Питане за внос на кола с чужди номера
Модератор: Общи модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Питане за внос на кола с чужди номера
Та харесал съм си едно акцизно добиче което мога да регистрирам тук в САЩ на мое име и да внеса в България. Но тук идва и въпроса - колко време мога да карам с тези регистрации???
Естествено излизането от родината ми е известно че трябва да се прави така че ще се ходи до съседна Сърбия да се вечерят овияши и плескавици на фона на тяхната благодатна музика
Моля споделете, доколкото си спомням един колега от форума май си беше донесък МЛ с ню йоркска регистрация.
Естествено излизането от родината ми е известно че трябва да се прави така че ще се ходи до съседна Сърбия да се вечерят овияши и плескавици на фона на тяхната благодатна музика

Моля споделете, доколкото си спомням един колега от форума май си беше донесък МЛ с ню йоркска регистрация.

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- MobbDeep
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61
Трябва да имаш адресна регистрация в сащ и си я регистрираш без проблем но незнам колко време трябва да караш с тези номера мисля ,че е 6 месеца??!?
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
MobbDeep написа:Трябва да имаш адресна регистрация в сащ и си я регистрираш без проблем но незнам колко време трябва да караш с тези номера мисля ,че е 6 месеца??!?
къде имаш в предвид че трябва да карам 6 месеца минимум - тук или в България???
аз питам ако я регистрирам тука колко време мога да я карам в България с тукашни номера. Тук мога да си я регистрирам без проблем. Въпроса е че нито ми се дават 12 000 лв на тъпата държава за нема нищо, и то на фона на цената на колата която е 5000$. някак си не се сещам как ще дам повече за акциз отколкото за колата

4 мнения
• Страница 1 от 1