Влизане с взлом...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Влизане с взлом...

Мнение от ///MapTo » 21 Окт 2008, 17:52

Много се чудех дали да пусна тази тема...голяма мъка ми е и съм в отвратително състояние...но..днес в обедната почивка както никога реших да се прибера до нас да си видя кучето и да си почина малко в къщи...качвам се по стълбите и виждам горната ключалка някак неестествено изкривена леко навътре...първата мисъл,която ми мина през главата беше Раян!!!!(кучето ми...)
Отварям вратата и го намирам посредата на коридора едва едва дишащ,без сила да ме погледне...изпаднах в панически ужас!!!
Направих бърз оглед на апартамента,констатирах липсата на доста техника,злато пари и т.н...
Теглих майната на всичко и се обадих на приятел да дойде в нас да чака да доидат полииз мените,а аз гушнах животинката и буквално излетях към клиниката,в която го лекуват...
Във 12.00 на обяд трудно се стига за 15 минути от младост до хиподрума,но когато става дума за нечий живот...
Оставих го,прибрах се в нас и започна голямата мъка..дойдоха куките,правиха,струваха,снимаха..опитваха се да свалят отпечатъци от някакви кутии от бижута и извода на финала беше "били са с ръкавици,те са професионалисти,не си мислете,че вашата касова брава би ги спряла..." показах им и един отпечатък от няколко пръста,върху стъкло на вратата на кухнята,който съм убеден че е от тях,тъй като вчера апартамента е чистен от всякъде,основно...уж го свалиха и пак чух "нали знаете...от умрял писмо..."
Е ок ама мамка му стара,не ми пука за шибаната техника....пари се печелят,пари се губят...тук става дума за живота на кучето ми....куче,което чуствам като свой брат...
кажете ми как да процедирам,към кого да се обърна и колко пари да бутна за да ги намеря тези боклуци...ето две снимки на единия от отпечатъците,сниман с телефона ми (N93i) ... :help: :(
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

Аватар
Кара: bmw е46

Мнение от vladuicho » 21 Окт 2008, 18:00

съжелявам човече за станалото :confused: дано се оправи кучето :(

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 21 Окт 2008, 18:01

Кофти история :confused:
Кажи кучето как е?
А колкото до апашите май нищо не можеш да направиш :confused:
Аз все повече се замислям дали да не сложа камера в нас, може и ти да го направиш занашред :roll: Може да разпиташ съседи дали не са видяли нещо, но защо ли си мисля че никой нищо няма да е видял(както винаги)
:roll:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 21 Окт 2008, 18:04

Е тея на това ако викат, че са били с ръкавици...

Батка не разчитай на полицаите, сигурен съм, че дори да ги хванат тия за нещо друго пак нема да го свържат с твоя случай...

Скрапчо
Аватар
Кара: конджул

Мнение от Ivan Petrov » 21 Окт 2008, 18:06

Тръгвай по заложните къщи ;)
Изображение

Аватар

Мнение от ///MapTo » 21 Окт 2008, 18:11

Това за заложните ясно,но първо нямам това време,че да обикалям заложните из София и второ,то е ясно,че с фалшиви или крадени лични карти продават вещите...
Въпроса не е там,искам ако някой има връзки или може да удари едно рамо да се намери кой са наистина въпросните хубавци,за да си получат заслуженото...готов съм да платя 5 цифрена сума :idea:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 21 Окт 2008, 18:20

Марти, Мартиии, нали ти казах, аз ги знаех кои са, и в Полцията ги викаха и нищо... Е, верно не бяха оставили отпечатъци...Само дет ходехме с патрон в цевта тогава...
Единствения ти шанс е да си намериш техниката по заложните къщи, имаш документи... Пък кой ги е оставил, най-често не са точно тези, които влизат в Апартамента. Ако питаш мен откажи се! Преди година обраха колеги в офиса / докато спят през ноща/. Собственика на Заложни къщи точно в района, в който беше обира ни е клиент от поне 3 години. Щом и той не можа да помогне, а имаше желание... Само Плазмата си искаха колегите... Знам колко е тежко, само този на когото не се е случвало, той не знае... Дано Кучи се оправи, стискам палци...
Трябва да го преживееш някакси, разказвах ти при нас как мина... Пълни тишина, нема ТV, нема кастофон... научих белота тогава...
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS

Мнение от Phil » 21 Окт 2008, 18:33

Не искам да те отчайвам пич, но ги отпиши нещата. Преди 2 месеца и на мен ми се случи същото. Дойдоха куките, поразходиха се из нас и си тръгнаха...от тогава нищо...а даже връзки бях намерил да ги понатиснат малко и да си дадат зор, ама същия х*й

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от VesoPesa » 21 Окт 2008, 18:33

///MapTo написа:Това за заложните ясно,но първо нямам това време,че да обикалям заложните из София и второ,то е ясно,че с фалшиви или крадени лични карти продават вещите...
Въпроса не е там,искам ако някой има връзки или може да удари едно рамо да се намери кой са наистина въпросните хубавци,за да си получат заслуженото...готов съм да платя 5 цифрена сума :idea:

драсни на лс за какво да се оглеждам ;) за техника ми драскаи сериини номера ако имаш ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от CarrollShelby » 21 Окт 2008, 18:34

Ех,лоша работа...Кучето как е????
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 21 Окт 2008, 18:43

Колега,знам какво е.И нас ни обраха с 4цифрена сума(голяма).Не зная как ама са отишли точно в стаята,в която ги държим и са ги взели.Телефона ми беше на шкафчето за обувки и не са го пипнали.

Моля се да ги срещна и да ги убия,ако не то тогава пари за лекарства на майките и бащите си да дават и на синовете и съпругите си и на самите себе си и да ги изнасилят 250827598237529 цигани мазно !!!!!

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36

Мнение от Escape » 21 Окт 2008, 18:55

Няма начин братле :confused: просто вината не е в полицията. Баща ми е бивш полицай от криминална и живее в блок който е само с полицай и съответно целия град го знаеше. Някви преминаващи цигани разбиха апартамента на комшията от 1-я етаж, при което цялата полиция скочи на крака и ги хванаха на следващия ден. Имаше и свидетел който ги е видял да влизат..... обаче..... не намериха нищо от окраднатите неща и полицаите бяха принудени да ги пуснат :shock: :shock: :shock:

Просто законите са писани в защита на престъпниците, не на хората!

Аватар

Мнение от ///MapTo » 21 Окт 2008, 19:00

Хора,разберете ме...не искам доказателства,не искам помощ за намиране на вещите...искам просто да си платя където е нужно и да ми бъдат посочени въпросните лица..толкова ли сложно го обяснявам? :(
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от VesoPesa » 21 Окт 2008, 19:08

е хубаво ама нали се сещаш че ако някой ми донесе нещо твое може да стигнеме до някой който да ни заведе при тия дето са ти разбили дома ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 21 Окт 2008, 19:16

Съжалявам за случката брат!Дано Раян е добре,за останалото- е шанс,наистина! :confused: Натискай куките да направят справка в регистри поне с отпечатъка който си им показал,мисля,че има надежда да са им стари познайници,а все някога ще ги хванат,ако не скоро,то за друга кражба.....! :roll:
Дано някой колега,който е в тия среди(Полиция),да ти даде съвет,пък дори и за "втория начин"!
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

Следваща

Назад към Извън Темата