Регистрационни номера по желание

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар
Кара: M3 E46
Мечтае да кара: M3 E46
Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox

Регистрационни номера по желание

Мнение от Runnaway » 09 Окт 2008, 13:24

Понеже гледам, че има хора във форума с номера, които са с повтарящи се цифри, бих искал да попитам каква е процедурата за избиране на номер в КАТ, защото колегата mangini си беше взел 3222 и каза, че струва 50 лв + някакъв формуляр. Дали в момента процедурата е по-различна .. Аз също искам да си взема някакъв по-нормален номер ..
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Поредният работен ден" - до Част 7 >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 09 Окт 2008, 13:30

50 лв + молба. Влизаш зад бариерата, където са паркирани (оставени) купчините ламарини, малко след тях в ляво по стълбите се качваш и на постовия му казваш, че си за молба за номер. Попълваш молбата и чакаш да ти се обадят, когато дойде серията за въпросният номер, който желаеш.
Изображение

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 09 Окт 2008, 13:31

процедурата не я знам точно но мисля че трябваше да се отиде в кат да запазиш номера и те те викат като си на ред.. А иначе сега са на мода със 6 цифри :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: '03 330xd M57N Sedan

Мнение от Mpower84 » 09 Окт 2008, 13:33

Моя е 9383 и струва 30 лева под масата на служителите в КАТ.До колкото си спомням огледалния (примерно 2332) е 50 лева, 2Х2 (8080) са 70, а 4-те еднакв цифри към 100 лева.Ма това при положение, че номера в момента е наличен при тях и никой друг преди теб не е проявил интерес.Демек това са си някакви техни незаконни врътки.Ако искаш конкретен номер сумата май почваше от 150 лева в зависимост от номера + молба и чакаш докато го доставят.Личното ми мнение е, че е хубаво да имаш готин номер, но не той кара колата и тия пари можеш да ги вкараш в гориво за новата кола примерно.

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар

Мнение от Runnaway » 09 Окт 2008, 13:37

Аз се надявах на едно 0039 или 0390 .. :mhihi: Малко оптимистично, но важното е да знам какво трябва да направя като отида в КАТ. Мерси :)

Бтв.. последния път като ходих да сменям номерата ми дадоха 2737 без пари :) Така ми се падна :)
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mangini » 09 Окт 2008, 13:39

4 еднакви цифри са 1000лв доколкото знам. А за 3222 примерно цената е 50лв. + после още 50 директно на касата. Има едни номера написани на лист в КАТ. И от тях си избираш. Така да се каже, това е менюто за деня :D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i Turbo
Мечтае да кара: BMW F10 M5

Мнение от ///Ivan » 09 Окт 2008, 13:39

Аз искам номера да ми е 1012 ,това колко ще струва? :roll:
Изображение

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар

Мнение от Runnaway » 09 Окт 2008, 13:49

mangini написа:4 еднакви цифри са 1000лв доколкото знам. А за 3222 примерно цената е 50лв. + после още 50 директно на касата. Има едни номера написани на лист в КАТ. И от тях си избираш. Така да се каже, това е менюто за деня :D

100 точки ?!?!? ТИЯ СА ЛУДИ .. повече от 50 левчета НЕ давам!

Ще видя бащата дали има някакви познати в КАТ да им заръчам номер :)
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530d touring

Мнение от cucko » 09 Окт 2008, 14:11

Runnaway написа:
mangini написа:4 еднакви цифри са 1000лв доколкото знам. А за 3222 примерно цената е 50лв. + после още 50 директно на касата. Има едни номера написани на лист в КАТ. И от тях си избираш. Така да се каже, това е менюто за деня :D

100 точки ?!?!? ТИЯ СА ЛУДИ .. повече от 50 левчета НЕ давам!

Ще видя бащата дали има някакви познати в КАТ да им заръчам номер :)

Що не си заръчаш един чип а се занимаш с глупости!Номер си все номер-едните еднакви другите разбъркани ,освен ако искаш да ставаш тарикат твое право си е да пуснеш 1000 лв. :mhihi:

Му му мух мули, майкоууу!
Аватар

Мнение от absix » 09 Окт 2008, 14:18

err0r написа:50 лв + молба. Влизаш зад бариерата, където са паркирани (оставени) купчините ламарини, малко след тях в ляво по стълбите се качваш и на постовия му казваш, че си за молба за номер. Попълваш молбата и чакаш да ти се обадят, когато дойде серията за въпросният номер, който желаеш.

Без да познаваш човек и кинти, няма да стане тоя номер ;) Ще те питат "Къде бе?".. ти казваш... "Ооо, няма такова нещо"... Така беше преди няколко месеца. С човек е доста по лесно и ПАК не се качваш ти, а твоя човек.

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар

Мнение от Runnaway » 09 Окт 2008, 14:21

absix написа:
err0r написа:50 лв + молба. Влизаш зад бариерата, където са паркирани (оставени) купчините ламарини, малко след тях в ляво по стълбите се качваш и на постовия му казваш, че си за молба за номер. Попълваш молбата и чакаш да ти се обадят, когато дойде серията за въпросният номер, който желаеш.

Без да познаваш човек и кинти, няма да стане тоя номер ;) Ще те питат "Къде бе?".. ти казваш... "Ооо, няма такова нещо"... Така беше преди няколко месеца. С човек е доста по лесно и ПАК не се качваш ти, а твоя човек.

Ще намеря аз някой в КАТ да я свърши тая работа. Адски много НЕ искам номер от вида на 1283 9842 4192 и т.н. имам си 5-6 дет' съм ги харесал и ще ръчкам да стане както аз си искам. Все пак първа кола на мое име и мерака ми идва в повече :) Снощи като разбрах, че вече е в България колата и направо щях да падна от стола :mhihi:
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 09 Окт 2008, 14:29

absix написа:

мдааа...!мъжете знаят защо...!! а защото е ,че никой не зима рушвет от некой дет не познава е така и да рискува да му хвръкне главата и за тва се работи през посредник. ма па твоя номер си е направо джелезен! само дето в началото се чудех за кво ти е некъв непореден номер и чак като разбрах за литража на двигателя и че е 3ка схванах....!
иначе-успех колега! софия е малка -се ше намериш некой да свърши работата...
п.с. между другото и аз -мераклия голем преди време турих 0880 на една моя кола и тогава ми струваше ..... тонер за лазерен принтер за гишетата за талони!!! ма тогава тонерите за лазерни си беха скъпи...!! :lol:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Acoto® » 09 Окт 2008, 14:39

Аз пък извадих късмет, е и имах човек в КАТ, дадоха ми 1300, само че вече е малко ударен :mhihi:
AcoTo®

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар

Мнение от Runnaway » 09 Окт 2008, 14:40

SKISA написа:
absix написа:

мдааа...!мъжете знаят защо...!! а защото е ,че никой не зима рушвет от некой дет не познава е така и да рискува да му хвръкне главата и за тва се работи през посредник. ма па твоя номер си е направо джелезен! само дето в началото се чудех за кво ти е некъв непореден номер и чак като разбрах за литража на двигателя и че е 3ка схванах....!
иначе-успех колега! софия е малка -се ше намериш некой да свърши работата...
п.с. между другото и аз -мераклия голем преди време турих 0880 на една моя кола и тогава ми струваше ..... тонер за лазерен принтер за гишетата за талони!!! ма тогава тонерите за лазерни си беха скъпи...!! :lol:

За това си говорим :) Стискайте палци, а аз ще ви държа в течение :) Още като я взема веднага ще пусна няколко снимки :mhihi: :twisted:
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 09 Окт 2008, 14:59

мен пък одавна ми мина мерака за готин номер :)
даже по-добре разбъркан да не се помни лесно :mhihi:

Следваща

Назад към Извън Темата