Въртене на дупето и Полицията
Модератор: Общи модератори
62 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Zaho
-
-
- Детайли за колата: mnoo fast ;)
Въртене на дупето и Полицията
Здравейте, колеги
Преди 10-ина минути се пребирам от работа и спирам на едно
много широко кръстовище. Гледам няма коли няма хора асвалта мокър
перфектните условия за малко "донат".
Естествено смачквам газта до доло и тия 6 братя като подкараха колата зверски
врътнах два пъти "дупето" и си паркирах спокоино до едно
магазинче на 20 метра от кръстовището. Чакам си гаджето да излезне
и излиза някакъв мърмори, че ми записал номера и утре съм щял да
видя книжка "през крив макарон".
Ядосах се и му викнах да спре да ми го каже в очите ако има
нещо против мен и колата ми но тои си отмина и не се разправях.
Тук по нашия краи много задръстени хората в това отношение
и не ми прави впечетление.
Излиза гаджето от магазинчето, гледа некакво уплашено и
ми казва, че тоя бил некъв следовател в полицията записал ми
номера и отправял яки закани по адрес на книжката ми.
Току що докато пиша тук получих и призовка да се явя утре
в раьонното МВР гр.Разлог
Тея клоуни възможно ли е заради това да ми вземат наистина
книжката ???
В такъв случаи какво могат да ми направят поне да съм
подготвен като отида утре.
РЕСПЕКТ!!!
Преди 10-ина минути се пребирам от работа и спирам на едно
много широко кръстовище. Гледам няма коли няма хора асвалта мокър
перфектните условия за малко "донат".
Естествено смачквам газта до доло и тия 6 братя като подкараха колата зверски
врътнах два пъти "дупето" и си паркирах спокоино до едно
магазинче на 20 метра от кръстовището. Чакам си гаджето да излезне
и излиза някакъв мърмори, че ми записал номера и утре съм щял да
видя книжка "през крив макарон".
Ядосах се и му викнах да спре да ми го каже в очите ако има
нещо против мен и колата ми но тои си отмина и не се разправях.
Тук по нашия краи много задръстени хората в това отношение
и не ми прави впечетление.
Излиза гаджето от магазинчето, гледа некакво уплашено и
ми казва, че тоя бил некъв следовател в полицията записал ми
номера и отправял яки закани по адрес на книжката ми.
Току що докато пиша тук получих и призовка да се явя утре
в раьонното МВР гр.Разлог

книжката ???
РЕСПЕКТ!!!
Re: Въртене на дупето и Полицията
Zaho написа:
книжката ???
РЕСПЕКТ!!!
хвърляй фасул или кафе или играй карти таро,това е начина да знаеш какво ще стане като си имаш работа с българските управници...знаеш "Добре Дошли В България"
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
1 вариант- избърсваш си задника с призовката и забравяш за случая
2 вариант- отиваш и като ти се появи тоя и каже, че ти е записал номера му казваш- ти си луд ве, колата ми не е в движение от 3 месеца
Ти си избери

2 вариант- отиваш и като ти се появи тоя и каже, че ти е записал номера му казваш- ти си луд ве, колата ми не е в движение от 3 месеца

Ти си избери

- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
туй ако стане да ти земат книжката за това, ще докажем за пореден път в каква държава живеем... дано ти се размине
НИЩО не могат да ти направят.
Това че тоя ти е записал номера няма никакво значение.Ти имаш свидетел ( приятелката ти) която ще потвърди че ти в този ден изобще не си се качвал на колата и дори не си бил в твоя град ами сте били във Варна.
В крайна сметка не е констатирано нарушение от КАТ.На същия принцип на теб могат да ти пишат акт че миналата седмица си спрял неправилно, и някой се е сетил за това чак сега....малко невъзможно нали ?
Единственото нещо което трябва да направиш е да си вземеш приятелката да дойде с теб и при нужда да потвърди че това са абсолютни измислици и че човека има нещо против теб защото си му направил забележка заради грубото му отношение към твоята приятелка, така че си свиркай си и да ти дреме на оная работа....
Това че тоя ти е записал номера няма никакво значение.Ти имаш свидетел ( приятелката ти) която ще потвърди че ти в този ден изобще не си се качвал на колата и дори не си бил в твоя град ами сте били във Варна.
В крайна сметка не е констатирано нарушение от КАТ.На същия принцип на теб могат да ти пишат акт че миналата седмица си спрял неправилно, и някой се е сетил за това чак сега....малко невъзможно нали ?
Единственото нещо което трябва да направиш е да си вземеш приятелката да дойде с теб и при нужда да потвърди че това са абсолютни измислици и че човека има нещо против теб защото си му направил забележка заради грубото му отношение към твоята приятелка, така че си свиркай си и да ти дреме на оная работа....
Един крайно ограничен и отчайващо глупав бездарник с отрицателен коефицент на интелигентност, както си джитка из интернет, започва да чете това.....
Синтаксис от ергативен тип, в който пециенсът е в субектна позиция, а агенсът - в ергативна
Какво е П.У.Т.К.А ?
Това е Пункт за Управление и Тактическа Координация на Авиацията
Синтаксис от ергативен тип, в който пециенсът е в субектна позиция, а агенсът - в ергативна
Какво е П.У.Т.К.А ?
Това е Пункт за Управление и Тактическа Координация на Авиацията
- Zaho
-
-
bum_bum написа:1 вариант- избърсваш си задника с призовката и забравяш за случая![]()
2 вариант- отиваш и като ти се появи тоя и каже, че ти е записал номера му казваш- ти си луд ве, колата ми не е в движение от 3 месеца![]()
Ти си избери
Аз първото го направих ама я запазих и ще им я нося утре

А за второто ще се заядат с хората от магазинчето за свидетели ала бала
Аз вече имах такъв случаи въртя колата в Добринище на един голям паркинг пред плажа и се пребирам паркирам си колата в гаража и всеедно нищо и докато си влезна от гаража до входната врата идва патрулката спира до мен иска4ат двама катаджии и ми искат документите на колата

Ядосах се още повече и им казах да ми ги покажат кои са тея свидетели дето ми записали номера

качихме се с патрулката и там на паркинга некакви тъпи Селяни тоя беше тоя беше и ме сочат
Куките ми 4етат някакъв закон според които с деиствиятат си съм създавал опасност за другите участници в движението и ми написаха някаква глоба нещо си без даже да им давам документите си и подписа си

- spens_82
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
- Детайли за колата: E60 530D 218коня
според мен колега ако примерно те е снимал със гсм или фото апарат тогава може да те глобят.иначе отиваш утре в полицията сваляш гащите и им го подаваш на кавалите директно в остата.без доказателство и свидетели са със един много голям Х-Й в остата
желая ти оспех колега. 

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Подготви си репертоара доста добре,тъй като може да има камери някъде в близост...на някой банкомат,или денонощен магазин..да не стане някоя издънка...не ме питай защо те предупреждавам за това
И тактично си забрави книжката в къщи,предпазна мярка

- Zaho
-
-
///MapTo написа:Подготви си репертоара доста добре,тъй като може да има камери някъде в близост...на някой банкомат,или денонощен магазин..да не стане някоя издънка...не ме питай защо те предупреждавам за това![]()
Дори и да са ме снимали какво могат да ми направят
Сетих се и за един път когато врътнах колата на паркинга на автогарата и ми писаха акт, че не съм спазил знак Б1

и друго нищо не измислиха
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Доста неща могат да ти направят,ако отидеш утре и поддържаш тезата "колата не е в движение от еди кога си"
или бях във варна с приятелката и т.н. и т.н.
затова ти казвам подготви си репертоара,тъй като няма много сини цупета в твоя район
Ма всичко си е въпрос на лична преценка,аз ако има следващ път бих се презастраховал
или бях във варна с приятелката и т.н. и т.н.
затова ти казвам подготви си репертоара,тъй като няма много сини цупета в твоя район
Ма всичко си е въпрос на лична преценка,аз ако има следващ път бих се презастраховал

- MOGY
- Obergruppenführer
-
- Кара: Е 36
Кажи им че ти е първата кола със задно и още не си и свикнал,не знаеш какво е станало натиснал си газта и
майтапя се(макар че като ме видят как се изнасчм на някое кръстовище с вратите аз така им казвам
)
Еи такива разни дознателчета или разни други такива полицайчета дето гледат гадно направо ми иде да ги обезкостя,като почнат да се правят на велики
Изобщо и си не прави труда да ходиш в никакъв кат питаи си дядовия 

Еи такива разни дознателчета или разни други такива полицайчета дето гледат гадно направо ми иде да ги обезкостя,като почнат да се правят на велики

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Отивай като те призовават смешниците!Пиши показания,че за момент си изпуснал управлението на автомобила понеже е било хлъзгаво....куката е бил видимо в нетрезво състояние или поне ти е миришел на алкохол,направИ си гаврата, пък те,ако са толкова силни и им се занимава с такива дреболии(за такъв вид санкции за неспазване на закона никой няма да ги потупа по рамото
)да видим какво ще направят...!?Как ще изтълкуват точно какво си нарушил,само болните им и комплексирани мозъци могат да го родят....!
Води си свидетел,който да маже...!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Колега,най-малкото което задължително направи (като презастраховка)- ходи без колата и тактично си забрави книжката и талона вкъщи.Сценария си е твоя работа. А в кръга на майтапа можеш да им кажеш,че си се заблудил ,че навлизаш в каръстовище с кръгово движение
.Общо взето ако се заядът оня ще изкара свидетели и ще извадят от 9 кладенеца вода ,за да те санкционират
.
Дано всичко мине успешно в твоя полза

Дано всичко мине успешно в твоя полза

62 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5