Всички трябва да знаем това:
Модератор: Общи модератори
52 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Всички трябва да знаем това:
Сигурен съм, че малко хора го знаят за това, помнете хубаво това:
http://vbox7.com/play:6847b9d2
След преминаването на България към рускте сателити всичко рухва...
Ще се радвам ако коментирате
http://vbox7.com/play:6847b9d2
След преминаването на България към рускте сателити всичко рухва...

Ще се радвам ако коментирате

- _BmW_™
- Шами
-
- Кара: с 240 бавно из града
- Мечтае да кара: Е36 с V10....
- Детайли за колата: Много бързо V10
Аз немога да разбера как може в българското правителство да ни оправляват Турци !?!?!? несъм нацист но това е някак си станно. Щатите напозволяват да имат негар за президент, а нас ни оправляват Турци Убийци на деца ! Визивам Ахмет Дуган
Кой е Ахмет Доган - http://vbox7.com/play:3c7bf237
09.Март.1985г. http://frognews.bg/Frog/index.php?optio ... &Itemid=14
Кой е Ахмет Доган - http://vbox7.com/play:3c7bf237
09.Март.1985г. http://frognews.bg/Frog/index.php?optio ... &Itemid=14
///M

- Phil
- ентусиаст
-
- Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS
Вярно че тогава не сме имали избор и е трябвало да станем съюзници на Германия, но пък чак такива речи и похвали...
P.S. Кой, където да воюва все ние сме преебани...
P.P.S В момента чета "Момчетата от Бразилия"...доста интересно е щяло да бъде ако в действителност е имало такова нещо и е проработило

P.S. Кой, където да воюва все ние сме преебани...

P.P.S В момента чета "Момчетата от Бразилия"...доста интересно е щяло да бъде ако в действителност е имало такова нещо и е проработило

- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
така си е било ама дори и да не бяхме минали към руснаците пак щяхме да загубим македония и беломорието! не забравяйте че през 1944-та в продължение на 2 месеца България е била във война с целия свят! повтарям ЦЕЛИЯ!!и е била без съюзници! а ако хитлер беше спечелил войната....тогава жална ни майка щото след еврейте и циганите са били славяните наред и тва го има записано в исторически документи....
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
това така извадено от контекста няма никакъв смисъл... а германците все още изплащат последиците от войната...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Това с Германцте и "жална ни майка" е доста смешно, защо ли?
1) Не сте явно запознати в икономическите отношения България - Третия Райх.
2) Всъщност запитвате ли се, как България връща своите територии, след като не участва във сражения и как на практика е постигнала така дългото чакано Българско обединение, без да "пукне" нито една българска пушка и без да умре нито един Български войн?
3) Наясно ли сте, че България е единствения съюзник който не праща армия и така злокобния Хитлер, не предприема нищо към България?
Имаме една единствена СС дивизия, сформирана единствено и само от доброволци и то по тяхно настояване.
Има още много неща но до момента не е станала хубава дискусия за да ги извадя на показ
А колега СТЕН, не знам как да коментирам мнението Ви
За да Ви зазначи нещо ще се опитам да Ви кажа няколко думи:
1) Вижте залата, вижте как започва "Има достатъчно представител, можем да започнем" - сега и с 10 депутата става заседание
2) Клипчето показва историческа победа на България, от освобождението до тогава България се е стремяла да върне териториите си, но без успех. След като Германия разбива Сърбия и Гърция се провежда разговор между Борис 3 и Хитлер:
"Х: Айде бе наш тези територии са твой, кво спиш" това образно казано , но...
3) След края на войната ЕДНСТВЕНА Русия (която идвайки на власт в България, чрез поредици от терористични атаки, взривявания на църкви и тн.) от всички съюзници, декларира, че България ще бъде от страните загубил войната. След това следва, подарък за Сърбия Гърция. На кратко, другари Русия винаги Ви е обичала .
Пуснах темата, защото единствено България е толкова объркана в разбиранията си...
- Новини на турски
- Празнуване на 9ти септември (датата в която България е обяжена за победена, независимо от това че е жертвала 100 000+ живота заставена от Русия)
- Непознаване на историята си
- До толкова сме етнически толерантни, че се налага ние да патим заради малцинствата...
И още, и още...
А за пича който сподели за расовите нетърпимости на райха, само ще му кажа сам да провери за какво е WAFFEN SS и доброволците от близкия изток, и ако иска на ЛС да ми обясни как се връзват идеите за етническото прочистване и доброволческите отряди.
Благодаря за вниманието и на който му се стори темата, безсмислена, много жалко за него и нека не коментира
1) Не сте явно запознати в икономическите отношения България - Третия Райх.
2) Всъщност запитвате ли се, как България връща своите територии, след като не участва във сражения и как на практика е постигнала така дългото чакано Българско обединение, без да "пукне" нито една българска пушка и без да умре нито един Български войн?
3) Наясно ли сте, че България е единствения съюзник който не праща армия и така злокобния Хитлер, не предприема нищо към България?
Имаме една единствена СС дивизия, сформирана единствено и само от доброволци и то по тяхно настояване.
Има още много неща но до момента не е станала хубава дискусия за да ги извадя на показ

А колега СТЕН, не знам как да коментирам мнението Ви

За да Ви зазначи нещо ще се опитам да Ви кажа няколко думи:
1) Вижте залата, вижте как започва "Има достатъчно представител, можем да започнем" - сега и с 10 депутата става заседание

2) Клипчето показва историческа победа на България, от освобождението до тогава България се е стремяла да върне териториите си, но без успех. След като Германия разбива Сърбия и Гърция се провежда разговор между Борис 3 и Хитлер:
"Х: Айде бе наш тези територии са твой, кво спиш" това образно казано , но...
3) След края на войната ЕДНСТВЕНА Русия (която идвайки на власт в България, чрез поредици от терористични атаки, взривявания на църкви и тн.) от всички съюзници, декларира, че България ще бъде от страните загубил войната. След това следва, подарък за Сърбия Гърция. На кратко, другари Русия винаги Ви е обичала .
Пуснах темата, защото единствено България е толкова объркана в разбиранията си...
- Новини на турски
- Празнуване на 9ти септември (датата в която България е обяжена за победена, независимо от това че е жертвала 100 000+ живота заставена от Русия)
- Непознаване на историята си
- До толкова сме етнически толерантни, че се налага ние да патим заради малцинствата...
И още, и още...
А за пича който сподели за расовите нетърпимости на райха, само ще му кажа сам да провери за какво е WAFFEN SS и доброволците от близкия изток, и ако иска на ЛС да ми обясни как се връзват идеите за етническото прочистване и доброволческите отряди.
Благодаря за вниманието и на който му се стори темата, безсмислена, много жалко за него и нека не коментира

- vanioboy
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
- Мечтае да кара: ///M6
що неси признаем,4е вси4ки са ни отсвирили имам предвид великите сили и никой нее имал интерес от обединена България,също така политиците от ония времена са били много подалновидни от сегашните,но 4овек безгрешен няма.Нищо друго неможем да направим,освем да се замислим догодина да се разходимли до урните с надеждата не за подобър живот а поне да нени хвърлят прах в о4ите за етни4ески мир и толерантност а да ни казват истината в о4ите колкото и да е тъжна тя.А тя е много,много тъжна....
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
vanioboy написа:що неси признаем,4е вси4ки са ни отсвирили имам предвид великите сили и никой нее имал интерес от обединена България,също така политиците от ония времена са били много подалновидни от сегашните,но 4овек безгрешен няма.Нищо друго неможем да направим,освем да се замислим догодина да се разходимли до урните с надеждата не за подобър живот а поне да нени хвърлят прах в о4ите за етни4ески мир и толерантност а да ни казват истината в о4ите колкото и да е тъжна тя.А тя е много,много тъжна....
Ваньо, спор няма, но има едно ОБАЧЕ, сега никой не иска обединена България. Ето дадох пример как е било осъществено Българското обединение... Факт е, че това върху това не се набляга изобщо в часовете по История... Но виж, да се изкаже колко ни помагала Русия...
Тъжно но факт Българите сме толкова объркани, това се целеше през годините и се постигна де... Пълна незаинтересованост на народа

Батки Адолф Грубер Хитлер е единствения човек, властимащ, управляващ велика сила или както там искате го наречете, който е дал нещо на България, без да иска нещо в замяна или по скоро искайки от нея да запази неутралитет. Вместо да се показвате кви борци против фашизма и капитализма сте, кажете едно благодаря наум и помечтайте за както каза един колега, Германия да беше спечелила войната, сега нямаше да карам Москвич а БМВ
Расизъм и нацизъм или по точно казано национал-социализъм са 2 много различни неща, не ги бъркайте от невежество.

Расизъм и нацизъм или по точно казано национал-социализъм са 2 много различни неща, не ги бъркайте от невежество.
Ние трябва да осигурим едно по добро бъдеще за България и нашите Български деца и Национал-Социализма е пътя за това

- Acceleration
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW M5
Айде стига бе това че карам немска кола никога не би ме поставил на страната на Адолф тоя тиранин гаден много ясно, че руснаците ще ни заебат след като са си направили труда да ни освободят от турско робство а ние неблагодарниците ще заставаме на страната на тяхните врагове (нали друго е това че сме били принудени след като германците са застанали на границата и са казали или сте към нас или ви изравняваме със земята), но според мен и до ден днешен трябваше да сме си със братушките и щяхме да сме много по преуспели от колкото сме в момента. Така, че Хитлер да го .......... и плюс това гадния германец пратил своите хора на гибел в метрото, кой ги извади от там - Руснаците естествено и какво се получи че има много повече загинали руснаци отколкото германци там, това е просто човечност и задължение на руснаците да спасят хората които така или иначе се подчиняват на един изврате и ненормален лидер. А също така когато германците изненадващо развалят мирния договор и нападат русия, когато е имало толкова брутални убииства (Например както в един дом за сираци който проникнали германците избили всички освен децата, а на децата им забили езиците с пирони за масата и така умряли от глад), както и много други, за които няма да ми стигне форума да ги изпиша. Както и да е и след всички тези мъки които са причинили германците на русия след като тя се съвзема с невероятна организираност връщат германците обратно в германия и не са ги изтрили от картата на земята нали (което ми навява лошата идея, че сега нямаше да карам БМВ), в което са били с пълно право, така че и до ден днешен германците почитат руснаците и много съжаляват за действията си породени от Адолф Хитлер както имат и паметници на руснаците. Така че не гледайте кой какво е дал на България а първо вижте ние какво сме направили за да изискваме да ни дават. Айде лека и със здраве !
Russia forever !!
Russia forever !!

- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Бате много мислих дали мнението ти би било достойно изобщо да се коментира, но въпреки всичко реших да коментирам
Имаш ли някакви доказателства за тези кланета всъщност? Или са базират на разкази на "очевидци"?
Не знам дали имаш баби и дядовци които имат ясни спомени от тези времена, но аз имам лично са печелели от "немската заплаха" шиейки униформи, леейки метал за немската армия. Още повече, нито един Български войник не е загинал на страната на Германия, докато същото може ли да се каже за русия?
Можеш ли с ръка на сарцето да не признаеш какво е ставало с нахлуването на първа украинска армия в България
А за нападението на Германия над Русия, това е нещо съвсем нормално и един пълен лаик и човек нямащ си хал хабер от политика може само да вярва как Русия (попринцип мирна и не империалистически настроена държава), няма да нападне Германия в най-удобния за нея случай и ще се радва на мирно съжителство с новия си съсед
Но ми хареса мението ти де, показва колко сме зле българите
А и още нещо за тая ваща освободителна война, само руснаци са участвали да знаеш, също и българското участие е маловажно нали

Имаш ли някакви доказателства за тези кланета всъщност? Или са базират на разкази на "очевидци"?
Не знам дали имаш баби и дядовци които имат ясни спомени от тези времена, но аз имам лично са печелели от "немската заплаха" шиейки униформи, леейки метал за немската армия. Още повече, нито един Български войник не е загинал на страната на Германия, докато същото може ли да се каже за русия?

Можеш ли с ръка на сарцето да не признаеш какво е ставало с нахлуването на първа украинска армия в България

А за нападението на Германия над Русия, това е нещо съвсем нормално и един пълен лаик и човек нямащ си хал хабер от политика може само да вярва как Русия (попринцип мирна и не империалистически настроена държава), няма да нападне Германия в най-удобния за нея случай и ще се радва на мирно съжителство с новия си съсед

Но ми хареса мението ти де, показва колко сме зле българите

А и още нещо за тая ваща освободителна война, само руснаци са участвали да знаеш, също и българското участие е маловажно нали

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
добре бе петре, кой губи войната в крайна сметка? кой плаща още обезщетения ? какво щеше да стане ако бяхме останали на страната на германците ? имали ли сме избор ? мисля че сме взели това, което е можело...
а сравнение за българия тогава и сега според мен не може да се прави... новините на турски са от доста скоро примерно, не знам как може да ги свържеш с втората световна и т.н.
а сравнение за българия тогава и сега според мен не може да се прави... новините на турски са от доста скоро примерно, не знам как може да ги свържеш с втората световна и т.н.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Babuna
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
- Мечтае да кара: и да му е спокойно
///peter написа:...
Темата за Втората Световна Война е тъй обширна. Съжалявам, че съм тотално необразован по тези въпроси, защото тва събитие е знаменателно за човечеството, разкрива много истини...
Слушал съм спомени на очевидци (тогава деца, а сега доста възрастни) за разположените в град Пловдив немски войници. И единодушното и мнение е, че са отнасяли много добре с населението тук, освен това са изградили много инфраструктурни обекти, подпомогнали са за задвижването на икономиката и други.
Жалко, че България заради слабата си като цяло политика е тъй генерално прецаквана последните 50 години.
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Babuna написа:///peter написа:...
Темата за Втората Световна Война е тъй обширна. Съжалявам, че съм тотално необразован по тези въпроси, защото тва събитие е знаменателно за човечеството, разкрива много истини...
Слушал съм спомени на очевидци (тогава деца, а сега доста възрастни) за разположените в град Пловдив немски войници. И единодушното и мнение е, че са отнасяли много добре с населението тук, освен това са изградили много инфраструктурни обекти, подпомогнали са за задвижването на икономиката и други.
Жалко, че България заради слабата си като цяло политика е тъй генерално прецаквана последните 50 години.
Много се радвам когато чуя подобни мнения като твоето! Поздравявам те! И технологични въведения има доста, но за съжаление голяма част от тях са разрушени от комунистите...
Другото интересно нещо е и наличието на тъй бленуваната от нас сега, средна класа. Наличието на множество предприемачи и бизнес по царско време...
Стен, да губим заради не твърдата ни позиция и предразсъдъците, за това, че Русия ни е "брат", доста лош ще бъде, за справка можете да проверите заплахите им към нас от Балканските войни...
Помисли върху вариянта за 500 000 български бойци на руския фронт. А за това кой плаща последствията още, би ли ми споделил, в момента Германия е водеща сила в ЕС

52 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4