Искам да споделя
Модератор: Общи модератори
44 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
Искам да споделя
От 3 дена съм си продал Пичеловката , е няма такъв кошмар по пътищата. Наложи ми се да карам семеиния автомобил - Опел Вектра, еми то на всякъде ме секат, засичат , отнемат ми предимството и се пробват още какво ли не. В чудо се виждам особено като чакам за ляв завои , всеки ме сече и изпреварва. Болен съм! Докато в баварията , които ми сече пътя и се отказваше много бърже , тука даже ме и псуват. Филмът е голям и се надявам скоро да приключи с така търсеното от мене Е46 320д
И така ако има колега с читаво Е46 дизел , бензин и е сносно и е готов да го даде на един истински фен да ми пише на ЛС.
И така ако има колега с читаво Е46 дизел , бензин и е сносно и е готов да го даде на един истински фен да ми пише на ЛС.

- h4ckED
- ентусиаст
-
- Кара: триста двайсе и пеш
- Transportera
- старши ентусиаст
-
- Кара: E30 Е38
- Детайли за колата: Не бие много на очи
- menchev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: bmw E36 compact
- Мечтае да кара: BMW X6
имам един приятел иска сега да си продаде 320 дизел е,ама незнам за колко пари,хубавичко е,а откакто го е взел мноо малко го е карал,кара си само служебната кола и най-накрая реши да продава БМВ-то,че само стои и прашасва,ще го питам колко пари му търси и ще пиша.
- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
Re: Искам да споделя
LuBo1 написа:От 3 дена съм си продал Пичеловката , е няма такъв кошмар по пътищата. Наложи ми се да карам семеиния автомобил - Опел Вектра, еми то на всякъде ме секат, засичат , отнемат ми предимството и се пробват още какво ли не. В чудо се виждам особено като чакам за ляв завои , всеки ме сече и изпреварва. Болен съм! Докато в баварията , които ми сече пътя и се отказваше много бърже , тука даже ме и псуват. Филмът е голям и се надявам скоро да приключи с така търсеното от мене Е46 320д

Заменям си усилвателя!!
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...

- Sivako
- младши ентусиаст
-
- Кара: F20 116d / F01 750i xDrive
- Мечтае да кара: Колело
Re: Искам да споделя
LuBo1 написа:От 3 дена съм си продал Пичеловката , е няма такъв кошмар по пътищата. Наложи ми се да карам семеиния автомобил - Опел Вектра, еми то на всякъде ме секат, засичат , отнемат ми предимството и се пробват още какво ли не. В чудо се виждам особено като чакам за ляв завои , всеки ме сече и изпреварва.....
А питаш ли ме мен с тоя кошер калибрата 6-7 месеца как ми беше а и хората кадо видеха PK

- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Да ти кажа, не е толкова важно от колата, която караш. Като съм с шкода все едно съм с моето Е 34. Ти май беше градски? Има едно момче дето продава Е 46, ама 320 бензин. Колата му хич не е лоша- върви, има оптичен тунинг + лети 17-ки. Ако имаш интерес, свиркай да го търся.
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- ITK
- младши ентусиаст
-
- Кара: да го карат
Да бе да, няма да се промени, от 10 кретена, половината поне ще се замислят...има значение кво караш за околните и всеки, карал различни коли би трябвало да я е усетил в някой момент...
Мене тая година ми се наложи поради едно или друга причина преди бмв-то да карам 4 други марки, е не искам да се сещам какво ми беше 1 месец с корса...то не бяха светкане, свирене, чудо..... селски упражнения под мотото дайте да мачкаме тоя цървул с хлопела.....
Така че много добре го разбирам колегата и му пожелавам час по-скоро да се сдобие с мечтания автомобил....
Мене тая година ми се наложи поради едно или друга причина преди бмв-то да карам 4 други марки, е не искам да се сещам какво ми беше 1 месец с корса...то не бяха светкане, свирене, чудо..... селски упражнения под мотото дайте да мачкаме тоя цървул с хлопела.....
Така че много добре го разбирам колегата и му пожелавам час по-скоро да се сдобие с мечтания автомобил....

F**k them all!
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
Не мисля, че шофьорите са по-толерантни към е36 околкото към Вектра и други подобни ..
То си е въпрос на култура на пътя.Има много точни и с кашони(Г-класи), и с голфчета, с лади и тн.

То си е въпрос на култура на пътя.Има много точни и с кашони(Г-класи), и с голфчета, с лади и тн.

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
аз го вярвам,често има хора с сериозни коли,които си карат повече от културно и обратно...Мишел написа:bigmurzi написа:Не мисля, че шофьорите са по-толерантни към е36 околкото към Вектра и други подобни ..![]()
Това не го вярваш, нали?![]()
Жалко е, ама е така...
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Dr.Schnaps
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90LCI и E30 Cabrio
Пи4ове тука в Германия не вярвах но го има съ6тото.
Карал съм всякакви коли по трасето Нюрнберг- Мюнхен.
Дори и с е30ката с разбити тампони което ме можа да хване пътя.
Проблеми никакви.
Преди 1 месец ми се падна една Шкора Роомстер да карам по това трасе.
Карам както винаги съм карал. Но тея хора се побъркаха. Само да стъпя в платното за изпреварване и по4ва едно светкане, некъв стрес и натиск, макар 4е съм със скоростта на потока. Даже спирах да видя дали не съм спукал гума
4е да светкат.
Така 4е марката има зна4ение
Карал съм всякакви коли по трасето Нюрнберг- Мюнхен.
Дори и с е30ката с разбити тампони което ме можа да хване пътя.
Проблеми никакви.
Преди 1 месец ми се падна една Шкора Роомстер да карам по това трасе.
Карам както винаги съм карал. Но тея хора се побъркаха. Само да стъпя в платното за изпреварване и по4ва едно светкане, некъв стрес и натиск, макар 4е съм със скоростта на потока. Даже спирах да видя дали не съм спукал гума

Така 4е марката има зна4ение

- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
И аз мисля, че все още има някакъв респект към BMW-тата на пътя... Към последните модели пък съвсем... За 7-8 месеца возене в едно Е90 /с не съвсем примерен шофьор, имам предвид не правещ глупости, а каращ по-бързо и понякога на зигзаг по България/, един път не спомням някой да му е свирнал, светнал... Или да го е засекъл нахално...За Е36, по-скоро ни гледат като... че ей сега нещо извън правилата ще направим
малко недоброжелателно бих казала 

Последна промяна Apassionata на 18 Окт 2008, 15:55, променена общо 1 път
44 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3