Търси се :)
Модератор: Общи модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
Търси се :)
Здравейте колеги
Поради ПТП с автомобилът ми се търси преден ляв носач за временно ползване понеже моя е ужасно крив и не мога да избутам колата на 20м до сервиза за да си направят огледа хората от БулИнс
Както се вижда гумата е на е*ем ти страна и не може нито да се бута нито да се дърпа. След огледа връщам и плащам колкото трябва
п.п. Не давайте на жените да ви карат колите и си слагайте коланите защото моята глава излезна по-здрава от джама, но вашата може би не....

п.п. Не давайте на жените да ви карат колите и си слагайте коланите защото моята глава излезна по-здрава от джама, но вашата може би не....

Деба тия дърти кочини!
Ми те я снимаха отвън. Следва втори оглед, но за него трябва да се вдигне на крик. Там където е колата не може да влезе рапатрак понеже има опънати кабели за ток и ще ги събере на едно всичките
Пък и рапатрака не може да я изтегли с лебедката. Именно поради тази причина колата я вади кран. Та за това ми трябва за един ден максимум два ляв носач. Едно момче ще го смени на място и ще я бутнеме до крика, който е на 20 метра. Имам колега с Нисан Патрул ще я влачи ама ми е жал па и може да потроши още нещо
Също така крика на, който ще се вдига не е такъв за под купето който я хваща, а някакъв друг не разбрах точно... 

Деба тия дърти кочини!
- dopestar
- ентусиаст
-
- Кара: 316
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
12 мнения
• Страница 1 от 1