Кражба на ново X5
Модератор: Общи модератори
38 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Кражба на ново X5
Колеги естествено като спазвам анонимност, снощи ми взеха новото X5 и Ви казвам съм готов да пречукам някой, ся вярно че е е застраховано , ама представете си Вие как бихте се почувствали.
Имало няква групировка за 4 седмици били откраднали 5 така казаха от полицията и те си работят там уж ама не мисля че ще има резултат, че аз мога да направя нещо. Въпросът ми е , че тея новите X5 имат connected drive и сега се чудя дали не тря се обадя на БМВ, някъде няма да е в БГ, да го издирят по GPS или е изгубена кауза и продължаваме напред. Благодаря!
Имало няква групировка за 4 седмици били откраднали 5 така казаха от полицията и те си работят там уж ама не мисля че ще има резултат, че аз мога да направя нещо. Въпросът ми е , че тея новите X5 имат connected drive и сега се чудя дали не тря се обадя на БМВ, някъде няма да е в БГ, да го издирят по GPS или е изгубена кауза и продължаваме напред. Благодаря!
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Местя в Извън темата. Имаме практика да правим такива теми важни, така че ако искаш сподели белезите, цвета и регистрационния номер... Може пък някой да я види някъде...

- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
Кажи къде е застрахована да ти кажа дали има нужда се занимаваш с каквото и да било..... 

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
Застрахована е в Generali, а иначе става дума за сиво BMW , но 100 % вече е с различни номера, интерсното е че са разглобили бушона на стъбла до нея, оттам маи са взимали ток ли, щото аз съм от Варна и както Ви казах вече 5 са изчезнали, изглежда са професионалисти момчетата, ако е от наще бесове ще я намерим, ама знам ЛИ?
- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
Дженерали - защо там точно тази кола? Това е е мое лично мнение!
Колега виж - такава кола не се краде от случайни хора. Краде се от точно определени хора, който знаят какво правят, който имат техника струваща по-скъпо от самата кола!
Относно GPS-а, ако искаш пробвай но според мен е изгубена кауза, ако е трябвала за нещо и е набелязана нямаш шанс + това тази кола не се краде случайно, е така видял някой X5,2008г и решава, че ще го вземе!
Виж какво ще направят Дженерали!
Дано да го намериш, но щом си от Варна, виж там кво ще направят за намирането и!
Колега виж - такава кола не се краде от случайни хора. Краде се от точно определени хора, който знаят какво правят, който имат техника струваща по-скъпо от самата кола!
Относно GPS-а, ако искаш пробвай но според мен е изгубена кауза, ако е трябвала за нещо и е набелязана нямаш шанс + това тази кола не се краде случайно, е така видял някой X5,2008г и решава, че ще го вземе!
Виж какво ще направят Дженерали!
Дано да го намериш, но щом си от Варна, виж там кво ще направят за намирането и!
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
От застрахователната компания лесно пари не се взимат... ще се помъчат да я намерят !!! А за GPS-a според мен това тряа да го направиш възможно най-бързо !!!!! Защото както казаха не го правят случайни хора .. ще го разкарат тоя GPS от колата и до тук... Веднага се свържи с БМВ щом могат да я проследят по тоя начин .. А сиви Х5 на всеки сфетофар... съмнявам се че някой ще го разпознае
и на дали ще го карат след като е крадено
Успех... !!

Успех... !!
имаше преди половин година откраднато Е39 530 д от последните, с всички екстри които може да се сетиш колега, и тои имаше каско в същата компания
мисля че е изгубена клауза да си търсиш джипа, за това каско само в БулИнс и Армеец, но успех все пак! дано поне си го застраховал на пари, които теб те устроиват

мисля че е изгубена клауза да си търсиш джипа, за това каско само в БулИнс и Армеец, но успех все пак! дано поне си го застраховал на пари, които теб те устроиват
- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
Съжалявам за колата. Правя темата важна. И все пак може да пуснеш снимки или ако има някакви отличителни белези да се знае...
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
Имаме две служебни Х5ци застраховани в Дженерали
и едната вече правиха опит да я крадът, добре, че Шефа ги чул ! Другата очаквам съвсем скоро и тя да отлети ....

R.I.P Landikar
38 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3