Цената на газта отива към 1.80 от октомври

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39М54В30

Цената на газта отива към 1.80 от октомври

Мнение от zvetiko » 20 Сеп 2008, 11:13

[url=http://www.mediapool.bg/show/?storyid=143873&srcpos=1]Министерска благословия за драстично поскъпване на газа
Бургас, Плевен и Враца остават без топла вода, София още е на ръба
Владислава Пеева
19 Септември 2008

Този път министърът на икономиката и енергетиката Петър Димитров не е правил разчети какво трябва да бъде повишението на природния газ от октомври и даде благословия за искания от "Булгаргаз" драстичен скок с 36.59 на сто. Това съобщи самият той пред журналисти в петък, ден след като предшественикът му Румен Овчаров обяви, че ако не се одобри исканата цена, газовата компания ще фалира. Същото седмица по-рано заяви пред Mediapool и генералният директор на преобразувания вече "Булгаргаз холдинг" Любомир Денчев.[/url]

По древна комунистическа традиция се постъпва така-изчезва някакъв продукт,в случая оставят няколкостотин българи без топла вода,начело с болници и детски градини,докато хората си кажат ,няма значение колко струва ,важното е да го има.
И какво става сега с икономията ,ако си на газ ,а не на бензин. :?:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Хилядолетен сокол

Мнение от NikiNikolov » 20 Сеп 2008, 11:23

Е, вече си ебало мамата. Тая Държава и тия шибаняци-управници трябва рязани араби да ги опъват. Да ме простят шефчетата на форума.

Аватар
Кара: E34

Мнение от ivan. » 20 Сеп 2008, 12:41

Това оскъпяване не е ли за природната газ(метан) или става съпрос за пробан бутана :roll:
Изображение
by ''kompleksa''

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от zvetiko » 20 Сеп 2008, 12:46

ivan. написа:Това оскъпяване не е ли за природната газ(метан) или става съпрос за пробан бутана :roll:

Предполагам за пробан бутана-там са топлофикациите и промишлените предприятия.
Ванка ,май пак ще купувам TDS-вече се побърках. :mhihi: Бях си харесал едно 520 в Германия-темпомат-рядкост при 520,тракшън контрол,TUV,миячки на фаровете +всичко останало и докато се задействат нещата го купиха. :(

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е46 325ci кабрио - М3 реплика
Мечтае да кара: Mercedes S Class Coupe/Convertible

Мнение от Djelebov » 20 Сеп 2008, 12:49

Аз мисля, че има разлика между природен и петролен газ(LPG) Едното май се взима директно от земята, а другото се отделя при преработката на петрола(като нафтата).

Поправете ме ако греша
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от zvetiko » 20 Сеп 2008, 13:34

Djelebov написа:Аз мисля, че има разлика между природен и петролен газ(LPG) Едното май се взима директно от земята, а другото се отделя при преработката на петрола(като нафтата).

Поправете ме ако греша

Метан се нарича природен или блатен газ,LPG е смес от два газа-пропан и бутан.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TazzMann » 20 Сеп 2008, 13:49

...само да нема скоро "братя, на оръжие" че управия друга не остана !!!
Powered By BMW !!!
Sounded By Pioneer & Hertz !!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 20 Сеп 2008, 13:54

накрая ще стане на бензин най-евтино :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от zvetiko » 20 Сеп 2008, 14:07

Stanchev написа:накрая ще стане на бензин най-евтино :mhihi:

Не ,накрая така ще нагласят цените спрямо предимствата и недостатъците на различните горива,че ще стане без значение дали са на бензин,дизел, метан или LPG-100км ще ти струват еднакво. :confused:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Мнение от Zubcho » 20 Сеп 2008, 14:32

BMWfena като го види това и ще се гътне. :mhihi: Шегувам се.

Май ще си карам дизеляка ;) Намерил съм си кожен салон за него и после само климатроник ще му сглобя, въртя помпата да стане 180к.с. и от там на татък почвам да събирам пари за чисто нова глава.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Караше E34 528i turbo

ре

Мнение от slavianko » 20 Сеп 2008, 15:03

Zubcho написа:BMWfena като го види това и ще се гътне. :mhihi: Шегувам се.

Май ще си карам дизеляка ;) Намерил съм си кожен салон за него и после само климатроник ще му сглобя, въртя помпата да стане 180к.с. и от там на татък почвам да събирам пари за чисто нова глава.
:mhihi: :mhihi:
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528iA

Мнение от IAV » 20 Сеп 2008, 16:43

промишлените предприятия ползват метан ,но помислете какво ще стане с парното и топлата вода !
А тези хора дето се метанизираха ги съжалявам направо,вкараха хиляди левове за инсталации и сега с това поскъване ще им резнат главите!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от zvetiko » 20 Сеп 2008, 16:57

IAV написа:промишлените предприятия ползват метан ,но помислете какво ще стане с парното и топлата вода !
А тези хора дето се метанизираха ги съжалявам направо,вкараха хиляди левове за инсталации и сега с това поскъване ще им резнат главите!

Секирата доколкото разбирам е за пропан-бутана.Тия с метана предполагам ,че ще се порадват още малко. ;)

Zubcho ,аз точно смятах да ти купувам колата-последно продаваш ли я или не. :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528iA

Мнение от IAV » 20 Сеп 2008, 17:36

ако направят гаста 1,80 бензина трядва да стане 4,00 лева!
А това вече не ми се вярва !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Мнение от Zubcho » 20 Сеп 2008, 17:52

zvetiko написа:
IAV написа:промишлените предприятия ползват метан ,но помислете какво ще стане с парното и топлата вода !

Секирата доколкото разбирам е за пропан-бутана.Тия с метана предполагам ,че ще се порадват още малко. ;)

Zubcho ,аз точно смятах да ти купувам колата-последно продаваш ли я или не. :mhihi:

Май ще си купя 3-4 глави и ще си я карам. Сега намирам нафтата на 1.80 с тенденция да я сваля на 1.60. Другия ми вариант е да си събирам пари за 1 чисто нова глава и за чисто ново ГНП. Така като дадът фира ги сменям и продължавам да трещя ;)
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

Следваща

Назад към Извън Темата