Готварска печка ??????

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Готварска печка ??????

Мнение от go4et0o » 02 Ное 2008, 14:31

Здравейте искам да попитам за няккава информация за тези печки някой който има ако може да каже за тези котлони керамичните лесно ли се пукат примерно ако ми кипне водата ще се спука ли и лесно ли се чисти здрави ли са как нагряват и доволни ли сте изобщо от тях :? намислил сам да е до 500 и главно на тази http://www.technomarket.bg/product_deta ... d=09000904 мерси предварително ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: 'Е36'
Мечтае да кара: e92 m3

Мнение от Garribaldi » 02 Ное 2008, 14:36

:mhihi: Ами колега мойта е такава ии от няколко години още нищо и няма .. а какво ли не е видяла... А котлоните загряват заа, от 3 до 4 секунди :P :) Много е хубава ... кипвал съм кво ли не на нея и нищо и няма :)
Последна промяна Garribaldi на 02 Ное 2008, 14:37, променена общо 1 път
rrrrryyyyyymmmmm...
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 02 Ное 2008, 14:37

Нищо няма да му стане ако кипне вода или каквото е там. (стига да не правиш бело, че там е по-различно) Имат си покривало отгоре, пък и без него пак ще издържат. Само е гадно, че като им сложиш нещо горещо върху копчалъците на плота (ако имат такива) и не искат да бачкат, ма пак имат зумер дето пищи да го махнеш и като изстине пак си работи. Та земай, не безпокой се.

RESPECT

by t060
Изображение
От тогава русото не е на мода.

ентусиаст
Аватар

Re: Готварска печка ??????

Мнение от Мишел » 02 Ное 2008, 16:09

go4et0o написа:Здравейте искам да попитам за няккава информация за тези печки някой който има ако може да каже за тези котлони керамичните лесно ли се пукат примерно ако ми кипне водата ще се спука ли и лесно ли се чисти здрави ли са как нагряват и доволни ли сте изобщо от тях :? намислил сам да е до 500 и главно на тази http://www.technomarket.bg/product_deta ... d=09000904 мерси предварително ;)

До колкото разбирам питаш за керамичните котлони като цяло, а не за конкретния модел. Няма да съжаляваш, каквото и да кипнеш се чисти...просто няма смисъл да се опитваш на горещ плот, ако не е вода, като изстине пада всичко. Бързо загряват, поддържат сами температурата която искаш :D Вече две години може би проблеми нямам с моя, да не говорим , че сутрин като вляза или ми е студено, просто пускам четирите котлона за 1 мин на мах и си стоплям кухнята :mhihi: :mhihi: :mhihi:
За Индезит нямам впечатления, моята печка е Аристон, ама то там май завода е един и същ ;)
Така че....вземай този модел и от там, където ти предлагат най- дълга гаранция, другото е на късмет :yes:

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 02 Ное 2008, 16:16

никакви ядове няма да имаш с кипване и разливане. чисти се лесно и с шпатула и с препарати. аз съм изпускал мраморна вазичка върху плота от шкаф над него и не мръдна. мойта е сименс и съм супер доволен,отделно търси ако има модел със сензор за нещо върху котлона-кат одигнеш тенджерата или тигана и котлона автоматично загасва,а като го сложиш обратно се вклячва пак-много е удобно.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 02 Ное 2008, 16:30

SKISA написа:никакви ядове няма да имаш с кипване и разливане. чисти се лесно и с шпатула и с препарати. аз съм изпускал мраморна вазичка върху плота от шкаф над него и не мръдна. мойта е сименс и съм супер доволен,отделно търси ако има модел със сензор за нещо върху котлона-кат одигнеш тенджерата или тигана и котлона автоматично загасва,а като го сложиш обратно се вклячва пак-много е удобно.

Честно казано незнаех, че това със сензора е отделна екстра....да и моята гасне, но си мислех, че са си така....все пак няма лошо да пита в магазина :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 02 Ное 2008, 17:10

А чушки мога ли да метна отгоре :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от go4et0o » 02 Ное 2008, 17:12

Мерси много на всички отзовали се колеги моля катинар на темата ;)

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 02 Ное 2008, 18:12

Само не прави грешката да си купиш от тези варненските - Дипломат. Стават на г*з за нула време - лоши покрития на почти всички повърхности - само около плота е инокс, всичко друго е боядисвана ламарина. Като загрееш два пъти фурната да изпечеш нещо и става на петна с интересен (лайнян) цвят. А като се опиташ да направиш рекламация ти излизат с номера за неправилна употреба. Иначе с керамичния плот наистина няма грижи, с изключение на това, че на варненските печки боядисваното отгоре (разни кръгчета и декорации) също прегаря. Абе грозна работа...ако не ме беше срам да ви я покажа тая печка, щях да я снимам и да я постна във форума...всеки път като ходя в кухнята се ядосвам!

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 02 Ное 2008, 19:02

///peter написа:А чушки мога ли да метна отгоре :mhihi:

Винаги съм се чудила да ти кажа....така и не опитах :mhihi:

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 02 Ное 2008, 19:27

Понеже не след дълго ще трябва да си купувам фурна и котлони за вграждане ,мога ли да разчитам на висок клас GORENJE , споделете впечатления и за тях ,моля ви :help:

п.с. извинявам се на колегата за дето му ползвам темата ,но да не става по-голяма лудница в "извън темата"

Георги Пенчев
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини

Мнение от DirtySouth » 02 Ное 2008, 20:26

Само гледай отгоре на плота да няма копчета ,а да са от сензорните тези :рисуваните: че няма чистене покрай тея с врътките иначе 7 години търкалям една такава само че за вграждане и просто нема никви ядове.

Penchev аз съм с cerman 7 години вече 8ма кара никви ядове не съм имал както и за газовите така и за електрическите котлони става въпрос само за плота за вграждане беше нещо от рода на 500-600 лева
Последна промяна DirtySouth на 02 Ное 2008, 20:32, променена общо 1 път
I'm slowly drifting
Изображение

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 02 Ное 2008, 20:31

Penchev написа:Понеже не след дълго ще трябва да си купувам фурна и котлони за вграждане ,мога ли да разчитам на висок клас GORENJE , споделете впечатления и за тях ,моля ви :help:

п.с. извинявам се на колегата за дето му ползвам темата ,но да не става по-голяма лудница в "извън темата"

Георги Пенчев

Уникални! Ползвам ги над 3 години и са перфектни хладилник, фурна, плот и абсорбатор, просто без забележка! Взимай няма да сгрешиш ;)
Изображение

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 02 Ное 2008, 20:57

В единия апартамент имаме такива котлони от 16 години, не са мръднали, внас си взех пак керамични на Нео и са си супер, никакви проблеми, бързо нагряват, бързо се готви и така, а оттам и икономия на енергия. Междудругото имам едни чисто нови за продаване като тия дето ги имам от 16 години. ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Le Transporteur » 02 Ное 2008, 21:06

someone написа:Само не прави грешката да си купиш от тези варненските - Дипломат. Стават на г*з за нула време - лоши покрития на почти всички повърхности - само около плота е инокс, всичко друго е боядисвана ламарина. Като загрееш два пъти фурната да изпечеш нещо и става на петна с интересен (лайнян) цвят. А като се опиташ да направиш рекламация ти излизат с номера за неправилна употреба. Иначе с керамичния плот наистина няма грижи, с изключение на това, че на варненските печки боядисваното отгоре (разни кръгчета и декорации) също прегаря. Абе грозна работа...ако не ме беше срам да ви я покажа тая печка, щях да я снимам и да я постна във форума...всеки път като ходя в кухнята се ядосвам!

:OT: Много ценна информация снесе. ;) Имал съм усет и на бабето взех с нормални котлони и стандартната бяла боя.А иначе на морските рекламите им голяма работа, бойлера още не се е обадил пък да видим.. 8)
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!

Следваща

Назад към Извън Темата