търси се лечитал/знахар за болни сливици
Модератор: Общи модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
търси се лечитал/знахар за болни сливици
маиката ми се разказа щом застудее и съм билен от гърло търся някои дето ги лекува ваденето в болница е последен вариант базе ме е като знам ка се вадят

- Flash
- Автоморгаджията
-
- Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
- Мечтае да кара: E60 ///M5
Re: търси се лечитал/знахар за болни сливици
Бате, отивай на доктор. Не вярвам тук някой да ти помогне. Не знам да има знахар за сливици в форума
Едит за да не пиша ново мнение: "жената е мед сестра доктора е ясен, може някои да познава"
Може, да. Желая ти успех

Едит за да не пиша ново мнение: "жената е мед сестра доктора е ясен, може някои да познава"
Може, да. Желая ти успех

Последна промяна Flash на 20 Сеп 2008, 18:11, променена общо 1 път
http://www.misterika.blogspot.bg - "Архивите на една друга реалност" - Паранормалният блог на България
На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞

На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Абе ти мъж ли си или кво,отиваи на доктор да ти ги извади нема страшно.
Мене са ми вадили трета сливица и нема много страшно,е преди товва те е бъзе ама процедурата е за две минути,а и не помна да болеше толкова много,само дет теяе кръв та си е е***о маиката и през устата и през носа......
Мене са ми вадили трета сливица и нема много страшно,е преди товва те е бъзе ама процедурата е за две минути,а и не помна да болеше толкова много,само дет теяе кръв та си е е***о маиката и през устата и през носа......

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Re: търси се лечитал/знахар за болни сливици
Мишу написа:маиката ми се разказа щом застудее и съм билен от гърло търся някои дето ги лекува ваденето в болница е последен вариант базе ме е като знам ка се вадят![]()
![]()
![]()
Преди няколко години в продължение на поне две години нон-стоп правех гнойни ангини, темепература 40 градуса, влачиш се като плазмодий, при една ангина бях толкова зле, че свалих 7 кг за 7 дни, нищичко не можех да преглътна, едвам антибиотика си пиех... И все не исках да ги махам. Какви ли илачи не пробвах! Единственото, което малко ми помагаше и махах така налепите, беше Йодасепт... Правиш си един тампон, става и клечка за уши и бъркаш и мажеш. И плюеш...Много е гадно, малко по-малко гадно от мазането със сода или нишедър... Но помага... Чувала бях за няква баба около София, която ги прекъсвала по някакъв начин...Изсъхвали и все едно ги няма... Но така и не отидох. Правиха ма даже тест за резистентност, щото на някъв етап бактериите, или там какво са, стават устойчиви на определен тип антибиотици и нищо не помага... Та какво да те посъветвам, ако правиш рецидив, тоест повтаряш на кратък период ангини, явно не действа антибиотика, който пиеш, или не го пиеш достатъчно дълго време, поне 10 дни тряя да се пие... При мен на един тап ангините престанаха от само себе си... Сега обаче много се пазя, почти нищо ледено не пия, сладоледи и прочие... Ще потърся координати на този Баба-знахарка и ако намеря ще ти пиша на ЛС... Много е кофти, знам, дано се оправиш...
Последна промяна Apassionata на 20 Сеп 2008, 21:23, променена общо 1 път
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
GVT написа:///peter написа:Да бе хич не е злене ги режат а ги дерат
![]()
Намери си гранофурин, едно зелено и ги мажи с него.
Петре,колегата да не е говедо та ще се маже с това бе.Това е за животни.
Преди няколко години го спряха за хора, защо не се знае. Но определено с 2 намазвания ми минаваше

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Мойте са извадени и няма проблем веднъж за винаги, иначе бях пробвал всичко включително мед, ракия и непомна още кви бъркочи, но ефект и да има ще е временен. Нема кво да те е страх, ако толкоз те притеснява плати си на частно и искай пълна упойка, нема да помниш нищо и като се събудиш ще те боли адски гърло ама за послено и само 1-2 дни после ще ме благославяш за съвета 

- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
///peter написа:GVT написа:///peter написа:Да бе хич не е злене ги режат а ги дерат
![]()
Намери си гранофурин, едно зелено и ги мажи с него.
Петре,колегата да не е говедо та ще се маже с това бе.Това е за животни.
Преди няколко години го спряха за хора, защо не се знае. Но определено с 2 намазвания ми минавашеСега само с бонбонки за по 2-3 седмици ми минава гърлото
Майка ми го намира това лекарство и сега се маже с него защото има същия проблем със сливиците и гърлото.

- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Вади ги браат,няма страшно,иначе винаги ще ти дават ядове,налепи и т.н....!Бях на 5г.когато ми ги оперираха и нищо не разбрах,даже ядох луканка на следващия ден,щото бях усвирепял от глад.....!
В Исул има добри специалисти УНГ!

Последна промяна titto на 21 Сеп 2008, 23:21, променена общо 1 път

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2