Хайка за тъпи завистливи селяни/наркомани/мангали....
Модератор: Общи модератори
37 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
Хайка за тъпи завистливи селяни/наркомани/мангали....
Колеги надраха ми колата...
Буквално са си рисували по нея с пирон .. или нещо такова
Слизам да си взимам колата да си ходим при жената ... и гледам колата ми е надрана

- civic
- младши ентусиаст
-
познато ми е чуството.
Моята през ден има по един Х надраскан
беше един вече са 9.
ма ша го фана аз все някоя вечер
Моята през ден има по един Х надраскан
беше един вече са 9.
ма ша го фана аз все някоя вечер
- Гост
-
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=111941 - виж ми първото мнение по темата...
Иначе за такива неща хайка няма как, защото е пълно със завистливи копеленца, трябва да заживеем на улицата заради тях, но виж за тия, които крадат огледала, халогени, лайсни и т.н. и си имат определен район, който навестяват периодично - те там лесно може да счупим нечий ръце и крака...
Не че нещо ще се промени коренно, но остава удовлетворението...
Защото най-гадното чувство като видиш че има нещо с колата, е не самата липса/драскотина и т.н., а чувството на безсилие...че няма какво и на кого да направиш... 

Иначе за такива неща хайка няма как, защото е пълно със завистливи копеленца, трябва да заживеем на улицата заради тях, но виж за тия, които крадат огледала, халогени, лайсни и т.н. и си имат определен район, който навестяват периодично - те там лесно може да счупим нечий ръце и крака...

- Demo 9
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е53 4.4
- Мечтае да кара: Е60 V10
Два пъти ми гепиха оригинални емблеми и накрая си взех петолевка.. още си седи
свалиха ми лайстната на задна лява врата (явно на някой само такава му е трябвала
имаше опити да ми свалят халогените и бъбреците...
двете предни лайстни на бронята и те заминаха....
да не говорим за драскотините..
ако видя някой такъв дебил в действие ще му скоча няколко пъти на главата.. от балкона
за гепенето ок.. тряат му пари (само за лекарства и изкуствени зъби да ги дава дано) ама що тряа да ми съсипват боята мамицата им гадна..

свалиха ми лайстната на задна лява врата (явно на някой само такава му е трябвала

имаше опити да ми свалят халогените и бъбреците...
двете предни лайстни на бронята и те заминаха....
да не говорим за драскотините..
ако видя някой такъв дебил в действие ще му скоча няколко пъти на главата.. от балкона

за гепенето ок.. тряат му пари (само за лекарства и изкуствени зъби да ги дава дано) ама що тряа да ми съсипват боята мамицата им гадна..

- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
Мен пък на втория ден след взимането на 30-ката, някой добър съсед ми заби пирон в задната гума.. чисто нов, точно в края на улейчето..
К'во го беше яд, че си взех кола за 2+к ..
Ама така е.. не можеш да си висиш нон-стоп над колата
Плюят ми я редовно.. абе хубави хора

К'во го беше яд, че си взех кола за 2+к ..

Ама така е.. не можеш да си висиш нон-стоп над колата

Плюят ми я редовно.. абе хубави хора

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- h4ckED
- ентусиаст
-
- Кара: триста двайсе и пеш
Лайсна ... халогени ... емблеми една камара (не само от бмв-то а и от другата кола
) ВЛИЗАЛИ СА В КОЛАТА !!!
явно заради емобилайзера не са успели да я опънат, но все пак са се възползвали и са взели музиката, лампичката на тавана ... НЗ вече ш трябва да се слагат сензорни аларми + СОТ за колата
И все пак никак не е смешно 

M - The most powerful letter in the world
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
bigmurzi написа:Мен пък на втория ден след взимането на 30-ката, някой добър съсед ми заби пирон в задната гума.. чисто нов, точно в края на улейчето..
К'во го беше яд, че си взех кола за 2+к ..![]()
Ама така е.. не можеш да си висиш нон-стоп над колата![]()
Плюят ми я редовно.. абе хубави хора![]()
![]()
няма да казвам че на кола чистак нова , на 100 км правих задните гуми точно за пирончета

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- iv0
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е60 535d
и на мен на нова кола, преди 3 седмици някъде ми счупиха заден стоп, багажник, странично огледало.. и то нарочно, на никой не съм пречил, просто някой е минал и е решил да го направи, но то ще му се върне
- Demo 9
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е53 4.4
- Мечтае да кара: Е60 V10
или да счупиме няколко от бой, да им вземеме страха, да ни излезе слава на болни мозъци
да видиш как ще се замислят преди да барнат БМВ 

- SBS_318ti
- младши ентусиаст
-
- Кара: is-ка S50
- Мечтае да кара: E24 Alpina
!
Много тъпо,много! Знам какво е колега,аз моята като я взех беше перфектна от всякъде,точно 1 седмица стоя на улицата пред нас докато и намеря и гараж и я одраха от дясната страна (със ключ или нещо такова)от предния калник та чак до стопа отзад! Като я видях лошо ми стана! Нямам представа какво е решението на този проблем,просто според мен българите сме завистлив народ,и повечето живеят под мотото "Може аз да съм зле , ама съседа е по-зле!"
- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
Че и моята и одраха капака-ама малко де е то достатъчно им бе!Че и огледелото от шофьорската страна ми откраднаха(само адаптора останал да стърчи заедно с кабела за ел.регулиране),ама какво ми беше когато се качих да давам на задна и като погледнах че ми е толкова голо през левия джам мамицата мръсна...
Затова си карам старо бмв-поне че съм фен а и по-малко ще ми завиди тоя народ от колкото мен да ме е яд с ново бмв!
Вчера случайно отидох на дискотека и през цялото време съм бил отвън(приказваме си) а бимата е на 30 м. от моите очи...и гледам със съмнението в който си мисля кой ми е откраднал огледалото от същото място!И този човек отиде близо до колата ми да си говори по телефона,след 5 мин. минава покрай мен и ми вика защо не вляза вътре а стоя тук....
а аз както не мога да докажа че е той и когато го видя все го наблюдавам дали ще ми направи нещо по бимата...Пазете си колите..на охраняеми паркинги или гаражи!Друго решение в Бг.няма нищо че имате застраховка автокаско но за една драскотина трябва да се занимавам със застрахователи като че ли и те са същите маймуни!
Затова си карам старо бмв-поне че съм фен а и по-малко ще ми завиди тоя народ от колкото мен да ме е яд с ново бмв!
Вчера случайно отидох на дискотека и през цялото време съм бил отвън(приказваме си) а бимата е на 30 м. от моите очи...и гледам със съмнението в който си мисля кой ми е откраднал огледалото от същото място!И този човек отиде близо до колата ми да си говори по телефона,след 5 мин. минава покрай мен и ми вика защо не вляза вътре а стоя тук....

- Axis
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: с усмивка.
- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
хаиде да се изнасяме от тука..свят широк жени много коли и бензин ефтини а ние сме работливи (някои от нас де) и там ще е по добре..на кво прили4а тва да ти одерат колата..баси омагиосания крьг сме..има само 1 изход и тои минава през аерогарата..аз ли4но сьм го решил за себеси безусловно..жена и деца не в б.гето..няма смисьл..просто няма..по добре ба4катор в някои щат отколкото нешастник тука...само да робуваш на мутрагени и мазни политици 

37 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3