Пичове, откраднаха ми колата преди няколко дни в Младост
Модератор: Общи модератори
39 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Пичове, откраднаха ми колата преди няколко дни в Младост
Не знам как точно е станало, обаче някой нещастник ми е свил бимата вечерта на понеделник срещу вторник в Младост 1. Пиша това не за друго, а за да си пазите машините. Все-пак ще сложа една снимка по-долу, ако случайно някой я види някъде да пише едно л.с., аз ще се погрижа за другото.

Ако яйце падне върху камък - язък за яйцето,
Ако камък падне върху яйце - горкото яйце.
Ако камък падне върху яйце - горкото яйце.
- cfk
- младши ентусиаст
-
- Кара: E83 LCI 3.0d; E46 LCI 330i
- Мечтае да кара: BMW
Съжалявам колега, много хубава количка, дано да си имал каско. Аз живея в Младост 1А и там тарашат радовно, мамка им
. Лошото е че освен коли често крадат и само части, на един комшия му свиха бордовия компютър наскоро и от каското не му го платиха
Пиши като има някакво развитие и успех

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
Слагам ти темата като важна .. само те съветвам да оставиш телефон за връка ако евентуално някой я мерне някъде
успех
успех
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- ITK
- младши ентусиаст
-
- Кара: да го карат
Съжалявам колега, ще се оглеждам, но едва ли ще я видим
и аз съм в Младост-1 (ХМС), много пипат тука, мамка им, затова моята в гараж - 90 лв на месец, ама като се сетя предната ми кола колко пъти я налазваха, е сега на комшията под мен - борд.компа и комфорт модула от голф 4 - и застрахователите не признаха нищо...
Дано имаш късмет и някак си се оправят нещата при теб

Дано имаш късмет и някак си се оправят нещата при теб
F**k them all!
- MiSho_Spiralata
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 325i 97'
- shark
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46-320 CI и Паджеро 3200
- Мечтае да кара: X6
напоследък зачестяват кражбите на застраховани коли,на какво ли се дължи това,разбирам да се краде кола за 50 000 евро и на черно дасе продаде за 5 000 евро, ама тука май ги разчастват и продават в България
- petarco
- Потребител
-
- Кара: овцете с кривака
- Мечтае да кара: сувалка
сачуствам ти и ас сам минал по този пат преди 5 години ми откраднаха голфа от горубяне и сега като сам на софя много се притесниажам за бимата дано да има6 успех
еее деиба маика им еи такива с брадва да го насе4еш..аз миналата година гледам един ми излиза от колата (астра)ама с пистолета до мене и му викам еи сега ти ебах маиката и отнесе 4 патрона и оня пребледня а аз в него язьк само 4е бяха хаусни патрони но ефекта беше на 100% ...ако фанем некав от тия или няколко ще ги прибера в гаража и пускам в форума а купона ще е като се сберем

39 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3