Искам да споделя

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

води статистиката
Аватар
Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d

Искам да споделя

Мнение от LuBo1 » 17 Окт 2008, 17:41

От 3 дена съм си продал Пичеловката , е няма такъв кошмар по пътищата. Наложи ми се да карам семеиния автомобил - Опел Вектра, еми то на всякъде ме секат, засичат , отнемат ми предимството и се пробват още какво ли не. В чудо се виждам особено като чакам за ляв завои , всеки ме сече и изпреварва. Болен съм! Докато в баварията , които ми сече пътя и се отказваше много бърже , тука даже ме и псуват. Филмът е голям и се надявам скоро да приключи с така търсеното от мене Е46 320д

И така ако има колега с читаво Е46 дизел , бензин и е сносно и е готов да го даде на един истински фен да ми пише на ЛС. :mhihi:
ИзображениеИзображение

Слави
Аватар

Мнение от © » 17 Окт 2008, 17:46

вземи си някоя G класа и няма да имаш проблеми
мачкай наред :mhihi:

п.с. е46 320д е много добър избор

ентусиаст
Аватар
Кара: триста двайсе и пеш

Мнение от h4ckED » 17 Окт 2008, 18:07

Икономичен екземпляр си си избрал :) Успех ;)
Изображение
M - The most powerful letter in the world

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E30 Е38
Детайли за колата: Не бие много на очи

Мнение от Transportera » 17 Окт 2008, 18:11

© написа:
п.с. е46 320д е много добър избор
]
:yes: Вземай
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: bmw E36 compact
Мечтае да кара: BMW X6

Мнение от menchev » 17 Окт 2008, 18:55

имам един приятел иска сега да си продаде 320 дизел е,ама незнам за колко пари,хубавичко е,а откакто го е взел мноо малко го е карал,кара си само служебната кола и най-накрая реши да продава БМВ-то,че само стои и прашасва,ще го питам колко пари му търси и ще пиша.

ентусиаст
Аватар
Кара: дизелaка да пропушва
Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D

Re: Искам да споделя

Мнение от LAST RIDE » 17 Окт 2008, 19:28

LuBo1 написа:От 3 дена съм си продал Пичеловката , е няма такъв кошмар по пътищата. Наложи ми се да карам семеиния автомобил - Опел Вектра, еми то на всякъде ме секат, засичат , отнемат ми предимството и се пробват още какво ли не. В чудо се виждам особено като чакам за ляв завои , всеки ме сече и изпреварва. Болен съм! Докато в баварията , които ми сече пътя и се отказваше много бърже , тука даже ме и псуват. Филмът е голям и се надявам скоро да приключи с така търсеното от мене Е46 320д

И така ако има колега с читаво Е46 дизел , бензин и е сносно и е готов да го даде на един истински фен да ми пише на ЛС. :mhihi:

:shock: Батка що си мислиш че с БМВ-то ще се промени държанието на "селяците" по пътищата....отдавна отминаха мутренските години когато БМВ бе нарицателно за човек с полужение или мУтра и хората се шашкаха и му правеха път,сега всеки втори иска да е мутра(поне в собственото си съзнание) и по нашите пътища бмв-та стават по масови и от голфовете :mhihi:
Заменям си усилвателя!!

viewtopic.php?f=64&t=228928

коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават... :D

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F20 116d / F01 750i xDrive
Мечтае да кара: Колело

Re: Искам да споделя

Мнение от Sivako » 17 Окт 2008, 19:49

LuBo1 написа:От 3 дена съм си продал Пичеловката , е няма такъв кошмар по пътищата. Наложи ми се да карам семеиния автомобил - Опел Вектра, еми то на всякъде ме секат, засичат , отнемат ми предимството и се пробват още какво ли не. В чудо се виждам особено като чакам за ляв завои , всеки ме сече и изпреварва.....

А питаш ли ме мен с тоя кошер калибрата 6-7 месеца как ми беше а и хората кадо видеха PK :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Мнение от ktv » 17 Окт 2008, 20:39

Да ти кажа, не е толкова важно от колата, която караш. Като съм с шкода все едно съм с моето Е 34. Ти май беше градски? Има едно момче дето продава Е 46, ама 320 бензин. Колата му хич не е лоша- върви, има оптичен тунинг + лети 17-ки. Ако имаш интерес, свиркай да го търся.
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: да го карат

Мнение от ITK » 17 Окт 2008, 22:14

Да бе да, няма да се промени, от 10 кретена, половината поне ще се замислят...има значение кво караш за околните и всеки, карал различни коли би трябвало да я е усетил в някой момент...
Мене тая година ми се наложи поради едно или друга причина преди бмв-то да карам 4 други марки, е не искам да се сещам какво ми беше 1 месец с корса...то не бяха светкане, свирене, чудо..... селски упражнения под мотото дайте да мачкаме тоя цървул с хлопела.....

Така че много добре го разбирам колегата и му пожелавам час по-скоро да се сдобие с мечтания автомобил.... :yes:
F**k them all!

ентусиаст
Аватар
Кара: e65

Мнение от Пилев » 17 Окт 2008, 22:27

A аз като съм с ладето какво да кажа :mhihi:

драфтаджия
Аватар
Кара: '93 316ix Touring
Мечтае да кара: далеч
Детайли за колата: Хубавица =)

Мнение от bigmurzi » 17 Окт 2008, 22:41

Не мисля, че шофьорите са по-толерантни към е36 околкото към Вектра и други подобни .. :roll:
То си е въпрос на култура на пътя.Има много точни и с кашони(Г-класи), и с голфчета, с лади и тн.
Изображение
Е30 на десен завой бензин НЯМА!

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 17 Окт 2008, 22:57

bigmurzi написа:Не мисля, че шофьорите са по-толерантни към е36 околкото към Вектра и други подобни .. :roll:
То си е въпрос на култура на пътя.Има много точни и с кашони(Г-класи), и с голфчета, с лади и тн.

Това не го вярваш, нали? ;)
Жалко е, ама е така...

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 17 Окт 2008, 22:59

Мишел написа:
bigmurzi написа:Не мисля, че шофьорите са по-толерантни към е36 околкото към Вектра и други подобни .. :roll:

Това не го вярваш, нали? ;)
Жалко е, ама е така...
аз го вярвам,често има хора с сериозни коли,които си карат повече от културно и обратно...
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E90LCI и E30 Cabrio

Мнение от Dr.Schnaps » 18 Окт 2008, 1:00

Пи4ове тука в Германия не вярвах но го има съ6тото.

Карал съм всякакви коли по трасето Нюрнберг- Мюнхен.

Дори и с е30ката с разбити тампони което ме можа да хване пътя.

Проблеми никакви.

Преди 1 месец ми се падна една Шкора Роомстер да карам по това трасе.

Карам както винаги съм карал. Но тея хора се побъркаха. Само да стъпя в платното за изпреварване и по4ва едно светкане, некъв стрес и натиск, макар 4е съм със скоростта на потока. Даже спирах да видя дали не съм спукал гума :help: 4е да светкат.

Така 4е марката има зна4ение ;)
:arrow: "Хората си купуват неща, от които не се нуждаят, с пари, които не притежават, за да впечатлят хора, които не харесват."
:arrow: "Независимо колко добрини или колко злини си направил през живота си, броя на хората, които ще дойдат на погребението ти зависи основно от времето."
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 18 Окт 2008, 1:12

И аз мисля, че все още има някакъв респект към BMW-тата на пътя... Към последните модели пък съвсем... За 7-8 месеца возене в едно Е90 /с не съвсем примерен шофьор, имам предвид не правещ глупости, а каращ по-бързо и понякога на зигзаг по България/, един път не спомням някой да му е свирнал, светнал... Или да го е засекъл нахално...За Е36, по-скоро ни гледат като... че ей сега нещо извън правилата ще направим :mhihi: малко недоброжелателно бих казала :confused:
Последна промяна Apassionata на 18 Окт 2008, 15:55, променена общо 1 път
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата