Идиотщината на една държава ...
Модератор: Общи модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Mishel_Vaian
- ИС-пушил ентусиаст
-
- Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
- Мечтае да кара: Ферари ф 40
- Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация
Идиотщината на една държава ...
Вчера нов асфалт сложиха
Днес със багер го развалиха
Дупки зейнаха големи
а след тях и купища проблеми
Дъжд вали отсевките измива
и пълнежа по дяволите отива .
До кога ще газим в кал и във лайна
да ви еба и тъпата страна
Е нали някой със швейцарска сметка
ще кара чисто нова цедка ?
Май чиния НЛО ще си купувам
по въздух града ще атакувам
Но като знам каква държава сме прекрасна
и чинията във въздуха ще трясна
Благодаря от името на много хора ... За това че развалихте една що годе биваща улица ... И както са казали събаряйте утре ще строим
Днес със багер го развалиха
Дупки зейнаха големи
а след тях и купища проблеми
Дъжд вали отсевките измива
и пълнежа по дяволите отива .
До кога ще газим в кал и във лайна
да ви еба и тъпата страна
Е нали някой със швейцарска сметка
ще кара чисто нова цедка ?
Май чиния НЛО ще си купувам
по въздух града ще атакувам
Но като знам каква държава сме прекрасна
и чинията във въздуха ще трясна
Благодаря от името на много хора ... За това че развалихте една що годе биваща улица ... И както са казали събаряйте утре ще строим

My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
- Mishel_Vaian
- ИС-пушил ентусиаст
-
След такива неадекватни действия всичките майни на света са малко 

- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
И в нашия квартал е така. Да, тука улиците ни не са кой знае какво, но на 3-4 улици им разказаха играта. Разкопаха ги, май някакви тръби да сменят и ги заебаха така и няма изглед скоро да ги оправят, но няма да се учудя, ако не е скоро, защото кой зимата ще се занимава.. Екстра си ни беше, всичко ни разбутаха 

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
alpina-ma6inata написа:И в нашия квартал е така. Да, тука улиците ни не са кой знае какво, но на 3-4 улици им разказаха играта. Разкопаха ги, май някакви тръби да сменят и ги заебаха така и няма изглед скоро да ги оправят, но няма да се учудя, ако не е скоро, защото кой зимата ще се занимава.. Екстра си ни беше, всичко ни разбутаха
И на нас така.... разкопаха и оставиха.. после като ги питахме защо казаха: " за да олегне"

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Миналата седмица се прибирам в Димитровград и какво да видя нашата улица асфалтирана кеф,макар че ми стана малко тъжно аз тези дупки си ги познавам от дете и даже първите дни си правих пируетите все едно избягеам дуките който вече не са там,но да се върна към нчалото карам си аз по новия асфалтец кефя си се това към 12.30 през ноща и изведнъж посредата на улицата асфалта свършва следва 10 сантиметра падане и бум в една отворена шахта си откачих корите отдолу!
На другия ден улицата я доасфалтираха но остатавиха шахтите без капаци защото не било тяхна работа пак и то циганите и без тва щели да ги откраднат и сега се чудя кое е по лошо дупки или шахти който не даи си боже да се загледаш и да хлопнеш вътре си .....м-та!

На другия ден улицата я доасфалтираха но остатавиха шахтите без капаци защото не било тяхна работа пак и то циганите и без тва щели да ги откраднат и сега се чудя кое е по лошо дупки или шахти който не даи си боже да се загледаш и да хлопнеш вътре си .....м-та!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
uricatoli написа:alpina-ma6inata написа:И в нашия квартал е така. Да, тука улиците ни не са кой знае какво, но на 3-4 улици им разказаха играта. Разкопаха ги, май някакви тръби да сменят и ги заебаха така и няма изглед скоро да ги оправят, но няма да се учудя, ако не е скоро, защото кой зимата ще се занимава.. Екстра си ни беше, всичко ни разбутаха
И на нас така.... разкопаха и оставиха.. после като ги питахме защо казаха: " за да олегне"
Улягат им мозъчните гънки само

Никой не мое ма връне на селу!
Докато си чешите езиците, може да направите нещо, което е Ваше задължение в случея
http://sofia.bg/virtdelovodstvo.asp
не е ясно колко ще помогне, но ще Ви е чиста съвеста че сте направили всичко (единственото) възможно

не е ясно колко ще помогне, но ще Ви е чиста съвеста че сте направили всичко (единственото) възможно

- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
нищо не става със сайта на общината, доста съм плюл там, но винаги без отговор от тяхна страна. според мен никой не го чете 

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
аз па много "се радвам" на копките на овъргаз....!!! тия копелета непоръбени изкопаха сички улици и след тва заляха малко асфалтец и с ипрекараха тръбите/мене газ не ми требва и не виждам защо аз ше си троша колата,че некой искал/ и са или става скокче на мястото на копаното,или дупка!!! бъгави руски лайнари!!!! и в наща кооперация искат да се вкарва газ ,ама требват подписи от сички....!!! а познайте чий подпис ше липсва!!!!! като знам как оправиха улиците след копането-предстаам си как ще оправат по входа като пипнат....!!! а и си предстаам на кво ниво им е сигурността.....да земе да ми гръмне блока!!!!
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
SKISA написа:.....да земе да ми гръмне блока!!!!
Тва с го представих за момент

- Mishel_Vaian
- ИС-пушил ентусиаст
-
Мисля че същите тези ГЪзификатори еб**а мамата на всичко ...
В общината са за ебане щото не ги интересува кой какво копа и после какъв и колко асвалт слага. То ремонти винаги ще има ама после каво следва... Не стига че тия дето правят улиците спестяват за сметка на качеството ами и после като го копнат и закърпят, я ше зейне дупка, я локва като море ше стане, като завали... И никой не търси отговорност на никой... Бати и общините, и управниците и кметовете и да са ебем у главите и ние, че ги търпим тия ами не се дигнеме с брадвите.
За какво взимат заплати само като и с тях и без тях е все същото. Дори без тях ще е по-добре май
За какво взимат заплати само като и с тях и без тях е все същото. Дори без тях ще е по-добре май

- Mishel_Vaian
- ИС-пушил ентусиаст
-
Пред блока няма достачно паркместа ... Била е до нас и паркирахме целия блок колите там когато няма пред блока място ... Направиха още 3 кооперации големи в има няма 15 метра близост една от друга и от блока. Днес довършваха инсталирането на система за платен паркинг на била ... 1.30 ч. мин. безплатно след това 3 лв на час ... Къде да си спра колата да ги еба и шибаняците нямат решение на проблема ... Но да изкопаят някое каналче ... 

17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2