за маникюра и работата по колата

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

за маникюра и работата по колата

Мнение от Apassionata » 04 Ное 2008, 15:13

една тема във "тунинг"-а малко се отплесна ама понеже мисля че ще се понрави на децата - вместо да трия викам чакай да я заделя и преместя несъщественото във "извън темата" - алх

......

Transportera написа:
uricatoli написа:
Мишу написа:представи си аппасоната да ти е автомонтьор :mhihi:

даже предпочитам да ми е тя :mhihi:

И аз редовно ще си чупя колата ако е тя в сервиза :mhihi:

:shock: И кво сега? Бизнеса ли да сменям... Що ли не си завърших "Транспортната техника и технологии" в ТУ-то :roll:
Евала на момичето :yes: Ма... видяхте ли й маникюра? Не, благодаря, ще си седя в офиса ;) При ябълките :mhihi:

Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 04 Ное 2008, 15:31

бе ти автомивка да отвориш бая по напред ще си може само забърсване на огледалата да предлагаш не нужно да съсипваш маникюра :mhihi:

моторспорт
Аватар
Кара: 332

Мнение от KIM » 04 Ное 2008, 16:13

Apassionata написа:
Transportera написа:
uricatoli написа:
Мишу написа:представи си аппасоната да ти е автомонтьор :mhihi:

даже предпочитам да ми е тя :mhihi:

И аз редовно ще си чупя колата ако е тя в сервиза :mhihi:

:shock: И кво сега? Бизнеса ли да сменям... Що ли не си завърших "Транспортната техника и технологии" в ТУ-то :roll:
Евала на момичето :yes: Ма... видяхте ли й маникюра? Не, благодаря, ще си седя в офиса ;) При ябълките :mhihi:

Изображение

ей лекоо
Изображение

РазБОЙниКА
Аватар

Мнение от Apassionata » 04 Ное 2008, 16:39

Мишу написа:бе ти автомивка да отвориш бая по напред ще си може само забърсване на огледалата да предлагаш не нужно да съсипваш маникюра :mhihi:

Ама ще е само за BMW-та мивката...Щото на други коли да лъскам огледалата... никъв шанс. За модели се замислям, дали да не сложа някво ограничение, за от Е36 нагоре, хахахха +E30. Или всичко без Х3 ... А на четките ще има надпис, който да се вижда само под определен ъгъл. Като си вътре, между тях... От дясно и от ляво "BMW", а отпред емблемката любима ;) Представяте ли си? И цените ще се леко пропорционални на цените на колите дет се мият... Ся не може 5 лева за Е30 и 5 лева за Х6... Ще стане егаси навалицата от колеги :D Айде някой да черпи за идеята :idea:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на магия

Мнение от rango » 04 Ное 2008, 16:46

Apassionata написа:
Мишу написа:бе ти автомивка да отвориш бая по напред ще си може само забърсване на огледалата да предлагаш не нужно да съсипваш маникюра :mhihi:

Ама ще е само за BMW-та мивката...Щото на други коли да лъскам огледалата... никъв шанс. За модели се замислям, дали да не сложа някво ограничение, за от Е36 нагоре, хахахха +E30. Или всичко без Х3 ... А на четките ще има надпис, който да се вижда само под определен ъгъл. Като си вътре, между тях... От дясно и от ляво "BMW", а отпред емблемката любима ;) Представяте ли си? И цените ще се леко пропорционални на цените на колите дет се мият... Ся не може 5 лева за Е30 и 5 лева за Х6... Ще стане егаси навалицата от колеги :D Айде някой да черпи за идеята :idea:

направо си представих как льскаш огледалото :mhihi:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

НЕ Е МНОГО ВАЖНО КОЛКО ТИ Е МОЩНА КОЛАТА ПО ВАЖНО Е КОЛКО ТИ Е ПРАЗНА ГЛАВАТА!!!

Аватар
Детайли за колата: mnoo fast ;)

Мнение от Zaho » 04 Ное 2008, 16:47

Идеята ми допада 8)

Изображение

Тая картинка как добре се връзва с заглавието на темата а ? :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Последна промяна Zaho на 04 Ное 2008, 16:48, променена общо 1 път

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 04 Ное 2008, 16:47

rango написа:
Apassionata написа:

на ляво на дясно или нагоре надолу :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 04 Ное 2008, 16:50

даи адрес на лично че само ме освиркват нищу не се вижда в моите огледала само прах са после ако съм доволен ще те препоръчам и на колегите ако не нема смисъл само бензин да харчат :mhihi: :mhihi: :bchug:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от rango » 04 Ное 2008, 16:57

uricatoli написа:
rango написа:
Apassionata написа:

на ляво на дясно или нагоре надолу :mhihi:

от долу нагоре и после надолу :mhihi: :mhihi: :mhihi:

еии що си нямаме и ние тука такиа хентусиаски,иде ми да се преместа у шопско :mhihi:

НЕ Е МНОГО ВАЖНО КОЛКО ТИ Е МОЩНА КОЛАТА ПО ВАЖНО Е КОЛКО ТИ Е ПРАЗНА ГЛАВАТА!!!

РазБОЙниКА
Аватар

Мнение от Apassionata » 04 Ное 2008, 18:26

Мишу написа:даи адрес на лично че само ме освиркват нищу не се вижда в моите огледала само прах са после ако съм доволен ще те препоръчам и на колегите ако не нема смисъл само бензин да харчат :mhihi: :mhihi: :bchug:

Абе ти глей кат ти дам адрес на лично, да не си размените ролите с жена ти... Па и до бой да се стигне. Да не те видим на някоя сбирка гримиран в лилаво? А те освиркват сигурно щот още не си се научил да караш. Срамота! Марката да излагаш... А за колегите не се притеснявай, те нямат проблеми с парите, пардон с бензина де ;)
Към модераторите: Сори за :OT: Отеглям се с достойнство... :winky:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530d touring

Мнение от cucko » 04 Ное 2008, 18:42

Я вижжте много лично нещо!Който търси намира!Изображение
...за такава автомивка ли говорехме?! :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: 12' F30 335i

Мнение от taba4ko » 05 Ное 2008, 20:09

Zaho написа:Идеята ми допада 8)

Изображение

Тая картинка как добре се връзва с заглавието на темата а ? :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ама да си вътре в колата...а и да я измият добре че ще ги връщам за рекламация и повтпрно миене
cucko написа:Я вижжте много лично нещо!Който търси намира!Изображение
...за такава автомивка ли говорехме?! :mhihi:

честно ли.... ми не точно., щото ще си мият атрибутите повече от колкото колите... :mhihi: :lol: :mhihi: :lol: ще вземат да габичасат и после какво ще ги правим мацките не знам... :lol: :lol:
абе стават и вдете автомивки.... от мен да мине
Изображение

Аватар
Детайли за колата: mnoo fast ;)

Мнение от Zaho » 05 Ное 2008, 21:03

Размечтахте се нещо :mhihi: :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от isa » 05 Ное 2008, 21:49

Браво на момичето! За ентусиазма де :) Бих я взела за пример, ама и аз като колежката по-горе не искам да си жертвам маникюра :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от rango » 05 Ное 2008, 23:30

isa написа:Браво на момичето! За ентусиазма де :) Бих я взела за пример, ама и аз като колежката по-горе не искам да си жертвам маникюра :mhihi:

само така моито момиче никва работа :mhihi:

Следваща

Назад към Извън Темата