Ставийски си кара.....
Модератор: Общи модератори
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
Ставийски си кара.....
не знам дали има тема за това-търсих с търсачката....
момчето явно само в българия е наказан-у русия ем си кара,ем нещо май,май и жената е подкарал....
http://www.vbox7.com/play:ed36533f
момчето явно само в българия е наказан-у русия ем си кара,ем нещо май,май и жената е подкарал....
- sappa
- младши ентусиаст
-
- Кара: M52B28
Re: Ставийски си кара.....
SKISA написа:не знам дали има тема за това-търсих с търсачката....
Господ забавя, но не забравя

- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
sappa написа:SKISA написа:не знам дали има тема за това-търсих с търсачката....
То тука у нас само на господ се уповаваме, ако че рядка се сещаме за Него или само когато сме в нужда!

Правосъдие......? -Грънци!
Като в идотската реклама на Здравната Каса "Дал Господ живот и здраве"

Ако на се хванем да изметем шайка престъпници, която почти двадесет години расипват(управляват) хубавата ни страна и господ неможе ни помогна!
Good Luck
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Нека си кара, що да не кара.. мен сутринта щеше да ме смачка най- брутално един с неква фастра на светофара. Що да не ме смачка, преди половин година ме блъсна един пак на пещеходната и не му направиха нищо, щото ми нямало и на мен нищ, било лека телесна
Туй бил закона тука. Другия път дано ме убие, че да му напишат някой акт
Стависки що да не кара, нали един оживя, трябва да очисти още някой

Стависки що да не кара, нали един оживя, трябва да очисти още някой

- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Tod написа:sappa написа:SKISA написа:не знам дали има тема за това-търсих с търсачката....
То тука у нас само на господ се уповаваме, ако че рядка се сещаме за Него или само когато сме в нужда!![]()
Правосъдие......? -Грънци!
Като в идотската реклама на Здравната Каса "Дал Господ живот и здраве"![]()
Ако на се хванем да изметем шайка престъпници, която почти двадесет години расипват(управляват) хубавата ни страна и господ неможе ни помогна!
Да вземем да хванем тоягите ли, кво ли! То оправия в тая "държава" няма

Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!
- SprayMaster
- кандидат ентусиаст
-
Ние сме, ама са малко Маклуаудите, които се бият по единично. Иначе тоя плъх заслужава 25-30 години и да забрави за кола докато съществува.
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Това си е наглост, пълна липса на морал. Като видях състоянието на Мануела и възстановяването й, макар и бавно, си е истинско кущунство Ставински да не е в затвора. Явно тука можеш да мачкаш хората без да получиш нужното наказание. 

- SprayMaster
- кандидат ентусиаст
-
Добре бе пичове, какво показваме като коментираме и се възмущаваме? Плода на възпитанието ни ли? Моралите ни ли? КОЕ? И всъщност кой го интересува?Показваме че ще си чешем езиците дори и турското да се повтори. Зад компютъра е най лесно да се критикува и да се дават присъди, но що не направим като италянците и французите? Билета скача с 10 стотинки и 200 000 на площада.Там няма уговорки - там просто излзиат от домовете и им разказват играта. Ама тука от комплекси ще се пръснем. Мисля че коментарите са излишни. Или се вдигаме, или оставаме същите глупаци.
- KIARA_G
- ентусиаст
-
- Кара: го ... X-treme!
- Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
- Детайли за колата: ...

Пълно е с пациенти
♥™
Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
- SprayMaster
- кандидат ентусиаст
-
Не, с новата приятелка е тамKIARA_G написа::roll: Добре де, аз друго се чудя, сигурно ли е, че това клипче не е от преди катастрофата - малко нагло става иначе?!

- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
SprayMaster написа:Не, с новата приятелка е тамKIARA_G написа::roll: Добре де, аз друго се чудя, сигурно ли е, че това клипче не е от преди катастрофата - малко нагло става иначе?!
И с нова кола.

- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
Това че е убил човек и ще го помни цял живот не е ли достатъчно наказание? И като в Русия няма забрана какъв е проблема? Да не мислите че ще дигне ботилката след това което направи?

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
bmw maniqk ivo bmw написа:Това че е убил човек и ще го помни цял живот не е ли достатъчно наказание? И като в Русия няма забрана какъв е проблема? Да не мислите че ще дигне ботилката след това което направи?
Ти бивш наркоман познаваш ли?
Същата е ситуацията и тук за жалост...
- КУНИ
- младши ентусиаст
-
bmw maniqk ivo bmw написа:Това че е убил човек и ще го помни цял живот не е ли достатъчно наказание? И като в Русия няма забрана какъв е проблема? Да не мислите че ще дигне ботилката след това което направи?
аман нини, ко каза ти уа брат ми......

28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2