МАНГАСАРИТЕ...
Модератор: Общи модератори
МАНГАСАРИТЕ...
МАНГАСАРИТЕ и техните неспиращи безнаказани бесчинства
. Снощи към 23h си гледам телевизия и се чува страхотен рев на летяща кола по улицата и след миг- зверски удар! Веднага скачам и си викам леле тия се смазаха. Гледам през балкона-тъмно. Едно Е34 на аварийки. Гледам на другата страна събира се народ долу и скачам и аз надолу да вида кво стаа. Слизам пред блока и кво да вида: Един мангал(шофьора), едно Е30 320 без предница. Следващата кола която видях беше на приятелката ми- смазана до неузнаваемост и втора на един съсед по малко ударена.
Мангала вика "карах с 50" Дойде полиция
написаха акт. Почти защитиха мангасара като викат нема доказателства. Мисла даже че им даде мангизи. Как нямах апаратче ма не ми беше точно до това. Аз и 10 саседи викаме те се състезаваха двете коли(Е30 и Е34) а тоя лумпен седи и гледа като пръцнал. Колата на приятелката ми (опел вектра) не става за нищо. На съседа и тя, и нищо не можеш да направиш. Застрахователите ще оправат казва полицая. После сички си тръгнаха и тва е. Две смазани коли. Белите граждани които са си паркирали колите пред блока вече са без коли, циганите нанесаха щети за 30 000лв и си отидоха безнаказано вместо да бъдат арестувани щото не дай си боже там имаше човек или дете.... Изхода е един калашников и до крак. Ето това е държавата в която живеем,и плащаме данъци и полицията зима заплати за да защитава гражданите... ХА ХА ХА Ако ги съдиш некаде 5 години не ти мърдат по съдебните зали и то най лошото е че ще е без резултатно. Ех българио българио. Няма да ви казвам защо е с малки букви.
. Снощи към 23h си гледам телевизия и се чува страхотен рев на летяща кола по улицата и след миг- зверски удар! Веднага скачам и си викам леле тия се смазаха. Гледам през балкона-тъмно. Едно Е34 на аварийки. Гледам на другата страна събира се народ долу и скачам и аз надолу да вида кво стаа. Слизам пред блока и кво да вида: Един мангал(шофьора), едно Е30 320 без предница. Следващата кола която видях беше на приятелката ми- смазана до неузнаваемост и втора на един съсед по малко ударена.
написаха акт. Почти защитиха мангасара като викат нема доказателства. Мисла даже че им даде мангизи. Как нямах апаратче ма не ми беше точно до това. Аз и 10 саседи викаме те се състезаваха двете коли(Е30 и Е34) а тоя лумпен седи и гледа като пръцнал. Колата на приятелката ми (опел вектра) не става за нищо. На съседа и тя, и нищо не можеш да направиш. Застрахователите ще оправат казва полицая. После сички си тръгнаха и тва е. Две смазани коли. Белите граждани които са си паркирали колите пред блока вече са без коли, циганите нанесаха щети за 30 000лв и си отидоха безнаказано вместо да бъдат арестувани щото не дай си боже там имаше човек или дете.... Изхода е един калашников и до крак. Ето това е държавата в която живеем,и плащаме данъци и полицията зима заплати за да защитава гражданите... ХА ХА ХА Ако ги съдиш некаде 5 години не ти мърдат по съдебните зали и то най лошото е че ще е без резултатно. Ех българио българио. Няма да ви казвам защо е с малки букви.- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
що не дадохте 20 кинта на полицаите ,да се обьрнат на другата страна и поне да му се израдвате максимално 
Последна промяна ///Явор на 24 Авг 2004, 18:27, променена общо 1 път

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
На мангасарите ма......та бухалки, едно канго и в г....за !
Изхода е ударни групи бързо бийкат
и бегат
преди
па нека те доказват после че не са камили мамамамамамама ...... та фуууу че се ядосах

Изхода е ударни групи бързо бийкат
и бегат
па нека те доказват после че не са камили мамамамамамама ...... та фуууу че се ядосах May the BMW force be with you!
- Miler
-
Street Disorder Workshop
-
еййй ама откакто един мангал ми опткрадна топката преди 10ина година тея шибани мангали не мога да ги понасям. Тук в ПЛД на най-хубавата автомивка наслагаха някви мангали да мият.Как ли пък ще дам на някой черен да ми жули колата. Сорри много за вектрата и т.н. ама решението е само до КРАК...и най-много се дразня когато пък и ги защитават. Смърт и за тея дето ги защитават..ей ще чупя клавиатурата след малко

- Новини
-
Тук се сещам за подобна случка ..... Прибирам се с ТАХИ подпийнал и пред блока двама латиноамериканци отфилиповци и чегъртат емблемата на Баварката ...... Ухаааа .....С бакшагата се спогледахме и ела да ти разправям къв компот стана
Сори за на гърлфрендката ти колата ..... Аз лично щях да да му смъкна емблемата и да му я занитя на челото с нитачка .... но това е вече друга тема....

Сори за на гърлфрендката ти колата ..... Аз лично щях да да му смъкна емблемата и да му я занитя на челото с нитачка .... но това е вече друга тема....
Просто никой не беше на себе си. С тази кола преди 2 дни се прибрах от морето и сега вече... Сега се сещам че можеше да викна NTV или Btv да земат интервю от мангала, и полицайчето. Сега се сещам че той дори не можеше да пише а неговия авер от другото бмв пишеше показанията
Бах мааму. Не съм спал, не съм ял. Ще се обада тия дни на Владо Беряну или на Михнева да заснемат колата.
Бах мааму. Не съм спал, не съм ял. Ще се обада тия дни на Владо Беряну или на Михнева да заснемат колата.- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
Да мрат мама им...Мангал шофьор пък
....те дето викаш не могат да пишат пък коли ще ми карат мама им миризлива 
....те дето викаш не могат да пишат пък коли ще ми карат мама им миризлива 
8.32
Re: МАНГАСАРИТЕ...
Пич,знаеш ли че един полицай тук взима 12лв дневно,на астрите се полага 4л бензин на 12ч. смяна и те се зареждат от техните джобове/и харчат 12 на 100!!!/,освен това примерно в Люлин излизат 2 автомобила,на малък град от 250 000 души!При това като секи се обади-тук ме сърби,там ме сърби,там музиката ми пречи...еми през 12-те часа трябва да изпиеш едно кафе,да хапнеш нещо,да заредиш патрулката и в крайна сметка ЗАЩО РАБОТИШ,А???За да те гръмнат някъде като куче за 12 лв. на ден?Пич,един весникар взима 350лв!!!И ти кво очакваш,корупцията да спре и полицията да си върши работата?Zik написа:и полицията зима заплати за да защитава гражданите... ХА ХА ХА Ако ги съдиш некаде 5 години не ти мърдат по съдебните зали и то най лошото е че ще е без резултатно. Ех българио българио. Няма да ви казвам защо е с малки букви.
- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
Dеth From Above за...
Death From Above за тия мрьсни боклуци наречени извинително"роми"(цигани са си мамицата им безполезна!)
На мене ако ми се беше случило тва с емблемата щях да го застрелям на място боклука мрьсен
и да го фьрля в некое от езерата до Богров с камьк-и така докато се замислят мизерниците дали ще пипат чуждо!
Трябва некви групи да има дето да смазват от бой мангасарите е така-профилактично-аз лично бих се записал веднага в такава! 
На мене ако ми се беше случило тва с емблемата щях да го застрелям на място боклука мрьсен
и да го фьрля в некое от езерата до Богров с камьк-и така докато се замислят мизерниците дали ще пипат чуждо!
Трябва некви групи да има дето да смазват от бой мангасарите е така-профилактично-аз лично бих се записал веднага в такава! In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
циганин
Ако щете и расист ме наречете !!! Ще се чуствам много по добре от колкото когато ми откраднат нещо по колата .. или свият на бабами портофела в трамвая ! Скапаните мангали трябва да се отцепят на някой самотен остров ! Или да бъдат смачкани в някъкви гета ! Били без вина виновни .. щом си черен си виновен .. данеби аз да съм им испоизкраднал в тяхната държава капаците на шахтите за да си купя кале ... а че после си паднал в тая шяхта и си изкривил купето чак на колата .. това никой не го топли ... нямали работа .. ми как ще имат ... то тоя мързел .. само с бой се изкарва ! Да ма прощават модовете .. ма много ми се насабра !

R.I.P Landikar
Връзвам бас,пич,по цял ден карам такава...а по книжка и дават 10,6!!!
светът е малък

Ама утре ако решиш случайно да си препаркираш колата на 4-5 бири и те спре някой,който е прочел мнението ти и те познава...Metallium написа:Пука ми колко вземат куките - да не са ставали полицаи. Тва не ги извинява пред правосъдието![]()