Гражданска на 300 евро!!!!!!!!!
Модератор: Общи модератори
39 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- ScrappyDoo
- кандидат ентусиаст
-
Гражданска на 300 евро!!!!!!!!!
Абе момчета какво мислите? Ще дадете ли 300 евро за Гражданска? Аз лично ще си купя колело, ама 300 евро на тия тупани нема да им дам!!!
Нано секунда - това е времето между светването на зелената светлина на светофара и клаксона на пернишкия Голф зад тебе!!!
- ScrappyDoo
- кандидат ентусиаст
-
Последна промяна ScrappyDoo на 07 Ное 2008, 14:48, променена общо 2 пъти
Нано секунда - това е времето между светването на зелената светлина на светофара и клаксона на пернишкия Голф зад тебе!!!
ScrappyDoo написа:http://darikfinance.bg/view_article.php?article_id=10870
Вчера го е казала неква от Армеец.

Изнудване
Така е в България - ти си зависим от всичко:) Като ни трябват колите, не 300 - 1000 евро ще плащаме. Казват ти някаква цена, която трябва да дадеш и това. Не ги бърка, че примерно може да карам кола за 1500 и гражданската да ми е 600
Същото е и с бензина - могат да го вдигнат до 4 лева
И какво - пак ще даваме, какво да правим! Нямаме избор...

Същото е и с бензина - могат да го вдигнат до 4 лева

- ScrappyDoo
- кандидат ентусиаст
-
Еми не съм много съгласен. Докато всички така казваме няма да се оправим. То така не става всички цени да се вдигат, заплатите същите. Някой се опитват вече да правят нещо - млекопроизводители, хлебопроизводители... ама само те не могат сами. Трябва всички заедно... не казвам че ще е лесно, ама не може да се седи със скръстени ръце...
- vanioboy
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
- Мечтае да кара: ///M6
Сравняватли сравняват нивата в европа
а за доходите в европа,що некажат нещо!Интересномие тая директорка,ако такава беше какви бонус4ета е прибрала миналата година,но какво и пука бас ловя непадат подоло от европейските.

- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT
Тъпаци.
Аз вече се замислям, дали да бегам в чужбина да уча и работя. То да бяха само цените.... като се огледаш наоколо отсякъде те дебнат рояци пишки да те таковат и нито една п**** ти да таковаш малко, че поне да ти е некав кеф да седиш тука 

The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
ScrappyDoo написа:Еми не съм много съгласен. Докато всички така казваме няма да се оправим. То така не става всички цени да се вдигат, заплатите същите. Някой се опитват вече да правят нещо - млекопроизводители, хлебопроизводители... ама само те не могат сами. Трябва всички заедно... не казвам че ще е лесно, ама не може да се седи със скръстени ръце...
Съгласен съм, че трябва да се направи нещо. Но българите в повечето случай сме като стадо - всеки нанякъде. Как може да се противопоставим - аз, ти и другите от форума ще кажем "Майната ви" и няма да си платим гражданската. Ще ни спрат два пъти за проверка ще ни вземат по 500 лева и готово. Накривили сме шапката на някого. За да се направи нещо трябва всички да станат и да кажат "Чакайте бе, обирджии, не може да слагате от едната страна на кантара в другата. Трябва да има и в двете по-равно.
- ScrappyDoo
- кандидат ентусиаст
-
Таковат си ни отсекаде, момчета. и докато ние си коментираме само по форумчета ще продължават да си ни таковат. Проблема е, че всички които имат възможност да направят едно такова обединение на хората ги е страх. защото и те си цицат от еврофондовете. после може да не могат да правят заменки на имоти по морето.... Нещасници са тия управляващите, как се нервирах... 

- ScrappyDoo
- кандидат ентусиаст
-
savski написа:ScrappyDoo написа:Еми не съм много съгласен. Докато всички така казваме няма да се оправим. То така не става всички цени да се вдигат, заплатите същите. Някой се опитват вече да правят нещо - млекопроизводители, хлебопроизводители... ама само те не могат сами. Трябва всички заедно... не казвам че ще е лесно, ама не може да се седи със скръстени ръце...
Съгласен съм, че трябва да се направи нещо. Но българите в повечето случай сме като стадо - всеки нанякъде. Как може да се противопоставим - аз, ти и другите от форума ще кажем "Майната ви" и няма да си платим гражданската. Ще ни спрат два пъти за проверка ще ни вземат по 500 лева и готово. Накривили сме шапката на някого. За да се направи нещо трябва всички да станат и да кажат "Чакайте бе, обирджии, не може да слагате от едната страна на кантара в другата. Трябва да има и в двете по-равно.
Точно така. Те точно като стадо си ни водят. то от самосебе си хората няма д асе разбунтуват. но няма кой да поведе... едно хубаво митингче като през 1997...

- ACCELERATOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Миличките ни застрахователи... На загуба били
Затова като дойде Нова Година, се ИЗБИВАТ ДА РЕКЛАМИРАТ Гражданските си отговорности... Тооо ако беше на загуба, нямаше да хвърлят толкова пари за реклами
Иначе тва с цената е стар трик. Реват сега, че „справедливото“ било 300 евро, за да се вдигне шум, да се разлаят кучетата.. И към нова година ни сервират новата цена - от тях да мине, САМО 300лв (от тях да мине, щот са пичове). И овцете - доволни: къде са 300евро, къде са 300лв. Юруш на маслините!
Пък ако ви кажат отсега - догодина ГО става 300лв - няма да го поемете така леко и мазно, както с гореописаната „стратегия“, нали?

Затова като дойде Нова Година, се ИЗБИВАТ ДА РЕКЛАМИРАТ Гражданските си отговорности... Тооо ако беше на загуба, нямаше да хвърлят толкова пари за реклами

Иначе тва с цената е стар трик. Реват сега, че „справедливото“ било 300 евро, за да се вдигне шум, да се разлаят кучетата.. И към нова година ни сервират новата цена - от тях да мине, САМО 300лв (от тях да мине, щот са пичове). И овцете - доволни: къде са 300евро, къде са 300лв. Юруш на маслините!
Пък ако ви кажат отсега - догодина ГО става 300лв - няма да го поемете така леко и мазно, както с гореописаната „стратегия“, нали?

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
добре де какво приревахте ся веднага
тя жената си е казала че ще става постепенно и даже не се знае от кога ще почнат да я вдигат, което един вид значи че до тая цена 300 евро може да се стигне след 4 години, а все пак за 4 години може пък и да се пооправи малко положението в БГ и тогава тая сума да не ни се струва толко солена

тя жената си е казала че ще става постепенно и даже не се знае от кога ще почнат да я вдигат, което един вид значи че до тая цена 300 евро може да се стигне след 4 години, а все пак за 4 години може пък и да се пооправи малко положението в БГ и тогава тая сума да не ни се струва толко солена

39 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3