концерта на мадона BUDVA
Модератор: Общи модератори
37 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
концерта на мадона BUDVA
някои ще ходи ли на концерта на Мадона в BUDVA сърбия/черна гора NA 25.09.2008?
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Преди около месец като бях там видях рекламата на крепоста ,но лично аз бих отишъл там на концерт на някоя "Югословенска прима" в уникалната дискотека "Трокадеро"
Будва се оформя освен като един от най-яките курорти на Балкана и като предпочитано място за концерти на топ звездите на световната музикална сцена
Георги Пенчев

Будва се оформя освен като един от най-яките курорти на Балкана и като предпочитано място за концерти на топ звездите на световната музикална сцена

Георги Пенчев
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Re: концерта на мадона BUDVA
16V написа:някои ще ходи ли на концерта на Мадона в BUDVA сърбия/черна гора NA 25.09.2008?
Се моа, с още 7-8 човека. То още не са ни пристигнали билетите, ма... Та в тази връзка, я да попитам аз, знаете ли какъв е случая с Каското в Черна гора. Не е в Евросъюза. Да знаем дали да тръгваме с кола за 4к или за 20х4

Penchev написа:Преди около месец като бях там видях рекламата на крепоста ,но лично аз бих отишъл там на концерт на някоя "Югословенска прима" в уникалната дискотека "Трокадеро"![]()
Будва се оформя освен като един от най-яките курорти на Балкана и като предпочитано място за концерти на топ звездите на световната музикална сцена![]()
Георги Пенчев
от каде мина?
ако искате да се съберем да патуваме няколко коли?
- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
концерта на мадона BUDVA
И аз ше хода ама каското покрива "кражба и грабеж" само в ЕС и ше бера страх в Черна гора...
- Penchev
- Сватбаря
-
Значи за път до Будва се минава през Калотина - Ниш и на табела Pojate/Krusevac/Cacak ( 3 то подред отклонение на аутобана в посока Београд) се слиза и се пътува към Cacak , Kraljevo , Uzice , Nova Varos и оттам на граничното село Prijepolje покрай р.Лим и живописното поречие на р.тара и втория най-дълбок каньон в света (!) за 115 км се стига в столицата Podgorica откъдето пък през Шкадърското езеро се изкачва един проход и се слиза на Черногорската ривиера и Будва
Има много какво да се види по път
Не се занимавайте с алтернативни маршрути - пътувал съм през Nis - Prokuplje - Kosovska mitrovica (Косово) ,но пътя е лош и нещо Косово не е оферта :!:
Пътя който по-горе дадох си е царския , дано са отремонтирали отсечката между Kraljevo и Krusevac и да са я пуснали ,че се минаваше по успоредната отсечка през Velika Drenova а по главния път през Trstenik се подготвяше за асвалт (голям дъжд ме пра тогава и беше малко тежко)
абе доста натоварен път им е през Шумадийския край и със сигурност трябва да са го отворили вече
Лично на мен Будва ми остана най-насърце и догодина отивам там на море
няма такава клубна атмосфера ,заведения , момичета
(главно рускичета
поради бума на Руски инвестиции там)
Георги Пенчев

Не се занимавайте с алтернативни маршрути - пътувал съм през Nis - Prokuplje - Kosovska mitrovica (Косово) ,но пътя е лош и нещо Косово не е оферта :!:

Пътя който по-горе дадох си е царския , дано са отремонтирали отсечката между Kraljevo и Krusevac и да са я пуснали ,че се минаваше по успоредната отсечка през Velika Drenova а по главния път през Trstenik се подготвяше за асвалт (голям дъжд ме пра тогава и беше малко тежко)

Лично на мен Будва ми остана най-насърце и догодина отивам там на море

Георги Пенчев
- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
концерта на мадона BUDVA
Георги Пенчев[/quote]
Не те ли беше шубе за колата;там къде я държа?
Не те ли беше шубе за колата;там къде я държа?
- Penchev
- Сватбаря
-
Huku , за незнам кой път се убедих ,че страшно е само в нашата родина
Повее от седмица бях с приятели по Адриатиката в Хърватска ,както и по Черна гора - ако щеш вярвай ,както и уважаемата аудитория ,но местните хора казват категорично ,че най-сигурното място е в колата, там можеш да си оставиш портфейл,документи - всичко и проблеми нямаш
Комбито спрях на ето този паркинг ,който е непосредствено до централната алея за плажа и плажните заведения ,които са уникални
За 4 часа престой мисля ,че платих 4 евро ,трябва да видя дали не съм изхвърлил бележката ,че ми се подмяташе в джоба на вратата до скоро
Като се тръгне пеша от паркинга и минаваш по тази маняшка алея
Ето един бар ,дето вечер е няма такава лудница
Култовата дискотека "Трокадеро" където всички топ изпълнители изнацят рецитали
В крепоста ,задължително трябва да се види Цитаделата ...
И библиотеката й ,където ми се събраха очите
камък,дърво и кожа лелееее няма такъв лукс
Залива и кафето
Острова Свети Никола
Малкия гъзарски плаж
Гледки
С най-голямо удоволствие бих тръгнал за концерта ,но съм страшно зает ,това място е невероятно ,представям си концерта каква лудница ще е
Който тръгне натам нека не се страхува ,защото там е много по-спокойно и сигурно от тук
на влизане на границата се плащат 5 Евро Еко такса и лепят един стикер на челното стъкло
Георги Пенчев

Комбито спрях на ето този паркинг ,който е непосредствено до централната алея за плажа и плажните заведения ,които са уникални

Като се тръгне пеша от паркинга и минаваш по тази маняшка алея

Ето един бар ,дето вечер е няма такава лудница

Култовата дискотека "Трокадеро" където всички топ изпълнители изнацят рецитали

В крепоста ,задължително трябва да се види Цитаделата ...
И библиотеката й ,където ми се събраха очите

Залива и кафето
Острова Свети Никола
Малкия гъзарски плаж
Гледки
С най-голямо удоволствие бих тръгнал за концерта ,но съм страшно зает ,това място е невероятно ,представям си концерта каква лудница ще е

на влизане на границата се плащат 5 Евро Еко такса и лепят един стикер на челното стъкло

Георги Пенчев
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Сорри за офф-а, ама.....това място е невероятно
Особено заведенията
А и като ги гледам 2та бавареца с устремен поглед....малиии
Наистина много хубаво място.

- Penchev
- Сватбаря
-
((:BuKcu:)) написа:Сорри за офф-а, ама.....това място е невероятноОсобено заведенията
А и като ги гледам 2та бавареца с устремен поглед....малиии
![]()
И аз съжалявам за офтопика ,но така и така става въпрос за Адриатиката ,просто който не е ходил трябва да знае ,че наистина доста е изпуснал

Георги Пенчев
- Penchev
- Сватбаря
-
Аз лично ако не съм толкова зает с хиляди неща щях да дойда
Дано се съберете в колата 4 души за пътя
Георги Пенчев

Георги Пенчев
37 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3