жена шофьор и негър скиор.....
Модератор: Общи модератори
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
жена шофьор и негър скиор.....
та случката е следната. прибирам се по цариградско посока орлов мост снощи към 18,30-18,45...карам си аз и наближавам плиска. зад мен една дама с пежо 307. на плиска редвния номер - всички намаляваме от 80 на 20 км/ч. намалявам и аз и гледам в огледалото на мацката как набива здраво спирачки и косата и се разпилява чак по волана....викам си тая няма да може да спре и тръгвам да се дърпам че белким не ме уцели директно....както и да е спира! пордължаваме надолу- гледам лепи ми се нещо и все аха да спре аха да не спре...викам си трябва да мина в съседната лента! тая ще ме блъсне накрая. в крайна сметка стигаме до нанадолнището пред печатницата почти и спираме в колона, при което усежам ТУ-У-У-У-П отзад! слизам аз
Абе, г-це ли си, г-жо ли си- айде сега ми обясни как го направи тоя номер?!?! слава богу, че на колата нищо и няма, ама въпреки това?!?! НЯМАМ ДУМИ!

- alexsch
- ентусиаст
-
....да хубаво беше момичето, нищо не мога да кажа, ама....
булките така ли вече се задяват?
между другото ти да видиш как почна да ми гали бронята, чак съвестно ми стана.....вика: нищо й няма, ще излезе тази драскотина с едно пастиране....

между другото ти да видиш как почна да ми гали бронята, чак съвестно ми стана.....вика: нищо й няма, ще излезе тази драскотина с едно пастиране....
- alexsch
- ентусиаст
-
.....леле къв съм балък!
аз си мислех, че без да иска го е направила, а тя съвсем умишлено
хора, казвайте ги тия работи- аз откъде да знам, че това е гореща свалка?!?! слизам ядосан от колата, а то трябвало да се ухиля, цифричките на листче да й взема, после "да се търсим по раьоните" както се пее в оная песен

хора, казвайте ги тия работи- аз откъде да знам, че това е гореща свалка?!?! слизам ядосан от колата, а то трябвало да се ухиля, цифричките на листче да й взема, после "да се търсим по раьоните" както се пее в оная песен

- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
alexsch написа:.....леле къв съм балък!аз си мислех, че без да иска го е направила, а тя съвсем умишлено
![]()
Ами моята стара кола като я делна един чичика отзад и ми вкара багажника при задните седалки/тогава купенцето ми заприлича на компакт/-ЕБАТИ СВАЛКАТА-явно с лява резба ще да е бил-ама то не бе запознанство-не бе гонене с беизболното бато около колите-мислех да го гримирам едно хубаво-абе да стане труден за рисуване/е отказах се да не получи някои инфаркт/
А то какво било -човека искал да се запознае просто........

Последна промяна laviatan на 01 Окт 2008, 10:42, променена общо 1 път
AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
Хахахахаха .. много се смях .. ама е идейно, като за кафе поне. Щото в това забързано ежедневие нямаме време да се запознаваме. Няма седенки, като преди 50-100 години. Сега влизаш в бара, мацките натокани до небето, ако ги заговориш решават че си простак, някви пичаги те гледат лошо е как да се социализираме .. Друго си е да се погалите броня в броня ... нежно и ефирно..
Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
Оня ден карам по малка уличка към нас и една варналийска колица дава назад да излиза. Викам - ще ме изчака и си карам, ама на - тя продължава. Добре - викам си - аз ще изчакам като не и е удобно тя да чака, и спирам зад нея (има достатъчно място да излезе и да тръгне напред. Да обаче мацката продължава назад и докато се усетя да клаксонирам - пуууф в бронята.
Слизам аз и ми смешно
, а тя ме гледа лошо и вика "кво направи бе?".Онемявам, гледам тъпо и питам "аз ли какво направих?"
. Тя вика "ми аз излизам!", викам "хубу, ама не гледаш ли назад като излизаш?". Тя: "ми погледнах, аз от 15 минути съм в колата преди да тръгна". Викам - "ми не ти ли дойде на ум че някой може па да попремине за тия 15 минути?". Гледа тъпо и мига на парцали...
заеби. Накрая се поядосах даже, че те блъска, че и нагла и ти се кара. 

- spens_82
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
- Детайли за колата: E60 530D 218коня
тя колега е била болна жената от ПУТИ-СЪРБЕЛЕЖ и като е видяла колата ти че на нея има емплема БМВ и помислила че си някой пътен чичо доктор който лекува такива специални болести 

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Мани... много са неадекватни.
Ония ден по цариградско една псевдо RACER-ка с жълт Golf II няма такива сменяния на ленти, засече сумати хора, тръгна да ме изпреварва отдясно
както си карах спокойно в средната лента минах в лявата и си продължих, после спирам на светофара и решавам да мина в дясната лента и тая като я видях как профуча веднага заковах просто как профуча със 100 и едвам успя да спре за червеното...
направо
Ония ден по цариградско една псевдо RACER-ка с жълт Golf II няма такива сменяния на ленти, засече сумати хора, тръгна да ме изпреварва отдясно

направо

- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Айде като сте почнали да се разпиша и аз
.Карам днес в Младост по"Йеросалим" посока "Цариградско" и няк'ва мацка с новата Фиеста излиза от една пряка с 5км/ч и продължава да кара плътно вдясно с 20км/ч .Аз я връхлетях отзад,но намалявайки отдалече като виждам как се влачи,но тя си мисли ,че ще я изпреваря и се забива още по-вдясно
.Но трафик коли,пешеходци пазя някава дистнация от 5м и си кюта зад нея
.Обачеее,идва по-следващата пряка и човека пред нея завива в дясно и незнайно защо ТЯ СПРИРА ПО СРЕДАТА на улицата и на пряката ,чакайки да я изпреваря!!!!!!!Ама без мигач,без нищо ПРОСТО СПРЯ ей така и аз спирам и колите зад мен и те така чакаме.
10 секунди чаках без клаксон без нищо и я гледам в нейното огледало как ме приканя да я заобиколя и аз ей така
.Заобикалям я и я гледам с невярваща физиономия и тя веднага след мен тръгна и продължи да се влачи водейки колона след нея.На сфетофара си спря културно зад мен
.Айде разгадайте ми това к'во е по "новите лексикони"

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
айде и аз .....!
излизам неска от софия на светофара на горубляне и двама катили с Е36ца-сива с монтанска регистрация се качили на тротоара ,бутат се от дясно да ме задминават по банкета и чак и зор дават...!!! не ги пуснах-щото не си поискаха поне като хора ,а слагат калник пред мене!! после ръмжаха с тоя умрел мотор близо 5мин. и ги слагам в графа - женки!!
излизам неска от софия на светофара на горубляне и двама катили с Е36ца-сива с монтанска регистрация се качили на тротоара ,бутат се от дясно да ме задминават по банкета и чак и зор дават...!!! не ги пуснах-щото не си поискаха поне като хора ,а слагат калник пред мене!! после ръмжаха с тоя умрел мотор близо 5мин. и ги слагам в графа - женки!!
Последна промяна SKISA на 01 Окт 2008, 21:57, променена общо 1 път
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2