Тъпите дилеми
Модератор: Общи модератори
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
Тъпите дилеми
Ситуацията е следната.....
Една асистентка която ми преподава в университета има син, с който се познавам бегло и от общ приятел. Когато сме си говорили общи приказки ми е споменавал че майка му работи в тая катедра. Аз обаче си спестих,че я познавам! Той знае, че уча в този университет!
Та въпросния тинейджър шмърка и го е правил пред мен правейки се на мъж като не очаква че се познавам с майка му!
въпроса ми е следния редно ли е да "изпортя" малкия за негово добро или да си ги оставям да се оправят щото тва не е моя работа и нямам право да им се мешам в семейството
Преди да отговорите имайте предвид че ако кажа на майка му после за мен може да има последствия мн неприятни щото дилъра му лесно може да ме намери
Поставете се на мое място. Какво ще направите...

Една асистентка която ми преподава в университета има син, с който се познавам бегло и от общ приятел. Когато сме си говорили общи приказки ми е споменавал че майка му работи в тая катедра. Аз обаче си спестих,че я познавам! Той знае, че уча в този университет!
Та въпросния тинейджър шмърка и го е правил пред мен правейки се на мъж като не очаква че се познавам с майка му!
въпроса ми е следния редно ли е да "изпортя" малкия за негово добро или да си ги оставям да се оправят щото тва не е моя работа и нямам право да им се мешам в семейството

Преди да отговорите имайте предвид че ако кажа на майка му после за мен може да има последствия мн неприятни щото дилъра му лесно може да ме намери

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Re: Тъпите дилеми
ineedmoney написа:Ситуацията е следната.....
Преди да отговорите имайте предвид че ако кажа на майка му после за мен може да има последствия мн неприятни щото дилъра му лесно може да ме намери![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Че то кой вече не шмърка

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Ако ти и майката сте големи сериозни хора и кажи. Че малкия не знае в ко се
е забъркал
е забъркал

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
Мишел написа:Мисля, че трябва да й кажеш.....така или иначе един ден ще разбере, дали от теб или не...по-добре по-навреме
абе аз до някъде съм на същото мнение, но все пак колегата е в кофти ситуация найстина, защото тя може и от другаде да разбере че синът и шмърка и по-лошото че студента й го е виждал и знае и не и е казал тогава ще е кофти ситуацията

ама као и каже пак кофти щото ще се разбере че той го е изпортил, нещата най-вероятно няма да се променят, а колегата ще си изяде стабилен бой за това дето се е опитал да направи добро

- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
Мишел написа:Мисля, че трябва да й кажеш.....така или иначе един ден ще разбере, дали от теб или не...по-добре по-навреме
въпроса е че ако се издам мога да изям яко шамарите от бивши затворници (които са му приятели) ако не и нещо по-сериозно! Не че не мога да се защитя подобаващо ама само ще се занимавам с глупости и ще си създам главоболия!

- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
VesoPesa написа:Мишел написа:Мисля, че трябва да й кажеш.....така или иначе един ден ще разбере, дали от теб или не...по-добре по-навреме
абе аз до някъде съм на същото мнение, но все пак колегата е в кофти ситуация найстина, защото тя може и от другаде да разбере че синът и шмърка и по-лошото че студента й го е виждал и знае и не и е казал тогава ще е кофти ситуацията![]()
ама као и каже пак кофти щото ще се разбере че той го е изпортил, нещата най-вероятно няма да се променят, а колегата ще си изяде стабилен бой за това дето се е опитал да направи добро
бинго....ни така ни така

- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Защо не го направиш с някакво доказателство и останеш анонимен.
Гледам, че колега вече ме е изпреварил, а може и видео в тоя свят ма мултимедиите.. 

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
Gosho.p написа:Колко годишно било момчето ?
16 години бе братле

там е въпроса че няма как да остана анонимен бе колеги дори и анонимен смс да й изпрата малкия пак ще се досети че аз съм източника щото само аз уча в тоя университет от там присъстващите
въпроса не е че тя ще каже от къде има инфото а че са с много близка връзка нещата и най-тъпия би доловил следата

- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
много важно като си шмъркал. според мен остави хората да се оправят и недеи се меши каде не ти е работа.
It`s party time !