Телефон с две сим карти
Модератор: Общи модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- Mpower84
- ентусиаст
-
- Кара: '03 330xd M57N Sedan
Телефон с две сим карти
От известно време влача с мене два телефона.Казвам влача защото наистина са ми в повече.Имам идея да си взема телефон с две сим карти и се колебая между Привилег Х6 и Самсунг Д880.По принцип предпочитам Самсунга, защото горе-долу знам че е по-качествения като изработка.От друга страна до колкото намирам инфо в нета двете сим карти не са активни едновременно и посредством бутон може да се избира коя да е активната.При Привилега това не е така + това има тъч скрийн.Това което ме притеснява при него е, че не е достатъчно съвместим с външни устройства, а и май няма Java или ако има е бая орязана.Споделете впечатления от двата телефона и давайте съвети според вас кое е по доброто естественно придруени с аргументи!
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Аз имам впечатление от едно китайско копие на Нокиа Н92,това е единствения телефон който съм виждал да работи коректно едновременно с двете карти.
За сведение не съм виждал тук да се продава точно такъв,доста орязан от към екстри ,тъч скрин ,блутут, място за флаш и това е общо взето.
Но работи пезупречно вече повече от година.
Други подобия ,които съм виждал все нещо им става и все не работат коректно с двете карти.
Ако немериш такъв телефон става,иначе само разправии.
П.С.Менюто и софтуера са много подобни на Н92, и не е със симбиън.
За сведение не съм виждал тук да се продава точно такъв,доста орязан от към екстри ,тъч скрин ,блутут, място за флаш и това е общо взето.
Но работи пезупречно вече повече от година.
Други подобия ,които съм виждал все нещо им става и все не работат коректно с двете карти.
Ако немериш такъв телефон става,иначе само разправии.
П.С.Менюто и софтуера са много подобни на Н92, и не е със симбиън.

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
- Mpower84
- ентусиаст
-
Pavel написа:При Самсунга е активна едната карта и като искаш да звъниш от другата тогава избираш с бутон, иначе като те търсят и двете са си активни.
Aха е това не го знаех.То в такъв случай ме устройва.Можете да заключвате ориентирах се окончателно какво искам.
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
Самсунга е перфектен , голяма памет , помни по 600 разговора назад , елементарно се работи с него и батерията е уникална , зареждам я на 2-3 дена веднъж а имам по 3 4аса разговори на ден.
It`s party time !
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Mpower84 написа:Pavel написа:При Самсунга е активна едната карта и като искаш да звъниш от другата тогава избираш с бутон, иначе като те търсят и двете са си активни.
Aха е това не го знаех.То в такъв случай ме устройва.Можете да заключвате ориентирах се окончателно какво искам.
Личен съвет - не си взимай телефон с две карти. Няма такъв, който да работи задоволително. Един приятел от сто години търси и сменява такива... И НЕ Е ДОВОЛЕН от никой.
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
Apassionata написа:Mpower84 написа:Pavel написа:При Самсунга е активна едната карта и като искаш да звъниш от другата тогава избираш с бутон, иначе като те търсят и двете са си активни.
Личен съвет - не си взимай телефон с две карти. Няма такъв, който да работи задоволително. Един приятел от сто години търси и сменява такива... И НЕ Е ДОВОЛЕН от никой.
пробвал ли е самсунга

It`s party time !
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Наскоро излезе и Samsung D780. Аз съм се замислил за него, защото като дизайн ми харесва повече.
- Mpower84
- ентусиаст
-
someone написа:Наскоро излезе и Samsung D780. Аз съм се замислил за него, защото като дизайн ми харесва повече.
Да и аз го обмислих като вариант, но прочетох, че е доста голям като размери.То и Д880 не е малък в сравнение с другите слайдъри (има два приемника), но поне е слайдър което според мен предполага по-компактни размери.
До колкото си спомням при самсунга, ако говориш по едната карта, и в този момент те потърсят на другата, този който ти звъни ще му даде съобщение, че телефона ти е изключен.
на http://359gsm.com май имаше видео ревю и обесняваха за този проблем
на http://359gsm.com май имаше видео ревю и обесняваха за този проблем
- VT5602AK
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
- Мечтае да кара: S50B30 turbo
- Детайли за колата: модифицирани
ползвъл съм Привилег Х6 един месец и да ви кажа 4есно на цената която е си струва парите,единствения недостатък беше 4е не е съвместим с никакви устроисва китаиска му работа 

Здрасти колега, ползвам Привилег (ZT6688). Работи много добре, в смисъл върши това за което съм го взел. Батериата му държи доволно дълго (2-3дни, за които навъртам по 4-6 часа разговори). Лошото е, че е много неудобен - като функции няма нещо което особено да му липсва, но интерфейса е МНОГО недодялан, копчетата са твърде малки и трудно се натиска само по едно. Има touchscreen и можеш да си набираш от него, писалката обаче се вади трудно - от началото не беше така, но пластмасата и е много мека и се изтърка - сега си нося в мен карфица или клечка за зъби, за да мога да си вадя писалката ... Заключва се по особено глупав начин, камерките са адски зле ако те интересува (има 2 камерки, понеже поддържа 3G). Също така поддържа .avi и .mp4 формати за видео възпроизвеждане, ОБАЧЕ явно процесорчето не му е достатъчно мощно, защото нищо не съм успял да пусна да върви без да насича (същите филмчета вървят добре на другия ми телефон к800i също на телефона на приятелката ми к750i) MP3 таркаля нормално. Както каза колегата отгоре - китайска му работа ...
13 мнения
• Страница 1 от 1