Готварска печка ??????
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Готварска печка ??????
Здравейте искам да попитам за няккава информация за тези печки някой който има ако може да каже за тези котлони керамичните лесно ли се пукат примерно ако ми кипне водата ще се спука ли и лесно ли се чисти здрави ли са как нагряват и доволни ли сте изобщо от тях
намислил сам да е до 500 и главно на тази http://www.technomarket.bg/product_deta ... d=09000904 мерси предварително 

- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3

Последна промяна Garribaldi на 02 Ное 2008, 14:37, променена общо 1 път
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
Нищо няма да му стане ако кипне вода или каквото е там. (стига да не правиш бело, че там е по-различно) Имат си покривало отгоре, пък и без него пак ще издържат. Само е гадно, че като им сложиш нещо горещо върху копчалъците на плота (ако имат такива) и не искат да бачкат, ма пак имат зумер дето пищи да го махнеш и като изстине пак си работи. Та земай, не безпокой се.
RESPECT
by t060
RESPECT
by t060
От тогава русото не е на мода.
Re: Готварска печка ??????
go4et0o написа:Здравейте искам да попитам за няккава информация за тези печки някой който има ако може да каже за тези котлони керамичните лесно ли се пукат примерно ако ми кипне водата ще се спука ли и лесно ли се чисти здрави ли са как нагряват и доволни ли сте изобщо от тяхнамислил сам да е до 500 и главно на тази http://www.technomarket.bg/product_deta ... d=09000904 мерси предварително
До колкото разбирам питаш за керамичните котлони като цяло, а не за конкретния модел. Няма да съжаляваш, каквото и да кипнеш се чисти...просто няма смисъл да се опитваш на горещ плот, ако не е вода, като изстине пада всичко. Бързо загряват, поддържат сами температурата която искаш

За Индезит нямам впечатления, моята печка е Аристон, ама то там май завода е един и същ

Така че....вземай този модел и от там, където ти предлагат най- дълга гаранция, другото е на късмет

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
никакви ядове няма да имаш с кипване и разливане. чисти се лесно и с шпатула и с препарати. аз съм изпускал мраморна вазичка върху плота от шкаф над него и не мръдна. мойта е сименс и съм супер доволен,отделно търси ако има модел със сензор за нещо върху котлона-кат одигнеш тенджерата или тигана и котлона автоматично загасва,а като го сложиш обратно се вклячва пак-много е удобно.
SKISA написа:никакви ядове няма да имаш с кипване и разливане. чисти се лесно и с шпатула и с препарати. аз съм изпускал мраморна вазичка върху плота от шкаф над него и не мръдна. мойта е сименс и съм супер доволен,отделно търси ако има модел със сензор за нещо върху котлона-кат одигнеш тенджерата или тигана и котлона автоматично загасва,а като го сложиш обратно се вклячва пак-много е удобно.
Честно казано незнаех, че това със сензора е отделна екстра....да и моята гасне, но си мислех, че са си така....все пак няма лошо да пита в магазина

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Само не прави грешката да си купиш от тези варненските - Дипломат. Стават на г*з за нула време - лоши покрития на почти всички повърхности - само около плота е инокс, всичко друго е боядисвана ламарина. Като загрееш два пъти фурната да изпечеш нещо и става на петна с интересен (лайнян) цвят. А като се опиташ да направиш рекламация ти излизат с номера за неправилна употреба. Иначе с керамичния плот наистина няма грижи, с изключение на това, че на варненските печки боядисваното отгоре (разни кръгчета и декорации) също прегаря. Абе грозна работа...ако не ме беше срам да ви я покажа тая печка, щях да я снимам и да я постна във форума...всеки път като ходя в кухнята се ядосвам!
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Понеже не след дълго ще трябва да си купувам фурна и котлони за вграждане ,мога ли да разчитам на висок клас GORENJE , споделете впечатления и за тях ,моля ви
п.с. извинявам се на колегата за дето му ползвам темата ,но да не става по-голяма лудница в "извън темата"
Георги Пенчев

п.с. извинявам се на колегата за дето му ползвам темата ,но да не става по-голяма лудница в "извън темата"
Георги Пенчев
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Само гледай отгоре на плота да няма копчета ,а да са от сензорните тези :рисуваните: че няма чистене покрай тея с врътките иначе 7 години търкалям една такава само че за вграждане и просто нема никви ядове.
Penchev аз съм с cerman 7 години вече 8ма кара никви ядове не съм имал както и за газовите така и за електрическите котлони става въпрос само за плота за вграждане беше нещо от рода на 500-600 лева
Penchev аз съм с cerman 7 години вече 8ма кара никви ядове не съм имал както и за газовите така и за електрическите котлони става въпрос само за плота за вграждане беше нещо от рода на 500-600 лева
Последна промяна DirtySouth на 02 Ное 2008, 20:32, променена общо 1 път
I'm slowly drifting

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Penchev написа:Понеже не след дълго ще трябва да си купувам фурна и котлони за вграждане ,мога ли да разчитам на висок клас GORENJE , споделете впечатления и за тях ,моля ви![]()
Георги Пенчев
Уникални! Ползвам ги над 3 години и са перфектни хладилник, фурна, плот и абсорбатор, просто без забележка! Взимай няма да сгрешиш

- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
someone написа:Само не прави грешката да си купиш от тези варненските - Дипломат. Стават на г*з за нула време - лоши покрития на почти всички повърхности - само около плота е инокс, всичко друго е боядисвана ламарина. Като загрееш два пъти фурната да изпечеш нещо и става на петна с интересен (лайнян) цвят. А като се опиташ да направиш рекламация ти излизат с номера за неправилна употреба. Иначе с керамичния плот наистина няма грижи, с изключение на това, че на варненските печки боядисваното отгоре (разни кръгчета и декорации) също прегаря. Абе грозна работа...ако не ме беше срам да ви я покажа тая печка, щях да я снимам и да я постна във форума...всеки път като ходя в кухнята се ядосвам!

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2