Хайка за тъпи завистливи селяни/наркомани/мангали....

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: 'Е36'
Мечтае да кара: e92 m3

Хайка за тъпи завистливи селяни/наркомани/мангали....

Мнение от Garribaldi » 24 Окт 2008, 21:54

Колеги надраха ми колата... :( :( :( Буквално са си рисували по нея с пирон .. или нещо такова :( :( Слизам да си взимам колата да си ходим при жената ... и гледам колата ми е надрана :bcry: :maad: :bcry: :maad: :bcry: :maad:
rrrrryyyyyymmmmm...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от civic » 24 Окт 2008, 22:09

познато ми е чуството.
Моята през ден има по един Х надраскан
беше един вече са 9.
ма ша го фана аз все някоя вечер

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 24 Окт 2008, 22:57

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=111941 - виж ми първото мнение по темата... ;)
Иначе за такива неща хайка няма как, защото е пълно със завистливи копеленца, трябва да заживеем на улицата заради тях, но виж за тия, които крадат огледала, халогени, лайсни и т.н. и си имат определен район, който навестяват периодично - те там лесно може да счупим нечий ръце и крака... :evil: Не че нещо ще се промени коренно, но остава удовлетворението... :mhihi: Защото най-гадното чувство като видиш че има нещо с колата, е не самата липса/драскотина и т.н., а чувството на безсилие...че няма какво и на кого да направиш... :evil:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е53 4.4
Мечтае да кара: Е60 V10

Мнение от Demo 9 » 25 Окт 2008, 0:32

Два пъти ми гепиха оригинални емблеми и накрая си взех петолевка.. още си седи :mhihi:
свалиха ми лайстната на задна лява врата (явно на някой само такава му е трябвала :maad:
имаше опити да ми свалят халогените и бъбреците...
двете предни лайстни на бронята и те заминаха....
да не говорим за драскотините..
ако видя някой такъв дебил в действие ще му скоча няколко пъти на главата.. от балкона :mhihi:
за гепенето ок.. тряат му пари (само за лекарства и изкуствени зъби да ги дава дано) ама що тряа да ми съсипват боята мамицата им гадна.. :evil:
Изображение

драфтаджия
Аватар
Кара: '93 316ix Touring
Мечтае да кара: далеч
Детайли за колата: Хубавица =)

Мнение от bigmurzi » 25 Окт 2008, 1:14

Мен пък на втория ден след взимането на 30-ката, някой добър съсед ми заби пирон в задната гума.. чисто нов, точно в края на улейчето..
К'во го беше яд, че си взех кола за 2+к .. :roll:
Ама така е.. не можеш да си висиш нон-стоп над колата :evil:
Плюят ми я редовно.. абе хубави хора :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
Е30 на десен завой бензин НЯМА!

ентусиаст
Аватар
Кара: триста двайсе и пеш

Мнение от h4ckED » 25 Окт 2008, 9:30

Лайсна ... халогени ... емблеми една камара (не само от бмв-то а и от другата кола :evil: ) ВЛИЗАЛИ СА В КОЛАТА !!! :evil: :evil: явно заради емобилайзера не са успели да я опънат, но все пак са се възползвали и са взели музиката, лампичката на тавана ... НЗ вече ш трябва да се слагат сензорни аларми + СОТ за колата :mhihi: :mhihi: И все пак никак не е смешно :maad:
Изображение
M - The most powerful letter in the world

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 25 Окт 2008, 9:46

bigmurzi написа:Мен пък на втория ден след взимането на 30-ката, някой добър съсед ми заби пирон в задната гума.. чисто нов, точно в края на улейчето..
К'во го беше яд, че си взех кола за 2+к .. :roll:
Ама така е.. не можеш да си висиш нон-стоп над колата :evil:
Плюят ми я редовно.. абе хубави хора :mhihi: :mhihi: :mhihi:

няма да казвам че на кола чистак нова , на 100 км правих задните гуми точно за пирончета :winky:
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е60 535d

Мнение от iv0 » 25 Окт 2008, 11:02

и на мен на нова кола, преди 3 седмици някъде ми счупиха заден стоп, багажник, странично огледало.. и то нарочно, на никой не съм пречил, просто някой е минал и е решил да го направи, но то ще му се върне

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от benzin » 25 Окт 2008, 11:11

решението е... да се преместиш да живееш в друга държава :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е53 4.4
Мечтае да кара: Е60 V10

Мнение от Demo 9 » 25 Окт 2008, 12:32

или да счупиме няколко от бой, да им вземеме страха, да ни излезе слава на болни мозъци :mhihi: да видиш как ще се замислят преди да барнат БМВ :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: is-ка S50
Мечтае да кара: E24 Alpina

!

Мнение от SBS_318ti » 25 Окт 2008, 13:36

Много тъпо,много! Знам какво е колега,аз моята като я взех беше перфектна от всякъде,точно 1 седмица стоя на улицата пред нас докато и намеря и гараж и я одраха от дясната страна (със ключ или нещо такова)от предния калник та чак до стопа отзад! Като я видях лошо ми стана! Нямам представа какво е решението на този проблем,просто според мен българите сме завистлив народ,и повечето живеят под мотото "Може аз да съм зле , ама съседа е по-зле!"
ИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530d touring

Мнение от cucko » 25 Окт 2008, 14:31

Че и моята и одраха капака-ама малко де е то достатъчно им бе!Че и огледелото от шофьорската страна ми откраднаха(само адаптора останал да стърчи заедно с кабела за ел.регулиране),ама какво ми беше когато се качих да давам на задна и като погледнах че ми е толкова голо през левия джам мамицата мръсна...
Затова си карам старо бмв-поне че съм фен а и по-малко ще ми завиди тоя народ от колкото мен да ме е яд с ново бмв!
Вчера случайно отидох на дискотека и през цялото време съм бил отвън(приказваме си) а бимата е на 30 м. от моите очи...и гледам със съмнението в който си мисля кой ми е откраднал огледалото от същото място!И този човек отиде близо до колата ми да си говори по телефона,след 5 мин. минава покрай мен и ми вика защо не вляза вътре а стоя тук.... :shock: а аз както не мога да докажа че е той и когато го видя все го наблюдавам дали ще ми направи нещо по бимата...Пазете си колите..на охраняеми паркинги или гаражи!Друго решение в Бг.няма нищо че имате застраховка автокаско но за една драскотина трябва да се занимавам със застрахователи като че ли и те са същите маймуни!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: с усмивка.

Мнение от Axis » 25 Окт 2008, 18:31

Е браво тъкмо се прибирам от работа бесен просто и първото ми желание е да се оплача и ко да видя не съм единствен. Това става днес пред работата ми докато аз си късам гъза за да изкарам някой лев. ****************** :maad: :censored:

Изображение
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530d touring

Мнение от cucko » 25 Окт 2008, 18:56

Така е то :bgflag: :bgflag: :bgflag: :bgflag: :bgflag: :bgflag: :bgflag: :bgflag: :bgflag: :bgflag: :bgflag: :bgflag: :bgflag: :bgflag: :bgflag: :bgflag: :bgflag: :bgflag: :bgflag: :bgflag: :bgflag: :bgflag: :bgflag: :bgflag: :bgflag: :bgflag: :bgflag: :bgflag:
По-нагоре съм писал къде да си оставяме колите!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от S 70/3 » 25 Окт 2008, 19:14

хаиде да се изнасяме от тука..свят широк жени много коли и бензин ефтини а ние сме работливи (някои от нас де) и там ще е по добре..на кво прили4а тва да ти одерат колата..баси омагиосания крьг сме..има само 1 изход и тои минава през аерогарата..аз ли4но сьм го решил за себеси безусловно..жена и деца не в б.гето..няма смисьл..просто няма..по добре ба4катор в някои щат отколкото нешастник тука...само да робуваш на мутрагени и мазни политици :twisted:

Следваща

Назад към Извън Темата