жена шофьор и негър скиор.....

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: на бира и кебапчета
Мечтае да кара: М6-ца кабрио

жена шофьор и негър скиор.....

Мнение от alexsch » 01 Окт 2008, 8:16

та случката е следната. прибирам се по цариградско посока орлов мост снощи към 18,30-18,45...карам си аз и наближавам плиска. зад мен една дама с пежо 307. на плиска редвния номер - всички намаляваме от 80 на 20 км/ч. намалявам и аз и гледам в огледалото на мацката как набива здраво спирачки и косата и се разпилява чак по волана....викам си тая няма да може да спре и тръгвам да се дърпам че белким не ме уцели директно....както и да е спира! пордължаваме надолу- гледам лепи ми се нещо и все аха да спре аха да не спре...викам си трябва да мина в съседната лента! тая ще ме блъсне накрая. в крайна сметка стигаме до нанадолнището пред печатницата почти и спираме в колона, при което усежам ТУ-У-У-У-П отзад! слизам аз :shock: Абе, г-це ли си, г-жо ли си- айде сега ми обясни как го направи тоя номер?!?! слава богу, че на колата нищо и няма, ама въпреки това?!?! НЯМАМ ДУМИ!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ca_Ma » 01 Окт 2008, 8:57

1. явно те е харесала и е искала да се запознаете
2. явно ти е харесала колата
поне беше ли хубавка

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 01 Окт 2008, 9:08

хахахахахахахахаха :mhihi: :mhihi: :mhihi: :owned:

ентусиаст
Аватар

Мнение от alexsch » 01 Окт 2008, 9:09

....да хубаво беше момичето, нищо не мога да кажа, ама.... :shock: :shock: :shock: булките така ли вече се задяват?

между другото ти да видиш как почна да ми гали бронята, чак съвестно ми стана.....вика: нищо й няма, ще излезе тази драскотина с едно пастиране....

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Koliu » 01 Окт 2008, 9:27

:lol:

Добре, ти сега се хвалиш, че жените те сваялт или се оплакваш, че не могат да карат
:lol: :lol: :lol:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: М40, 1.6

Мнение от Chapai » 01 Окт 2008, 9:36

Никога не съм имал против жена да ми извади душата, но с памуче :D
Едно е да се държи като отегчена съпруга, друго си е като ококорена комшийка.

ентусиаст
Аватар

Мнение от alexsch » 01 Окт 2008, 10:00

.....леле къв съм балък! :mhihi: аз си мислех, че без да иска го е направила, а тя съвсем умишлено :mhihi:
хора, казвайте ги тия работи- аз откъде да знам, че това е гореща свалка?!?! слизам ядосан от колата, а то трябвало да се ухиля, цифричките на листче да й взема, после "да се търсим по раьоните" както се пее в оная песен :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Фил » 01 Окт 2008, 10:17

alexsch написа:между другото ти да видиш как почна да ми гали бронята

ти що не й каза, че ципа на дънките ти е защипал боксерките бе, и там да погали малко... :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Всичко що е BMW , баничарки
Мечтае да кара: M1

Мнение от laviatan » 01 Окт 2008, 10:40

alexsch написа:.....леле къв съм балък! :mhihi: аз си мислех, че без да иска го е направила, а тя съвсем умишлено :mhihi:
хора, казвайте ги тия работи- аз откъде да знам, че това е гореща свалка?!?! слизам ядосан от колата, а то трябвало да се ухиля, цифричките на листче да й взема, после "да се търсим по раьоните" както се пее в оная песен :mhihi:

Ами моята стара кола като я делна един чичика отзад и ми вкара багажника при задните седалки/тогава купенцето ми заприлича на компакт/-ЕБАТИ СВАЛКАТА-явно с лява резба ще да е бил-ама то не бе запознанство-не бе гонене с беизболното бато около колите-мислех да го гримирам едно хубаво-абе да стане труден за рисуване/е отказах се да не получи някои инфаркт/
А то какво било -човека искал да се запознае просто........ :mhihi: :mhihi: :mhihi: :OT:
Последна промяна laviatan на 01 Окт 2008, 10:42, променена общо 1 път
AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !

Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от alexand » 01 Окт 2008, 10:42

Хахахахаха .. много се смях .. ама е идейно, като за кафе поне. Щото в това забързано ежедневие нямаме време да се запознаваме. Няма седенки, като преди 50-100 години. Сега влизаш в бара, мацките натокани до небето, ако ги заговориш решават че си простак, някви пичаги те гледат лошо е как да се социализираме .. Друго си е да се погалите броня в броня ... нежно и ефирно..
Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 01 Окт 2008, 11:15

Оня ден карам по малка уличка към нас и една варналийска колица дава назад да излиза. Викам - ще ме изчака и си карам, ама на - тя продължава. Добре - викам си - аз ще изчакам като не и е удобно тя да чака, и спирам зад нея (има достатъчно място да излезе и да тръгне напред. Да обаче мацката продължава назад и докато се усетя да клаксонирам - пуууф в бронята. :shock: Слизам аз и ми смешно :mhihi: , а тя ме гледа лошо и вика "кво направи бе?".Онемявам, гледам тъпо и питам "аз ли какво направих?" :shock: . Тя вика "ми аз излизам!", викам "хубу, ама не гледаш ли назад като излизаш?". Тя: "ми погледнах, аз от 15 минути съм в колата преди да тръгна". Викам - "ми не ти ли дойде на ум че някой може па да попремине за тия 15 минути?". Гледа тъпо и мига на парцали... :roll: заеби. Накрая се поядосах даже, че те блъска, че и нагла и ти се кара. :evil:
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60
Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
Детайли за колата: E60 530D 218коня

Мнение от spens_82 » 01 Окт 2008, 19:20

тя колега е била болна жената от ПУТИ-СЪРБЕЛЕЖ и като е видяла колата ти че на нея има емплема БМВ и помислила че си някой пътен чичо доктор който лекува такива специални болести :mhihi:
Изображение

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 01 Окт 2008, 19:31

Мани... много са неадекватни.

Ония ден по цариградско една псевдо RACER-ка с жълт Golf II няма такива сменяния на ленти, засече сумати хора, тръгна да ме изпреварва отдясно :mhihi: както си карах спокойно в средната лента минах в лявата и си продължих, после спирам на светофара и решавам да мина в дясната лента и тая като я видях как профуча веднага заковах просто как профуча със 100 и едвам успя да спре за червеното...

направо :shock:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 01 Окт 2008, 20:02

Айде като сте почнали да се разпиша и аз :mhihi: .Карам днес в Младост по"Йеросалим" посока "Цариградско" и няк'ва мацка с новата Фиеста излиза от една пряка с 5км/ч и продължава да кара плътно вдясно с 20км/ч .Аз я връхлетях отзад,но намалявайки отдалече като виждам как се влачи,но тя си мисли ,че ще я изпреваря и се забива още по-вдясно :mhihi: .Но трафик коли,пешеходци пазя някава дистнация от 5м и си кюта зад нея :mhihi: .Обачеее,идва по-следващата пряка и човека пред нея завива в дясно и незнайно защо ТЯ СПРИРА ПО СРЕДАТА на улицата и на пряката ,чакайки да я изпреваря!!!!!!!Ама без мигач,без нищо ПРОСТО СПРЯ ей така и аз спирам и колите зад мен и те така чакаме. :mhihi: 10 секунди чаках без клаксон без нищо и я гледам в нейното огледало как ме приканя да я заобиколя и аз ей така :shock: .Заобикалям я и я гледам с невярваща физиономия и тя веднага след мен тръгна и продължи да се влачи водейки колона след нея.На сфетофара си спря културно зад мен :help: :help: .Айде разгадайте ми това к'во е по "новите лексикони" :mhihi: :mhihi:
Изображение

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 01 Окт 2008, 20:06

айде и аз .....!
излизам неска от софия на светофара на горубляне и двама катили с Е36ца-сива с монтанска регистрация се качили на тротоара ,бутат се от дясно да ме задминават по банкета и чак и зор дават...!!! не ги пуснах-щото не си поискаха поне като хора ,а слагат калник пред мене!! после ръмжаха с тоя умрел мотор близо 5мин. и ги слагам в графа - женки!!
Последна промяна SKISA на 01 Окт 2008, 21:57, променена общо 1 път

Следваща

Назад към Извън Темата