Цената на газта отива към 1.80 от октомври
Модератор: Общи модератори
52 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Цената на газта отива към 1.80 от октомври
[url=http://www.mediapool.bg/show/?storyid=143873&srcpos=1]Министерска благословия за драстично поскъпване на газа
Бургас, Плевен и Враца остават без топла вода, София още е на ръба
Владислава Пеева
19 Септември 2008
Този път министърът на икономиката и енергетиката Петър Димитров не е правил разчети какво трябва да бъде повишението на природния газ от октомври и даде благословия за искания от "Булгаргаз" драстичен скок с 36.59 на сто. Това съобщи самият той пред журналисти в петък, ден след като предшественикът му Румен Овчаров обяви, че ако не се одобри исканата цена, газовата компания ще фалира. Същото седмица по-рано заяви пред Mediapool и генералният директор на преобразувания вече "Булгаргаз холдинг" Любомир Денчев.[/url]
По древна комунистическа традиция се постъпва така-изчезва някакъв продукт,в случая оставят няколкостотин българи без топла вода,начело с болници и детски градини,докато хората си кажат ,няма значение колко струва ,важното е да го има.
И какво става сега с икономията ,ако си на газ ,а не на бензин.
Бургас, Плевен и Враца остават без топла вода, София още е на ръба
Владислава Пеева
19 Септември 2008
Този път министърът на икономиката и енергетиката Петър Димитров не е правил разчети какво трябва да бъде повишението на природния газ от октомври и даде благословия за искания от "Булгаргаз" драстичен скок с 36.59 на сто. Това съобщи самият той пред журналисти в петък, ден след като предшественикът му Румен Овчаров обяви, че ако не се одобри исканата цена, газовата компания ще фалира. Същото седмица по-рано заяви пред Mediapool и генералният директор на преобразувания вече "Булгаргаз холдинг" Любомир Денчев.[/url]
По древна комунистическа традиция се постъпва така-изчезва някакъв продукт,в случая оставят няколкостотин българи без топла вода,начело с болници и детски градини,докато хората си кажат ,няма значение колко струва ,важното е да го има.
И какво става сега с икономията ,ако си на газ ,а не на бензин.

- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Е, вече си ебало мамата. Тая Държава и тия шибаняци-управници трябва рязани араби да ги опъват. Да ме простят шефчетата на форума.
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
ivan. написа:Това оскъпяване не е ли за природната газ(метан) или става съпрос за пробан бутана
Предполагам за пробан бутана-там са топлофикациите и промишлените предприятия.
Ванка ,май пак ще купувам TDS-вече се побърках.

- Djelebov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е46 325ci кабрио - М3 реплика
- Мечтае да кара: Mercedes S Class Coupe/Convertible
Аз мисля, че има разлика между природен и петролен газ(LPG) Едното май се взима директно от земята, а другото се отделя при преработката на петрола(като нафтата).
Поправете ме ако греша
Поправете ме ако греша

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
Djelebov написа:Аз мисля, че има разлика между природен и петролен газ(LPG) Едното май се взима директно от земята, а другото се отделя при преработката на петрола(като нафтата).
Поправете ме ако греша
Метан се нарича природен или блатен газ,LPG е смес от два газа-пропан и бутан.
- TazzMann
- младши ентусиаст
-
...само да нема скоро "братя, на оръжие" че управия друга не остана !!!
Powered By BMW !!!
Sounded By Pioneer & Hertz !!!
Sounded By Pioneer & Hertz !!!
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
Stanchev написа:накрая ще стане на бензин най-евтино
Не ,накрая така ще нагласят цените спрямо предимствата и недостатъците на различните горива,че ще стане без значение дали са на бензин,дизел, метан или LPG-100км ще ти струват еднакво.

- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
BMWfena като го види това и ще се гътне.
Шегувам се.
Май ще си карам дизеляка
Намерил съм си кожен салон за него и после само климатроник ще му сглобя, въртя помпата да стане 180к.с. и от там на татък почвам да събирам пари за чисто нова глава.

Май ще си карам дизеляка

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
ре
Zubcho написа:BMWfena като го види това и ще се гътне.Шегувам се.
Май ще си карам дизелякаНамерил съм си кожен салон за него и после само климатроник ще му сглобя, въртя помпата да стане 180к.с. и от там на татък почвам да събирам пари за чисто нова глава.

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- IAV
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528iA
промишлените предприятия ползват метан ,но помислете какво ще стане с парното и топлата вода !
А тези хора дето се метанизираха ги съжалявам направо,вкараха хиляди левове за инсталации и сега с това поскъване ще им резнат главите!
А тези хора дето се метанизираха ги съжалявам направо,вкараха хиляди левове за инсталации и сега с това поскъване ще им резнат главите!
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
IAV написа:промишлените предприятия ползват метан ,но помислете какво ще стане с парното и топлата вода !
Секирата доколкото разбирам е за пропан-бутана.Тия с метана предполагам ,че ще се порадват още малко.

Zubcho ,аз точно смятах да ти купувам колата-последно продаваш ли я или не.

- IAV
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528iA
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
zvetiko написа:IAV написа:промишлените предприятия ползват метан ,но помислете какво ще стане с парното и топлата вода !
Секирата доколкото разбирам е за пропан-бутана.Тия с метана предполагам ,че ще се порадват още малко.![]()
Zubcho ,аз точно смятах да ти купувам колата-последно продаваш ли я или не.
Май ще си купя 3-4 глави и ще си я карам. Сега намирам нафтата на 1.80 с тенденция да я сваля на 1.60. Другия ми вариант е да си събирам пари за 1 чисто нова глава и за чисто ново ГНП. Така като дадът фира ги сменям и продължавам да трещя

Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
52 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4