за маникюра и работата по колата
Модератор: Общи модератори
46 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
за маникюра и работата по колата
една тема във "тунинг"-а малко се отплесна ама понеже мисля че ще се понрави на децата - вместо да трия викам чакай да я заделя и преместя несъщественото във "извън темата" - алх
......
И кво сега? Бизнеса ли да сменям... Що ли не си завърших "Транспортната техника и технологии" в ТУ-то
Евала на момичето
Ма... видяхте ли й маникюра? Не, благодаря, ще си седя в офиса
При ябълките

......
Transportera написа:uricatoli написа:Мишу написа:представи си аппасоната да ти е автомонтьор
даже предпочитам да ми е тя
И аз редовно ще си чупя колата ако е тя в сервиза

Евала на момичето

Apassionata написа:Transportera написа:uricatoli написа:Мишу написа:представи си аппасоната да ти е автомонтьор
даже предпочитам да ми е тя
И аз редовно ще си чупя колата ако е тя в сервиза
И кво сега? Бизнеса ли да сменям... Що ли не си завърших "Транспортната техника и технологии" в ТУ-то
![]()
Евала на момичетоМа... видяхте ли й маникюра? Не, благодаря, ще си седя в офиса
При ябълките
![]()
ей лекоо
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
Мишу написа:бе ти автомивка да отвориш бая по напред ще си може само забърсване на огледалата да предлагаш не нужно да съсипваш маникюра
Ама ще е само за BMW-та мивката...Щото на други коли да лъскам огледалата... никъв шанс. За модели се замислям, дали да не сложа някво ограничение, за от Е36 нагоре, хахахха +E30. Или всичко без Х3 ... А на четките ще има надпис, който да се вижда само под определен ъгъл. Като си вътре, между тях... От дясно и от ляво "BMW", а отпред емблемката любима

- rango
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на магия
Apassionata написа:Мишу написа:бе ти автомивка да отвориш бая по напред ще си може само забърсване на огледалата да предлагаш не нужно да съсипваш маникюра
Ама ще е само за BMW-та мивката...Щото на други коли да лъскам огледалата... никъв шанс. За модели се замислям, дали да не сложа някво ограничение, за от Е36 нагоре, хахахха +E30. Или всичко без Х3 ... А на четките ще има надпис, който да се вижда само под определен ъгъл. Като си вътре, между тях... От дясно и от ляво "BMW", а отпред емблемката любимаПредставяте ли си? И цените ще се леко пропорционални на цените на колите дет се мият... Ся не може 5 лева за Е30 и 5 лева за Х6... Ще стане егаси навалицата от колеги
Айде някой да черпи за идеята
направо си представих как льскаш огледалото

НЕ Е МНОГО ВАЖНО КОЛКО ТИ Е МОЩНА КОЛАТА ПО ВАЖНО Е КОЛКО ТИ Е ПРАЗНА ГЛАВАТА!!!
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
rango написа:Apassionata написа:Мишу написа:бе ти автомивка да отвориш бая по напред ще си може само забърсване на огледалата да предлагаш не нужно да съсипваш маникюра
Ама ще е само за BMW-та мивката...Щото на други коли да лъскам огледалата... никъв шанс. За модели се замислям, дали да не сложа някво ограничение, за от Е36 нагоре, хахахха +E30. Или всичко без Х3 ... А на четките ще има надпис, който да се вижда само под определен ъгъл. Като си вътре, между тях... От дясно и от ляво "BMW", а отпред емблемката любимаПредставяте ли си? И цените ще се леко пропорционални на цените на колите дет се мият... Ся не може 5 лева за Е30 и 5 лева за Х6... Ще стане егаси навалицата от колеги
на ляво на дясно или нагоре надолу

- rango
- кандидат ентусиаст
-
uricatoli написа:rango написа:Apassionata написа:Мишу написа:бе ти автомивка да отвориш бая по напред ще си може само забърсване на огледалата да предлагаш не нужно да съсипваш маникюра
на ляво на дясно или нагоре надолу
от долу нагоре и после надолу

еии що си нямаме и ние тука такиа хентусиаски,иде ми да се преместа у шопско

НЕ Е МНОГО ВАЖНО КОЛКО ТИ Е МОЩНА КОЛАТА ПО ВАЖНО Е КОЛКО ТИ Е ПРАЗНА ГЛАВАТА!!!
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
Мишу написа:даи адрес на лично че само ме освиркват нищу не се вижда в моите огледала само прах са после ако съм доволен ще те препоръчам и на колегите ако не нема смисъл само бензин да харчат![]()
![]()
Абе ти глей кат ти дам адрес на лично, да не си размените ролите с жена ти... Па и до бой да се стигне. Да не те видим на някоя сбирка гримиран в лилаво? А те освиркват сигурно щот още не си се научил да караш. Срамота! Марката да излагаш... А за колегите не се притеснявай, те нямат проблеми с парите, пардон с бензина де

Към модераторите: Сори за

- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
- taba4ko
- ентусиаст
-
- Кара: 12' F30 335i
Zaho написа:Идеята ми допада![]()
Тая картинка как добре се връзва с заглавието на темата а ?![]()
![]()
ама да си вътре в колата...а и да я измият добре че ще ги връщам за рекламация и повтпрно миене
честно ли.... ми не точно., щото ще си мият атрибутите повече от колкото колите...

абе стават и вдете автомивки.... от мен да мине

- Zaho
-
-
- Детайли за колата: mnoo fast ;)
- rango
- кандидат ентусиаст
-
isa написа:Браво на момичето! За ентусиазма деБих я взела за пример, ама и аз като колежката по-горе не искам да си жертвам маникюра
само така моито момиче никва работа

46 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4