Белите брези, брутална кражба

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 200320DM47TU
Мечтае да кара: trabant ot novite
Детайли за колата: super pila e:)

Белите брези, брутална кражба

Мнение от RadioDJ » 22 Окт 2008, 10:33

Пичове, днес идвам на работа и гледам едно Е46 купе, сребристо супер красиво - М-брони, ксенон, велур рекаро и тн. с разбита ключалка и без волана и топката на скоростите. Вероятно некви келеши са го обрали през нощта. Мого гадно ми стана и реших да напиша нещо в тази връзка:

1. Горещо ви призовавам да не купувате съмнително изгодни части от морги и араби на Симеон.
2. Тези, които са взели волана и топката на това БМВ да им изсъхнат ръцете и кола повече да не видят през живота си.
3. Предлагам да заформим клуб- " АЗ НЕ КУПУВАМ КРАДЕНИ ЧАСТИ"

Който веднъж е купил крадено, много вероятно е после и от него да откраднат. Това е. Искрено съм възмутен. Апашите са най-гадното племе и заслужават да бъдат брутално пребити. Пожелавам си да ми падне такъв в ръцете поне веднъж. :evil:
Forced induction means torque,
torque means fun.

ентусиаст
Аватар
Кара: на бира и кебапчета
Мечтае да кара: М6-ца кабрио

Мнение от alexsch » 22 Окт 2008, 11:51

:shock: тия са били техничари! мамка им мръсна! как не ги е страх верно, че някой ще ги гепне и ще им пръсне кокалите от бой?!?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: любимата ни марка да е първа ;)
Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)

Мнение от spower » 22 Окт 2008, 12:11

не ги е страх ,защото още няма наказани за подобни деяния :twisted: , ако се случат няколко пребити копеленца и другите бая ще се замислят преди да крадат, пък и помислете реално за да махнеш ти волан трябва да си мн.добре запознат как се демонтира и да си го правил друг път :!:, така че нищо чудно и във форума да се появи тоя волан в "продава"
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25: :lalala: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
Мечтае да кара: ///M6

Мнение от vanioboy » 22 Окт 2008, 14:21

дали са толкова изобретателни апашите поскоро за мен е ли4но отмъщение :mhihi: каква е логиката да си играят за волана подобре да задигнат цялата кола,така мисля аз

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 22 Окт 2008, 14:23

еми провери цената на един мултиволан за Е46 и ще разбереш дали е отмъщение :evil: :evil: :evil:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
Мечтае да кара: ///M6

Мнение от vanioboy » 22 Окт 2008, 14:26

_65536_kb_sec_ написа:еми провери цената на един мултиволан за Е46 и ще разбереш дали е отмъщение :evil: :evil: :evil:
ако ти трябва имам един в гардероба :mhihi: кажи,но все си мисля 4е цялата може да я разпартушинят на 4асти за кратко време ако са толкова нахакани :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 22 Окт 2008, 14:31

не карам тройки след 91-ва, мерси все пак :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 22 Окт 2008, 14:34

Тия дни и аз паркирах малко в страни от обичайното си място и се оказах без лайстни. Извършителите ги видях малко по- рано се мотаха из квартала и ми направиха впечатление, но не бях сигурен. Двама келеша по на 16 години :mhihi: Хубавото е, че съм наблюдателен и дълго помня физиономии и съм сигурен, че и в тълпа народ да ги мерна пак ще ги позная.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

не е така

Мнение от RadioDJ » 22 Окт 2008, 14:37

vanioboy написа:дали са толкова изобретателни апашите поскоро за мен е ли4но отмъщение :mhihi: каква е логиката да си играят за волана подобре да задигнат цялата кола,така мисля аз

За лично отмъщение се троши, а не се краде. Цялата кола ако се открадне, застрахователя ще ги търси гепардите( и дължи обезщетение), а за откраднати части на застрахователя му дреме.

Та малко не баш така, както си мислиш :twisted:
torque means fun.

ентусиаст
Аватар
Кара: Камион колкото читалището...

Мнение от pistata9889 » 22 Окт 2008, 23:18

Бум–Бум искренно се надявам скоро да ги видиш,одери ги :twisted:
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Хонда
Мечтае да кара: Е92

Мнение от stefanta » 22 Окт 2008, 23:27

На един познат му свалиха от петицата навигацията, стоповете и фаровете, нагли са много и все по-нагли стават.. Аз за това не купувам части втора употреба, освен от приятели, които знам, че всичко внасят от вън и крадени неща не пипат. То от нас си зависи. Ще спрат да крадат само тогава, когато всички спрат да купуват части втора употреба.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 23 Окт 2008, 9:54

stefanta написа:На един познат му свалиха от петицата навигацията, стоповете и фаровете, нагли са много и все по-нагли стават.. Аз за това не купувам части втора употреба, освен от приятели, които знам, че всичко внасят от вън и крадени неща не пипат. То от нас си зависи. Ще спрат да крадат само тогава, когато всички спрат да купуват части втора употреба.

Тоя твоя познат да не се казва Борко... Ако не е значи стават двама със свалени салони (седалки), стопове и фарове...

А иначе Бум-Бум щом помниш.... :mhihi: е време да се срещнете агейн... ;)

А между другото тия с тоя волан...не са кой знае какви професионалисти. Трябва да си патрав за да не можеш да свалиш един волан... :idea:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW M5

Мнение от Acceleration » 23 Окт 2008, 10:28

и аз да ви се оплача без да отварям нова тема, на мене пък са ми откраднали капачките на джантите, то даже не са кашачки ами алуминиеви лепенки да им еба мамата грозна за такова нещо да си слагат главата в торбата, ако ги бех видел на место ще ги остава бееее мамицата им мръсна :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

кандидат ентусиаст
Аватар

браво

Мнение от RadioDJ » 23 Окт 2008, 11:40

stefanta написа:На един познат му свалиха от петицата навигацията, стоповете и фаровете, нагли са много и все по-нагли стават.. Аз за това не купувам части втора употреба, освен от приятели, които знам, че всичко внасят от вън и крадени неща не пипат. То от нас си зависи. Ще спрат да крадат само тогава, когато всички спрат да купуват части втора употреба.

Браво, абсолютно съм съгласен с теб. От нас зависи дали се крадат части от колите или не. Но май с теб сме само 2ма за клуба " Аз не купувам крадено" от целия форум засега. :evil:
torque means fun.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 23 Окт 2008, 11:54

А колко цигани има, които карат БМВ-та, които крадат и купуват.....и изобщо не са от форума......
Хубаво би било, но реално няма как да стане всички да спрат да купуват части втора употреба (или крадени), ако имаше как всички да имаме възможност да купуваме само нови...... :roll:
Иначе инициативата е добра :yes:

Следваща

Назад към Извън Темата