помощ, ше ми вземат книжката :(
Модератор: Общи модератори
помощ, ше ми вземат книжката :(
темата може и да не е за тук но не знаех каде да я сложа.значи проблема е следния снощи минах на ограничение 60 с 118км/ч, писаха ми акт и ми казаха че моа да карам 1 месец с акта след което ше ми земат книжката за 3 месеца
някои знае ли дали има някаква вратичка тва да не става че ше се поберкам без кола дет се вика и до тоалетната хода с нея...

- radosi
- кандидат ентусиаст
-
Нема вратичка.
Има ако имаш някой много много голям високопоставен приятел в КАТ на града ти.
Освен всичко ще ти праснат и солидна глоба.
Истината е да се опаваш да не ти пишат акта. Сега е малко пред свършен факт.
Сега са пуснали радари които имат памет която немоге да се маниполира от полицая 3 сек след засичането. Ти за 3 сек неможеш да го обедиш да не те глобавя освен ако не спреш - тогава ако им се занимава става по лошо
Някой от новите радари вече вървят комплект с камера - така че карайте внимателно.
Съжалявам за станалото колега
Има ако имаш някой много много голям високопоставен приятел в КАТ на града ти.
Освен всичко ще ти праснат и солидна глоба.
Истината е да се опаваш да не ти пишат акта. Сега е малко пред свършен факт.
Сега са пуснали радари които имат памет която немоге да се маниполира от полицая 3 сек след засичането. Ти за 3 сек неможеш да го обедиш да не те глобавя освен ако не спреш - тогава ако им се занимава става по лошо

Съжалявам за станалото колега

Ако тъщата върти дупе, щерка и си заслужава инвестицията
Ако колата си върти задницата значи си заслужава емблемата!

Ако колата си върти задницата значи си заслужава емблемата!
- santo_bansko
- ентусиаст
-
- Кара: Само компоти:)
да и други така ми казаха че е касно... но един приятел се опитваше да ме обеди че ако сам казал че искам на място да ми направат да плата фиш вместо акт сам щял да мина само с парична глоба. някои знае ли точно как стоят нещата... кажете ми поне да знам за след 4 месеца
а имам и друг вапрос в тоя случаи ако бях предложил пари "под масата" опасно ли е какав е риска?

- MobbDeep
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61
скоро ше направа 22 карам доста често от 18 годишен смених 3 коли и не сам имал до са глоба за превишена скорост а сам карал доста барзо понягога но от как минах на бмв си нямам касмет то ми е тромаво 316 имал сам и по барзи коли но щом го регистрирах и на парвия ден ме фанаха с 83 на ограничение 50 тва беше преди по малко от месец а снощи с 118 на ограничение 60Мишу написа:ако не си на 18г и 3 месеца те па на ,

- MobbDeep
- младши ентусиаст
-
Един полицай ми вика виждам те разбрано момче си.. няма да ти пишем акт.. а аз неправилно изпреварване без колан.. и си го мисля тоя направо ми вика дай ми 20лв.. бъркам тънко в джоба и подавам 20лв а полицая ми вика.. ще ме извиниш ама немога да ти дам бележка за тези 20лв.. още не сме ги вкарали да се плаща на място.. седя
немога да повярвам какво ми отговаря..

- Transportera
- старши ентусиаст
-
- Кара: E30 Е38
- Детайли за колата: Не бие много на очи
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
MobbDeep написа:Един полицай ми вика виждам те разбрано момче си.. няма да ти пишем акт.. а аз неправилно изпреварване без колан.. и си го мисля тоя направо ми вика дай ми 20лв.. бъркам тънко в джоба и подавам 20лв а полицая ми вика.. ще ме извиниш ама немога да ти дам бележка за тези 20лв.. още не сме ги вкарали да се плаща на място.. седя![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
немога да повярвам какво ми отговаря..
![]()
в UK ли това?

- MobbDeep
- младши ентусиаст
-
- Totogada
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E36 320 Coupe
Re: помощ, ше ми вземат книжката :(
mg87 написа:темата може и да не е за тук но не знаех каде да я сложа.значи проблема е следния снощи минах на ограничение 60 с 118км/ч, писаха ми акт и ми казаха че моа да карам 1 месец с акта след което ше ми земат книжката за 3 месецанякои знае ли дали има някаква вратичка тва да не става че ше се поберкам без кола дет се вика и до тоалетната хода с нея...
Колега след като мине един месец,ще ти излезе вероятно наказателното постановление.С наказателното постановление можеш да караш 1м, след това при проверка ако си без талон глобата е 20 лв.
Иначе за глобата.....
Водач, който превиши разрешената максимална скорост в населено място с над 51 км/ч. ще се наказва с глоба от 250 лв. и три месеца лишаване от право на управление.
Не съм сигурен дали това ще е реалната глоба...може да има промени!

R.I.P. Champion 1968 – 2007 Colin McRae