Пазарна оценка на имот
Модератор: Общи модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Пазарна оценка на имот
Колеги има ли някой от вас който се занимава с оценки на имоти ?
Молбата ми е ако има такъв в аудиторията или някой от вас ,който има познат/близък занимаващ се с това да ме свържете/помогнете защото звънях миналата седмица в "Явлена" ,но те ми записаха трите имена и телефонния номер и ми казаха ,че щели да се обадят а на мен ми е много късо времето ,уреждам си банкова гаранция и започвам вече да не мога да спя от претиснение
Георги Пенчев
Молбата ми е ако има такъв в аудиторията или някой от вас ,който има познат/близък занимаващ се с това да ме свържете/помогнете защото звънях миналата седмица в "Явлена" ,но те ми записаха трите имена и телефонния номер и ми казаха ,че щели да се обадят а на мен ми е много късо времето ,уреждам си банкова гаранция и започвам вече да не мога да спя от претиснение

Георги Пенчев
Последна промяна Penchev на 03 Ное 2008, 15:23, променена общо 1 път
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Re: Оценка на имота
Penchev написа:Колеги има ли някой от вас който се занимава с оценки на имоти ?
Молбата ми е ако има такъв в аудиторията или някой от вас ,който има познат/близък занимаващ се с това да ме свържете/помогнете защото звънях миналата седмица в "Явлена" ,но те ми записаха трите имена и телефонния номер и ми казаха ,че щели да се обадят а на мен ми е много късо времето ,уреждам си банкова гаранция и започвам вече да не мога да спя от претиснение![]()
![]()
![]()
Георги Пенчев
За данъчна оценка ли става въпрос?Щото тя си е минавка отвсякънде в посока надоло от пазарната цена
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Оценка за ипотечен кредит ли търсиш, Георги, защото данъчна не вярвам да е?
Поясни наистина случая, че не се разбира какво да направим?
Ако е за ипотечна оценка е добре да кажеш и банката, тъй като различните имат различни оценители.
Поздрави!
Поясни наистина случая, че не се разбира какво да направим?
Ако е за ипотечна оценка е добре да кажеш и банката, тъй като различните имат различни оценители.
Поздрави!
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
D3BEP написа:Тъй е, но примерно булбанк няма да признае оценката на оценител от райфайзен.
Прав е колегата! Чакам Пенчев да ми прати документи на имота, да видим дали ще можем да помогнем

- Penchev
- Сватбаря
-
Трябва ми пазарна оценка на имота , аз малко не се изразих правилно в заглавието.Понеже ще участвам в изпълнението на една държавна поръчка и там ми искат гаранция за изпълнение.Срокът обаче е къс и затова съм се притеснил.Ние работим получаваме банкови гаранции от ОББ банка принципно.
Комшийке ,дай ми личен мейл , че ме е малко страх да пращам документи на имота ми на общ
Георги Пенчев
Комшийке ,дай ми личен мейл , че ме е малко страх да пращам документи на имота ми на общ

Георги Пенчев
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Penchev написа:Трябва ми пазарна оценка на имота , аз малко не се изразих правилно в заглавието.Понеже ще участвам в изпълнението на една държавна поръчка и там ми искат гаранция за изпълнение.Срокът обаче е къс и затова съм се притеснил.Ние работим получаваме банкови гаранции от ОББ банка принципно.
Комшийке ,дай ми личен мейл , че ме е малко страх да пращам документи на имота ми на общ![]()
![]()
Георги Пенчев
Спикич де, то тва собствеците като почне да ви гони параноята. Агенциите правим точно обратното на измамите, освен това до онзи мейл само аз имам достъп...
Ето друг - apassionata@abv.bg
И искаш да кажеш, че няма значение кой е оценителя, стига да е лицензиран? Провери го пак... Особено ако не си го правил това упражнение до сега... ако имаш снимки, прати също!
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Той лицензираният оценител си е лицензиран пред закона, но идеята е, че банките сключват договори с някои от тях. Поне аз доколкото знам.
Ако не е за да се ипотекира имота, мисля, че няма да предявят претенции от банката кой да е оценителя. Не знам де. Требва да се пробва, но ме смущава лично мен фактът, че имаш банка, имаш банков продукт а нямаш оценител. Обикновено всеки нормален банкер ще те препрати към хората, с които работят...
Тва е малко като да направите ипотека, ама да откажат да те свържат с нотариус за да я разпишеш...
Поздрави!
Ако не е за да се ипотекира имота, мисля, че няма да предявят претенции от банката кой да е оценителя. Не знам де. Требва да се пробва, но ме смущава лично мен фактът, че имаш банка, имаш банков продукт а нямаш оценител. Обикновено всеки нормален банкер ще те препрати към хората, с които работят...
Тва е малко като да направите ипотека, ама да откажат да те свържат с нотариус за да я разпишеш...

Поздрави!
- Penchev
- Сватбаря
-
paxaH написа:Обади ми се на 0899968840
Колега ,аз намерих човек от форума ,който веднага задейства процедурата за огледа

Ей това нашето общество просто съм го признал 1000 000 пъти, няма такова понятие "неможе" или "няма"

Георги Пенчев
- bai Oleg
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E 34
Жоре, ако все още ти е нужен оценител или нещо се обърка в ОББ мога да съдействам. 

Кой каквото и да говори - става дума за пари!!!
0885 20 30 32
0885 20 30 32
- Penchev
- Сватбаря
-
Много благодаря за помоща на Мишел
Всичко стана с невероятна бързина
Благодаря и на всички вас ,които предложихте помоща си
Георги Пенчев

Всичко стана с невероятна бързина

Благодаря и на всички вас ,които предложихте помоща си