6 години събирам.....
Модератор: Общи модератори
57 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
6 години събирам.....
...Жълти стотинки и дойде денят в който ще отида и ще ги изсипя в КАТ
Няма такова душевно облекчение
В началото почнах да събирам да си платя глобата за без билетче, обаче не ме хванаха без билетче в градския транспорт, после спрях да събирам...мина се малко време и реших че тея жълти стотинки ще си ги отделям, имаше период в който силно събирах и доста дръпнах в резултата и събрах около 80-90 лв предимно от 1 и 2 стотинки (ако знаете само колко са много и кокло тежът), събирах усилено щото очаквах да ми напишат АКТ! Е да ама все ми се разминаваше и дойде момент в който просто спрях да събирам забравях да ги заделям давах ги напред назад. Наскоро пак реших да си отделям каквото ми остане в джоба и нещеш ли ми написаха АКТ преди близо 2 месеца в Благоевград, после ми написаха втори и сега дойде време за REVENGE
Излезнало ми е постановлението, ще отида да им изтърся 150-200 лв на жълти стотинки, но имам едно притеснение че ще ме върнат!
Ако това се случи какво да направя? Как според вас е най-добре да се процедира? Аз взимам 180 лв заплата месечно без удръжките, работя много и почти нямам свободно време, на всичкото отгоре съм студент и карам Магистратура в ТУ-София и съм и беден студент, как да отделя хартиени 150-200 лв ??? Имам стотинки който събирам от детенце за такива случай
И другия УЖАСНО голям проблем е преброяването на мангизите!
Когато бяха 90 лв ми се *ба мамата от броене, сега не ми се мисли!!!!
Има ли няква машина? Или да ида до банката дали ще искат да ми ги преброят?
Очаквам мнения, идей какво да правя
П.С. Стотинките са сортирани по 1,2 и 5. Ако може в банка смао да ми ги преброят на няква машина или да ги претеглят на везна, а пък аз да им ги занеса в КАТ да си ги дрънкат в Инкасото вечерта

Няма такова душевно облекчение

Ако това се случи какво да направя? Как според вас е най-добре да се процедира? Аз взимам 180 лв заплата месечно без удръжките, работя много и почти нямам свободно време, на всичкото отгоре съм студент и карам Магистратура в ТУ-София и съм и беден студент, как да отделя хартиени 150-200 лв ??? Имам стотинки който събирам от детенце за такива случай

И другия УЖАСНО голям проблем е преброяването на мангизите!
Когато бяха 90 лв ми се *ба мамата от броене, сега не ми се мисли!!!!
Има ли няква машина? Или да ида до банката дали ще искат да ми ги преброят?
Очаквам мнения, идей какво да правя

П.С. Стотинките са сортирани по 1,2 и 5. Ако може в банка смао да ми ги преброят на няква машина или да ги претеглят на везна, а пък аз да им ги занеса в КАТ да си ги дрънкат в Инкасото вечерта

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

- skate
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 318IS
- Мечтае да кара: BMW E60
- Детайли за колата: BMW E36 318IS
Принципно в във всяка банка в която има устройство могат да ти ги преброят, но знай че взимат % за тази услуга.
- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
Няма да можеш да прееееееееб........ КАТ. Само тия в банката което не е оферта , те не са виновни хората!
Тия пари в пътното за винетка , или в данъчното за данък мпс....тъкмо ще им дойдат
!
Тия пари в пътното за винетка , или в данъчното за данък мпс....тъкмо ще им дойдат

- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Батка в банката ще ти ги преброят и уедрят,ама ти нали не го искаш?
Монетите за законно платежно средство и не би трябвало да те върнат и направо ще им разкажеш играта! Могат да ти поискат опис на монетите и ако си направиш или в някоя банка ти свършат тази услуга си го носи,ама пак трябва да броят!

Монетите за законно платежно средство и не би трябвало да те върнат и направо ще им разкажеш играта! Могат да ти поискат опис на монетите и ако си направиш или в някоя банка ти свършат тази услуга си го носи,ама пак трябва да броят!

Последна промяна POL_Starshi на 30 Сеп 2008, 13:59, променена общо 1 път
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
отиваш в банката и там има една машина с един голям барабан, изипват всичко вътре и машината сортира и брои.
ПС. Според мен няма смисъл да наказваш някоя женица на гишето в кат, заради тва че ни е тъпа държавата - тя какво е виновна горката, там е намерила прехрана и там стои.
ПС. Според мен няма смисъл да наказваш някоя женица на гишето в кат, заради тва че ни е тъпа държавата - тя какво е виновна горката, там е намерила прехрана и там стои.
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
диляне,нареди ги в кулички примерно по 10см височина една до друга и като знаеш в една куличка колко има /преброяваш ги/ другите кулички ги изравняваш по височина с тая и после броиш кулите...
другият вариант премери 20лв /преброени / колко тежат и си ги измери на кантар.. няма в коя банка да ти ги преброят железни ,а и пари ше ти искат.
а в кат немат право да те върнат-такива пари имаш ,такива носиш ,ма ше преебеш банката дето има гише там,а не катаджиите-те каса немат. така че нема да ти е много голем успеха....!!!
другият вариант премери 20лв /преброени / колко тежат и си ги измери на кантар.. няма в коя банка да ти ги преброят железни ,а и пари ше ти искат.
а в кат немат право да те върнат-такива пари имаш ,такива носиш ,ма ше преебеш банката дето има гише там,а не катаджиите-те каса немат. така че нема да ти е много голем успеха....!!!
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
Диляне верно жената на гишето не е виновна
иначе ще ми стане много благо да го видя тва как някой изсипва 2 торби стотинки да си плати акт-а

иначе ще ми стане много благо да го видя тва как някой изсипва 2 торби стотинки да си плати акт-а

- BMWMHartge
- старши ентусиаст
-
- Кара: 98' e36 318i
- Мечтае да кара: e36 ///M3
- Детайли за колата: M43B18
давай им парите на КАТ, ако не ти ги вземат, викаш господари на ефира 

93' e36 320i coupe
98' e36 318i sedan
98' e36 318i sedan
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
Мишел написа:това е Градиооооозно!!!![]()
![]()
Мдаааа, Грандиозно Генерално Пълно и Тотално Преебаване на напълно невинна женица, която няма ама нищичко общо с КАТ, а просто е извадила лошия късмет да е касиерка в някаква си банка.
Гишетата на КАТ не взимат пари. КАТ взимат разписката, вносната бележка, квитанцията, всякакви хартийки, но НЕ И ПАРИ В БРОЙ!
Диляне, вярно, признавам, че е страшна душевна чекия да си направиш тая гаргара, но да знаеш, че не го правиш на КАТ, а на нещастната с нищо невиновна касиерка.
Последна промяна Фил на 30 Сеп 2008, 14:25, променена общо 1 път
- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
До някъде сте прави, аз си го мислех още днес като отидох да видя дали ми е излезнало постановлението, като я видях оная женичка в гишето на банката чак си представих какво ще и причиня като се появя
Не мога сега да си представя че тея стотинки няма да им ги дам
Май найстина човешки погледнато е по-добре да не ги давам в КАТ!
Ама то и при данъчните е пак така - пак некоя застаряла леличка за мизерна заплатка седи на касата и ще и скъся животеца
Освен да отида и да ги пусна във фонтана при президентството

Не мога сега да си представя че тея стотинки няма да им ги дам

Май найстина човешки погледнато е по-добре да не ги давам в КАТ!
Ама то и при данъчните е пак така - пак некоя застаряла леличка за мизерна заплатка седи на касата и ще и скъся животеца

Освен да отида и да ги пусна във фонтана при президентството

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

57 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4