Регистрационни номера по желание
Модератор: Общи модератори
47 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
Регистрационни номера по желание
Понеже гледам, че има хора във форума с номера, които са с повтарящи се цифри, бих искал да попитам каква е процедурата за избиране на номер в КАТ, защото колегата mangini си беше взел 3222 и каза, че струва 50 лв + някакъв формуляр. Дали в момента процедурата е по-различна .. Аз също искам да си взема някакъв по-нормален номер ..
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
50 лв + молба. Влизаш зад бариерата, където са паркирани (оставени) купчините ламарини, малко след тях в ляво по стълбите се качваш и на постовия му казваш, че си за молба за номер. Попълваш молбата и чакаш да ти се обадят, когато дойде серията за въпросният номер, който желаеш.

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
процедурата не я знам точно но мисля че трябваше да се отиде в кат да запазиш номера и те те викат като си на ред.. А иначе сега са на мода със 6 цифри 

- Mpower84
- ентусиаст
-
- Кара: '03 330xd M57N Sedan
Моя е 9383 и струва 30 лева под масата на служителите в КАТ.До колкото си спомням огледалния (примерно 2332) е 50 лева, 2Х2 (8080) са 70, а 4-те еднакв цифри към 100 лева.Ма това при положение, че номера в момента е наличен при тях и никой друг преди теб не е проявил интерес.Демек това са си някакви техни незаконни врътки.Ако искаш конкретен номер сумата май почваше от 150 лева в зависимост от номера + молба и чакаш докато го доставят.Личното ми мнение е, че е хубаво да имаш готин номер, но не той кара колата и тия пари можеш да ги вкараш в гориво за новата кола примерно.
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
Аз се надявах на едно 0039 или 0390 ..
Малко оптимистично, но важното е да знам какво трябва да направя като отида в КАТ. Мерси
Бтв.. последния път като ходих да сменям номерата ми дадоха 2737 без пари
Така ми се падна 

Бтв.. последния път като ходих да сменям номерата ми дадоха 2737 без пари

- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
mangini написа:4 еднакви цифри са 1000лв доколкото знам. А за 3222 примерно цената е 50лв. + после още 50 директно на касата. Има едни номера написани на лист в КАТ. И от тях си избираш. Така да се каже, това е менюто за деня
100 точки ?!?!? ТИЯ СА ЛУДИ .. повече от 50 левчета НЕ давам!
Ще видя бащата дали има някакви познати в КАТ да им заръчам номер

- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
Runnaway написа:mangini написа:4 еднакви цифри са 1000лв доколкото знам. А за 3222 примерно цената е 50лв. + после още 50 директно на касата. Има едни номера написани на лист в КАТ. И от тях си избираш. Така да се каже, това е менюто за деня
100 точки ?!?!? ТИЯ СА ЛУДИ .. повече от 50 левчета НЕ давам!
Ще видя бащата дали има някакви познати в КАТ да им заръчам номер
Що не си заръчаш един чип а се занимаш с глупости!Номер си все номер-едните еднакви другите разбъркани ,освен ако искаш да ставаш тарикат твое право си е да пуснеш 1000 лв.

err0r написа:50 лв + молба. Влизаш зад бариерата, където са паркирани (оставени) купчините ламарини, малко след тях в ляво по стълбите се качваш и на постовия му казваш, че си за молба за номер. Попълваш молбата и чакаш да ти се обадят, когато дойде серията за въпросният номер, който желаеш.
Без да познаваш човек и кинти, няма да стане тоя номер

- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
absix написа:err0r написа:50 лв + молба. Влизаш зад бариерата, където са паркирани (оставени) купчините ламарини, малко след тях в ляво по стълбите се качваш и на постовия му казваш, че си за молба за номер. Попълваш молбата и чакаш да ти се обадят, когато дойде серията за въпросният номер, който желаеш.
Без да познаваш човек и кинти, няма да стане тоя номерЩе те питат "Къде бе?".. ти казваш... "Ооо, няма такова нещо"... Така беше преди няколко месеца. С човек е доста по лесно и ПАК не се качваш ти, а твоя човек.
Ще намеря аз някой в КАТ да я свърши тая работа. Адски много НЕ искам номер от вида на 1283 9842 4192 и т.н. имам си 5-6 дет' съм ги харесал и ще ръчкам да стане както аз си искам. Все пак първа кола на мое име и мерака ми идва в повече

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
absix написа:err0r написа:50 лв + молба. Влизаш зад бариерата, където са паркирани (оставени) купчините ламарини, малко след тях в ляво по стълбите се качваш и на постовия му казваш, че си за молба за номер. Попълваш молбата и чакаш да ти се обадят, когато дойде серията за въпросният номер, който желаеш.
Без да познаваш човек и кинти, няма да стане тоя номерЩе те питат "Къде бе?".. ти казваш... "Ооо, няма такова нещо"... Така беше преди няколко месеца. С човек е доста по лесно и ПАК не се качваш ти, а твоя човек.
мдааа...!мъжете знаят защо...!! а защото е ,че никой не зима рушвет от некой дет не познава е така и да рискува да му хвръкне главата и за тва се работи през посредник. ма па твоя номер си е направо джелезен! само дето в началото се чудех за кво ти е некъв непореден номер и чак като разбрах за литража на двигателя и че е 3ка схванах....!
иначе-успех колега! софия е малка -се ше намериш некой да свърши работата...
п.с. между другото и аз -мераклия голем преди време турих 0880 на една моя кола и тогава ми струваше ..... тонер за лазерен принтер за гишетата за талони!!! ма тогава тонерите за лазерни си беха скъпи...!!

- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
SKISA написа:absix написа:err0r написа:50 лв + молба. Влизаш зад бариерата, където са паркирани (оставени) купчините ламарини, малко след тях в ляво по стълбите се качваш и на постовия му казваш, че си за молба за номер. Попълваш молбата и чакаш да ти се обадят, когато дойде серията за въпросният номер, който желаеш.
мдааа...!мъжете знаят защо...!! а защото е ,че никой не зима рушвет от некой дет не познава е така и да рискува да му хвръкне главата и за тва се работи през посредник. ма па твоя номер си е направо джелезен! само дето в началото се чудех за кво ти е некъв непореден номер и чак като разбрах за литража на двигателя и че е 3ка схванах....!
иначе-успех колега! софия е малка -се ше намериш некой да свърши работата...
п.с. между другото и аз -мераклия голем преди време турих 0880 на една моя кола и тогава ми струваше ..... тонер за лазерен принтер за гишетата за талони!!! ма тогава тонерите за лазерни си беха скъпи...!!
За това си говорим

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
47 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4