Тъпите дилеми

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Редно ли е да споделя?

Да, така ще му помогнеш!
34
49%
Не, случаен свидетел си нямаш право да казваш нищо!
35
51%

Общо гласове : 69
младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Тъпите дилеми

Мнение от ineedmoney » 30 Окт 2008, 20:44

Ситуацията е следната.....
Една асистентка която ми преподава в университета има син, с който се познавам бегло и от общ приятел. Когато сме си говорили общи приказки ми е споменавал че майка му работи в тая катедра. Аз обаче си спестих,че я познавам! Той знае, че уча в този университет!
Та въпросния тинейджър шмърка и го е правил пред мен правейки се на мъж като не очаква че се познавам с майка му!

въпроса ми е следния редно ли е да "изпортя" малкия за негово добро или да си ги оставям да се оправят щото тва не е моя работа и нямам право да им се мешам в семейството :confused:

Преди да отговорите имайте предвид че ако кажа на майка му после за мен може да има последствия мн неприятни щото дилъра му лесно може да ме намери :evil:
Поставете се на мое място. Какво ще направите...

:help: :help: :help: :help: :help:
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kusho » 30 Окт 2008, 20:48

Кажи!
И без това ще стане ясно. по-добре по-рано.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Re: Тъпите дилеми

Мнение от acho.rs » 30 Окт 2008, 20:50

ineedmoney написа:Ситуацията е следната.....
Една асистентка която ми преподава в университета има син, с който се познавам бегло и от общ приятел. Когато сме си говорили общи приказки ми е споменавал че майка му работи в тая катедра. Аз обаче си спестих,че я познавам! Той знае, че уча в този университет!
Та въпросния тинейджър шмърка и го е правил пред мен правейки се на мъж като не очаква че се познавам с майка му!

въпроса ми е следния редно ли е да "изпортя" малкия за негово добро или да си ги оставям да се оправят щото тва не е моя работа и нямам право да им се мешам в семейството :confused:

Преди да отговорите имайте предвид че ако кажа на майка му после за мен може да има последствия мн неприятни щото дилъра му лесно може да ме намери :evil:
Поставете се на мое място. Какво ще направите...

:help: :help: :help: :help: :help:

Че то кой вече не шмърка :confused: Не знам , ако майка му ти е близка приятелка и ти си над 30 години я предупреди , ако не - не ти е работа.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 30 Окт 2008, 20:51

Мисля, че трябва да й кажеш.....така или иначе един ден ще разбере, дали от теб или не...по-добре по-навреме 8)

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 30 Окт 2008, 20:53

Ако ти и майката сте големи сериозни хора и кажи. Че малкия не знае в ко се
е забъркал :(
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 30 Окт 2008, 20:55

Мишел написа:Мисля, че трябва да й кажеш.....така или иначе един ден ще разбере, дали от теб или не...по-добре по-навреме 8)

абе аз до някъде съм на същото мнение, но все пак колегата е в кофти ситуация найстина, защото тя може и от другаде да разбере че синът и шмърка и по-лошото че студента й го е виждал и знае и не и е казал тогава ще е кофти ситуацията :confused:
ама као и каже пак кофти щото ще се разбере че той го е изпортил, нещата най-вероятно няма да се променят, а колегата ще си изяде стабилен бой за това дето се е опитал да направи добро :confused:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ineedmoney » 30 Окт 2008, 20:55

Мишел написа:Мисля, че трябва да й кажеш.....така или иначе един ден ще разбере, дали от теб или не...по-добре по-навреме 8)

въпроса е че ако се издам мога да изям яко шамарите от бивши затворници (които са му приятели) ако не и нещо по-сериозно! Не че не мога да се защитя подобаващо ама само ще се занимавам с глупости и ще си създам главоболия!

:help: :help:
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ineedmoney » 30 Окт 2008, 20:56

VesoPesa написа:

абе аз до някъде съм на същото мнение, но все пак колегата е в кофти ситуация найстина, защото тя може и от другаде да разбере че синът и шмърка и по-лошото че студента й го е виждал и знае и не и е казал тогава ще е кофти ситуацията :confused:
ама као и каже пак кофти щото ще се разбере че той го е изпортил, нещата най-вероятно няма да се променят, а колегата ще си изяде стабилен бой за това дето се е опитал да направи добро :confused:

бинго....ни така ни така :evil:
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 30 Окт 2008, 21:00

Намери начин тогава някак анонимно да й подхвърлиш тази информация, без да става ясно че е от теб, но да й заостриш вниманието малко към него.....ако го усети, усети.......незнам и аз, кажи й, пък я помоли да не му казва....предполагам няма да те "издаде" , все пак добрина й правиш...

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 30 Окт 2008, 21:00

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Le Transporteur » 30 Окт 2008, 21:03

Защо не го направиш с някакво доказателство и останеш анонимен. :idea: Гледам, че колега вече ме е изпреварил, а може и видео в тоя свят ма мултимедиите.. :D
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 30 Окт 2008, 21:05

при всички положения бих го казал на майката под някаква анонимна форма.

наркотиците не са шега и излизането от тресавището е трудно. що смислени хора около мене се затриха...
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Gosho.p » 30 Окт 2008, 21:05

Колко годишно било момчето ?
България е една от малкото страни в света ,в която докато караш в насрешното движение може някой да те шибне отзад!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ineedmoney » 30 Окт 2008, 21:10

Gosho.p написа:Колко годишно било момчето ?

16 години бе братле :evil:

там е въпроса че няма как да остана анонимен бе колеги дори и анонимен смс да й изпрата малкия пак ще се досети че аз съм източника щото само аз уча в тоя университет от там присъстващите
въпроса не е че тя ще каже от къде има инфото а че са с много близка връзка нещата и най-тъпия би доловил следата :evil:
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 30 Окт 2008, 21:10

много важно като си шмъркал. според мен остави хората да се оправят и недеи се меши каде не ти е работа.
It`s party time !

Следваща

Назад към Извън Темата