Симеоновско шосе + ниски гуми + Баце Борисов = крива джантаа
Модератор: Общи модератори
54 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Симеоновско шосе + ниски гуми + Баце Борисов = крива джантаа
Колеги, пускам тая тема щото тряя си споделя...
Та преди седмица, карам си аз лекичко по симеоновско посока Симеоново, малко преди кръстовището с околомръсното...
И пред мен изниква яма, умишлено изрязана с остри ръбове... с около 70 леко намалих, но по-малко от 50 не е било, за мое щастие без видими последствия. вчера пак по същия начин бях забравил за нея пак с малка скорост същата яма
Резултата е джанта с форма на знак стоп
Та внимавайте за кого гласувате (щото сега пътищата са по-зле и от преди, а след зимата не ми се мисли какво ще бъде....) и внимавайте като пътувате по симеоновско посока Витоша в лявата лента!
Та преди седмица, карам си аз лекичко по симеоновско посока Симеоново, малко преди кръстовището с околомръсното...
И пред мен изниква яма, умишлено изрязана с остри ръбове... с около 70 леко намалих, но по-малко от 50 не е било, за мое щастие без видими последствия. вчера пак по същия начин бях забравил за нея пак с малка скорост същата яма

Резултата е джанта с форма на знак стоп

Та внимавайте за кого гласувате (щото сега пътищата са по-зле и от преди, а след зимата не ми се мисли какво ще бъде....) и внимавайте като пътувате по симеоновско посока Витоша в лявата лента!
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
Кво толкова се оплаквате от пътищата в софия,чесно немога да разбера.
Доста често ми се налага да карам там и да ви кажа пътят ви в сравнение с този в провинцията е направо прекрасен.
Добре в Габрово оправиха доста километри асвалт и съм доволен,пак има мизерни пътища ама то от веднъж не става.
Все пак Бойко неможе по всяко време да огрее на всякъде,особено със тия некадърни фирми които работят по пътищата.
Кво да прай кмета няма избор те всички фирми са такива.
Доста често ми се налага да карам там и да ви кажа пътят ви в сравнение с този в провинцията е направо прекрасен.
Добре в Габрово оправиха доста километри асвалт и съм доволен,пак има мизерни пътища ама то от веднъж не става.
Все пак Бойко неможе по всяко време да огрее на всякъде,особено със тия некадърни фирми които работят по пътищата.
Кво да прай кмета няма избор те всички фирми са такива.

моляте не ти е виновен кмета че некой не си е свършил работата.Всяка община си има кмет и тои си отговаря за неговата община.Аз мислех да пиша до кмета на младост за една дупка на светофара на горублянско ханче в която изкривих и предна и задна джанта та сега като сменявах гумите ги изправях
,но фаида нема.Слагаха газ в горубляне една улица беше затворена цифра време отвориха я и сега е като след бомбандировка.....но със сигурност не е Кмета идвал да запълва копаните дупки а тея от газификацията!Същото е и при твоя случай !!Някой не си е свършил работата!

meto'o написа:Хората са го казали, путката е не женски полов орган а тип мъжки характер![]()
поздрави

Продавам шофъорско огледало за Опел Вектра
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Binev_OuT, не живея от вчера в София и знам как е било преди
Кво да прай кмета няма избор те всички фирми са такива - тва ме уби, ти кой мислиш че избира концесионер и фирми?
Репортера според теб кой трябва да контролира работата в този район? Попадията ли?

Кво да прай кмета няма избор те всички фирми са такива - тва ме уби, ти кой мислиш че избира концесионер и фирми?

Репортера според теб кой трябва да контролира работата в този район? Попадията ли?
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Ето това е отговора, свикнали сме да чуваме такива неща...
Колко са загрижени кметовете, ама миличките се не им се позволява, все някой им пречи...
Каква им е ролята тогава????
Колко са загрижени кметовете, ама миличките се не им се позволява, все някой им пречи...
Каква им е ролята тогава????
значи наистина живееш в заблуда
Няма присъда за нито един държавник откраднала нещо или злоупотребил .....какво искаш да направи който и да е......топлофикация,Румен Петков,Сашо Томов....и още ред други казуси....как да се бориш....ако ми обясниш ще гласувам за кмет на другите избори за теб
P.S щах да забравя ДОГАН

P.S щах да забравя ДОГАН

meto'o написа:Хората са го казали, путката е не женски полов орган а тип мъжки характер![]()
поздрави

- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Бе не знам какво, обаче червените дъртофелници в Изток ги лъгаха, лъгаха с кебапчета и станахме единственият район с кмет комунист - ела да видиш Изток и Изгрев - от миналите избори допреди 2 седмици - бойно поле. Оттогава запълниха няколко дупки, колкото да не е без хич. Вместо да преасфалтират улиците напълно, понеже някой имат огромна нужда от това. Например Незабравка е лунен пейзаж, освен ако не си сам на пътя и не караш по средата.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Пич ти знаеш ли каква е процедурата за да започне една фирма да прави подобни проекти касаещи общинската собственост а?
Знаеш ли чии подписи седят на едни листчета хартия, а?
Знаеш ли че при малко желание се "измисля" договор, който да върже гащите на общината а?
Знаеш ли че на запад, например, не се дават пари преди да е свършена договорената работа?
Аре не ми разправяй на мен как се процедира
Знаеш ли чии подписи седят на едни листчета хартия, а?
Знаеш ли че при малко желание се "измисля" договор, който да върже гащите на общината а?
Знаеш ли че на запад, например, не се дават пари преди да е свършена договорената работа?
Аре не ми разправяй на мен как се процедира

- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
///peter написа:Binev_OuT, не живея от вчера в София и знам как е било преди![]()
Кво да прай кмета няма избор те всички фирми са такива - тва ме уби, ти кой мислиш че избира концесионер и фирми?![]()
Ами кой ги избира - Кмета нали?
И който и да избере е все тая.И знаеш ли защо,защото работниците са БЪЛГАРИ!!!Защото каквото и да подфанем ние винаги се осира!!
Я да видим ти ако отидеш да бачкаш на пътя дали тая дупка няма да я оставиш отрязана да стои 3 седмици или ще ба4котиш до среди нощи да я запълниш,защото си загрижен за съгражданите си - АМИ няма как да стане!!!!!Кво е виновен кмета,че някой си там бачкатор не си е свършил работата за деня?

а знаеш ли че си има хора който се занимават с това и трябва да ги правят тея неща те оформят и разлгеждат оферти.Ако кмета тръгне да разлгежда всички оферти и тн...вярвай до сега нищо няма да се е направило това не е по физическите сили на никой
А подписите се слагат накрая носят се и се подписват 

поздрави

- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
без да се обиждате личи Ви колко разбирате от договорни отношения, общински поръчки и тн...
Да бинев ще ми пука, ако например знам, че няма да получа парите си за недобре или частично свършена работа, ще ми пука да изпълня срока, ако се включват наказателни клаузи...
Ама какво ли разбираме... те кметовете не са в играта, той баце бойко ша ни опрай
Поправено от Азраил - Недейте да предизвиквате или обиждате други хора...
Да бинев ще ми пука, ако например знам, че няма да получа парите си за недобре или частично свършена работа, ще ми пука да изпълня срока, ако се включват наказателни клаузи...
Ама какво ли разбираме... те кметовете не са в играта, той баце бойко ша ни опрай

Поправено от Азраил - Недейте да предизвиквате или обиждате други хора...
- KONN
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 2001 730d
Аз предлагам всеки да си купи по един червен спрей и когато падне в такава дупка или я види да я маркира достатъчно добре за да може шофьорите да я виждат.Пък току виж и тия от общините се притеснят малко като дупките са толкова ясно виждащи се.
Тая година смених два комплекта гуми 18 заради такива изрязани на платното дупки.

Тая година смених два комплекта гуми 18 заради такива изрязани на платното дупки.

Най мразим некви кифли да ми се правят на кроасани !!!!
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
Ами то ако са толкова сурови клаузите,сещаш ли се колко хора ще я работят тази работа.Просто всеки човек в нашата България се чувства ощетен.И си мисли,че за парите които получава няма нужда да се напъва толкова.И си мисля,че при първата глоба или друго накзание той просто ще си плюе на петите и ще си замине.
И накрая кой ще работи - почти никой.
И накрая кой ще работи - почти никой.

- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
И най смешното е че седят със седмици! Не са изобщо маркирани, абе бегай...
Ма както каза колегата кво да прай общината!
Това е решението
Ма както каза колегата кво да прай общината!

Това е решението

54 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4