и си викам тука ще ме гърбят ...а бяхме само аз и брат ми и още едно бмв.
червен купе беше цвета
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от savski » 08 Ное 2008, 21:58

Ееееее, друже, не се мести колата! Имах идентичен случай - блъснаха ме отзад и тръгнах да го гоня. После КАТ не искаха да признаят удара, застрахователите също не искат да плащат. Не е трябвало да го гониш - седиш на място, записваш му номера и да си го търсят от КАТ!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Smoocki » 08 Ное 2008, 22:13

А как няма плащат ....като не плащат правя си колата и сменям застрахователя и се оправят нещата :D
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от savski » 08 Ное 2008, 22:15

Хех! Как стана и къде? Много ли те потроши?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мел

Мнение от ///vlado » 08 Ное 2008, 22:16

[quote="savski"][/quote]

Неее колега ... в такива случай да ти кажа и аз да съм вообще няма да мисля трезво .... ами напротив .. щях да го гоня до дупка ! Пък после тва е лесно ... се ще се намерят връзки да се опраи колата ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: си

Мнение от txe » 08 Ное 2008, 22:25

винаги може да се каже.. бях паркирал пред блока, качих се за документите и като сляза колата я ударили :roll:
what a helluva ride

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Smoocki » 08 Ное 2008, 22:31

Ами не е значи при нас има един такъв булевард и застава и се отлеждам и ще правя десен ...отляво гледам ок тоя пуснал мигач за пряката ...и тръгвам и брат ми вика леко леко и гледам тоя ме заобикаля с рязка маневра и ми застава от ляво поглеждам го и му викам през стъклото кво правиш бе и гледам как навива десен и ме удря нарочно и спира .....от там тръгвам да изкачам ама не мога отворя ,че дебелата му жена заизлизала и излезнахме ,отзад спе моя фр изкочиха още народ и почнах да викам и брат ми и наизкачахме яко тоя не смее да мръдне ,жена му се качи и тоя отраши аз викам скачайте да го гониме и газ след него то тоя минава през полянко незнам си от каде ли не ...и сега ми е леко натиснат колника ,леко пукнат мигам и вдлъбната маска ,каско имам ама е яко разправия па до кат абе мани мани .Щетата не е кой знае каква ама ме издразни ,че пуска мигач па не завива ,па и ме удря нарочно ...поне изяде ебати шута в калника
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: по улици без дупки
Детайли за колата: E36 m50b20
E36 M52B28
E39 M52B28

Мнение от Mecho » 08 Ное 2008, 22:39

Аз съм брат му казвам ви тоя келешар като излезнах толко ми беше паднало пердето почнах да псувам и се засилих да го извадя и да го размажа тъпия ЛАЙНАР ама дебелата свиня като ме видя скочи и газ да бегат жалко че не го хвана некаде задръстване просто само чаках възможност да го набар и да го размажа....но няма да останат така нещата се ще го видя някаде а на билла а на пазара с тая кочина и тогава да му го мисли :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad: :maad:
Изображение

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 09 Ное 2008, 0:28

Добре, че не си напускал произшествието, а първо си се обадил на КАТ и след като са ти записали номер, чак тогава си тръгнал да го търсиш... ;)
Ако напускаш произшествието и 20 застрахователя да смениш все тая, като няма кой да ти даде протокол за ПТП... така поне имаш номера му и човека ще остане 3 мес. без книжка.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: по улици без дупки
Детайли за колата: E36 m50b20
E36 M52B28
E39 M52B28

Мнение от Mecho » 09 Ное 2008, 0:59

Vlados написа:Добре, че не си напускал произшествието, а първо си се обадил на КАТ и след като са ти записали номер, чак тогава си тръгнал да го търсиш... ;)
Ако напускаш произшествието и 20 застрахователя да смениш все тая, като няма кой да ти даде протокол за ПТП... така поне имаш номера му и човека ще остане 3 мес. без книжка.

Ние да го намерим ще го пратя и на пансьон да си почива в гипсово корито :banghead: :maad:
Днес ви казвам за първи път се нервирам в така степен да ми се губят моменти
Изображение

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 09 Ное 2008, 1:00

Vlados написа:Добре, че не си напускал произшествието, а първо си се обадил на КАТ и след като са ти записали номер, чак тогава си тръгнал да го търсиш... ;)

:yes:

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 09 Ное 2008, 3:18

Не може последните 2 букви от номера да са тези, защото ако е така, колата е била със старите номера....
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

Следваща

Назад към Извън Темата