За куките
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Kregec
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е34 М50Б20
- Мечтае да кара: М....power
За куките
Патрулка се удари в стълб и се преобърна
05 ноември 2008 / News.dir.bg
Патрулна кола на столичната полиция се удари в стълб и се обърна, съобщи Дарик.
Инцидентът е станал на бул. „Цветан Лазаров” в столичния ж.к Дружба около 7,30 часа тази сутрин.
Причината е несъобразена скорост. Автомобилът е от звено „Сигнално-охранителна дейност” към полицията. Пострадал е водачът на патрулката.
Това е просто нечувано, нали те трябва да са за пример а те карат с несъобразена скорост...... Кофти работа дано само водачът е добре и да се отървал само с драскотини
Инцидентът е станал на бул. „Цветан Лазаров” в столичния ж.к Дружба около 7,30 часа тази сутрин.
Причината е несъобразена скорост. Автомобилът е от звено „Сигнално-охранителна дейност” към полицията. Пострадал е водачът на патрулката.
Това е просто нечувано, нали те трябва да са за пример а те карат с несъобразена скорост...... Кофти работа дано само водачът е добре и да се отървал само с драскотини
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Кво разправяш... Пред очите съм виждал и чувал от униформени как Polo-тата ги обръщат с ръчни и яко се режат с тях без особена причина. В БГ всеки си кара как си иска.
Пред нас имаше сладкарница преди известно време. СОТ-аджийски Полота се събираха там (има паркинг). Ходеха където ходеха и пак там се връщаха. Задължително имаше по две-три всеки ден. Ставал съм свидетел хиляди пъти как ги режат 16V-ивете фолксвагени. Карат като ненормални!
За Астрите все още не съм ставал свидетел, но съм сигурен, че и тях ги дерат така.
За Астрите все още не съм ставал свидетел, но съм сигурен, че и тях ги дерат така.
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
savski написа:Пред нас имаше сладкарница преди известно време. СОТ-аджийски Полота се събираха там (има паркинг). Ходеха където ходеха и пак там се връщаха. Задължително имаше по две-три всеки ден. Ставал съм свидетел хиляди пъти как ги режат 16V-ивете фолксвагени. Карат като ненормални!
Има един лаф:
Коя е най-хубавата кола в Света - НОВАТА!
А коя е най-бързаата - СЛУЖЕБНАТА!
- vesko06
- старши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
Преди година бях свидетел на катастрофа- кука мина на червено! (Те редовно си минават де!) След което излезнаха и започнаха да се разправят с другия шофьор, зао той минал на червено..! И най-накрая го изкараха него виновен, а те прави..! Даже и акт му написаха..!
- Gottlos
- младши ентусиаст
-
Аз не смятам,че е неоходимо веднага да се плюят и ругаят полицаите.Никъде в статията не пише за причаната,поради която са карали с "несъобразена скорост".
- Kregec
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е34 М50Б20
- Мечтае да кара: М....power
Кой ги ругае бе, аз не съм я писал с тази цел, плус това ако си прочел, правилно се надявам на шофера нищо да му няма, защото макар и да е полицай той е човек като всички нас, просто си е избрал тая професия. Имах предвид с тази тема, че не всички ченгета са перфекни, и независмо от пречината трябва да са внимателни, защото не са безмъртни. А за тва че куките никога не са виновни си е така....
- h4ckED
- ентусиаст
-
- Кара: триста двайсе и пеш
Един приятел е сотаджия и ми е разправял ... как като се стъмни почват да дърпат ръчните по завоите ...

M - The most powerful letter in the world
Никой не плюе полицаите! С малкото, което правят, помагат! Просто не може да глобяваш някого за привишена скорост, а ти да се режеш като ненормален. Като следиш за спазването на реда, ти самият трябва да си пример. Не трябва да има недосегаеми от закона. Ето например в случая, който каза колегата когато полицаите са минали на червено - би следвало да се направи някакво разследване, да се установи виновника и той да си понесе последствията. А те са съобщили по станцията - "Някакъв смотаняк мина на червено, не ни търсете ако има нещо, нямаме нужда от помощ" и са го почнали. И после като си вземе талона без точки да отиде да убеждава тази на гишето в КАТ, че е невинен.
- ITK
- младши ентусиаст
-
- Кара: да го карат
И ква да е причината за несъобразената им скорост - да не са гонили бандити да арестуват, или на някой наркодилър да приберат рекета.....
Правят и много по-големи магарии от тия...аз имам съученик в 7 РПУ - той в колата си държи ВИНАГИ шише водка, кара си и си пие, редовния номер с фуражката на таблото и не му пука...кара си от 15 години така, от сутринта пие....за кво говорим.....
айде няма нужда горките момчета, пазят ни а ние ги плюеме
Правят и много по-големи магарии от тия...аз имам съученик в 7 РПУ - той в колата си държи ВИНАГИ шише водка, кара си и си пие, редовния номер с фуражката на таблото и не му пука...кара си от 15 години така, от сутринта пие....за кво говорим.....

F**k them all!
- Gottlos
- младши ентусиаст
-
Убедихте ме,че не съм прав.Ще хвърлям вече камани по всичко живо с фуражка.Ще се пазя от СОД-аджии да не ме глобят за превишена скорст.Няма да давам път на полицейски коли с пуснат "буркан"(защото те няма за къде да бързат и трябва да се движат като всички други,и да спазват ограниченията за скороста,и знаците).
Извинявам се за недоглеждането от моя страна.След като прочетох още веднъж статията ми стана ясно,че шофьорът е употребил алкохол и си е карал с превишена скорст просто за кеф,а не служебно.
Извинявам се за недоглеждането от моя страна.След като прочетох още веднъж статията ми стана ясно,че шофьорът е употребил алкохол и си е карал с превишена скорст просто за кеф,а не служебно.
- Mishel_Vaian
- ИС-пушил ентусиаст
-
- Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
- Мечтае да кара: Ферари ф 40
- Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация
Е зимата е нормално ако не му бачка парното нека да пие 

My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
- vesko06
- старши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
Никой не ги плюе..! Естествено, че всичко си има своето изключение
Има и такива полицай, които си вършат съвестно работата си, но те са адски малко! На изчезване са
Требва ги пишат в Червената книга
Може в тази ситуация да са гонели някой ли прочие, но ме съмнява. Всички сотаджии в Пловдив карат кат идиоти, на червено минават, влизат в забранени улици и т.н! И за какво..? Питал съм мои приятели, дет бачкат кат сотаджии, защо го правят? Щото така искали, шефовете така казали! А дали имат право, съм ги питал също! Не, нямат! Но кой ни бара?! Нали сме сотаджии!

- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
ITK написа:И ква да е причината за несъобразената им скорост - да не са гонили бандити да арестуват, или на някой наркодилър да приберат рекета.....
Не думай! Сега полицията ще се самосезира и ......!

А сега по темата! За съжеление доста пъти и аз съм бил свидетел на произвола им и на наглоста им за да се оправдаят!

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Re: За куките
Kregec написа:Патрулка се удари в стълб и се преобърна
Може би трябва да се напише съкращението - СОД, за да се сети някой за какво става въпрос. Звено „Сигнално-охранителна дейност” към полицията служи за реагиране на аларми от сигнално-охранителна техника и съответно трябва да пристигнат на място по най-бързия начин. Това би трябвало да обяснява "несъобразената скорост". Друг е въпроса, че водача е длъжен да се съобразява с пътната обстановка, колкото и да бърза и въпреки светлинните и звукови сигнали. Но както се казва - случват се и такива работи...
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2