концерта на мадона BUDVA

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

концерта на мадона BUDVA

Мнение от 16V » 14 Сеп 2008, 22:22

някои ще ходи ли на концерта на Мадона в BUDVA сърбия/черна гора NA 25.09.2008?

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 14 Сеп 2008, 23:34

Преди около месец като бях там видях рекламата на крепоста ,но лично аз бих отишъл там на концерт на някоя "Югословенска прима" в уникалната дискотека "Трокадеро" :twisted:
Изображение

Будва се оформя освен като един от най-яките курорти на Балкана и като предпочитано място за концерти на топ звездите на световната музикална сцена :D

Георги Пенчев
Изображение

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Re: концерта на мадона BUDVA

Мнение от Apassionata » 15 Сеп 2008, 8:08

16V написа:някои ще ходи ли на концерта на Мадона в BUDVA сърбия/черна гора NA 25.09.2008?

Се моа, с още 7-8 човека. То още не са ни пристигнали билетите, ма... Та в тази връзка, я да попитам аз, знаете ли какъв е случая с Каското в Черна гора. Не е в Евросъюза. Да знаем дали да тръгваме с кола за 4к или за 20х4 :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от 16V » 15 Сеп 2008, 9:23

Penchev написа:Преди около месец като бях там видях рекламата на крепоста ,но лично аз бих отишъл там на концерт на някоя "Югословенска прима" в уникалната дискотека "Трокадеро" :twisted:
Изображение

Будва се оформя освен като един от най-яките курорти на Балкана и като предпочитано място за концерти на топ звездите на световната музикална сцена :D

Георги Пенчев

от каде мина?
ако искате да се съберем да патуваме няколко коли?

ПотенЦял
Аватар
Кара: и се вози едновременно...пкхх

концерта на мадона BUDVA

Мнение от Huku » 15 Сеп 2008, 14:52

И аз ше хода ама каското покрива "кражба и грабеж" само в ЕС и ше бера страх в Черна гора...
Изображение
Изображение
Истинска радост от шофирането измерена в усмивки/h Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 15 Сеп 2008, 15:48

на 27 има концерт в атина..ако ти се ходи до там

Сватбаря
Аватар

Мнение от Penchev » 15 Сеп 2008, 16:51

Значи за път до Будва се минава през Калотина - Ниш и на табела Pojate/Krusevac/Cacak ( 3 то подред отклонение на аутобана в посока Београд) се слиза и се пътува към Cacak , Kraljevo , Uzice , Nova Varos и оттам на граничното село Prijepolje покрай р.Лим и живописното поречие на р.тара и втория най-дълбок каньон в света (!) за 115 км се стига в столицата Podgorica откъдето пък през Шкадърското езеро се изкачва един проход и се слиза на Черногорската ривиера и Будва :D Има много какво да се види по път 8)

Не се занимавайте с алтернативни маршрути - пътувал съм през Nis - Prokuplje - Kosovska mitrovica (Косово) ,но пътя е лош и нещо Косово не е оферта :!: :!: :!: :evil:

Пътя който по-горе дадох си е царския , дано са отремонтирали отсечката между Kraljevo и Krusevac и да са я пуснали ,че се минаваше по успоредната отсечка през Velika Drenova а по главния път през Trstenik се подготвяше за асвалт (голям дъжд ме пра тогава и беше малко тежко) :arrow: абе доста натоварен път им е през Шумадийския край и със сигурност трябва да са го отворили вече :!:

Лично на мен Будва ми остана най-насърце и догодина отивам там на море :!: няма такава клубна атмосфера ,заведения , момичета :shock: (главно рускичета :mhihi: поради бума на Руски инвестиции там)

Георги Пенчев
Изображение

ПотенЦял
Аватар
Кара: и се вози едновременно...пкхх

концерта на мадона BUDVA

Мнение от Huku » 15 Сеп 2008, 18:22

Георги Пенчев[/quote]

Не те ли беше шубе за колата;там къде я държа?
Изображение
Изображение
Истинска радост от шофирането измерена в усмивки/h Изображение

Сватбаря
Аватар

Мнение от Penchev » 16 Сеп 2008, 2:47

Huku , за незнам кой път се убедих ,че страшно е само в нашата родина :( Повее от седмица бях с приятели по Адриатиката в Хърватска ,както и по Черна гора - ако щеш вярвай ,както и уважаемата аудитория ,но местните хора казват категорично ,че най-сигурното място е в колата, там можеш да си оставиш портфейл,документи - всичко и проблеми нямаш :D

Комбито спрях на ето този паркинг ,който е непосредствено до централната алея за плажа и плажните заведения ,които са уникални 8) За 4 часа престой мисля ,че платих 4 евро ,трябва да видя дали не съм изхвърлил бележката ,че ми се подмяташе в джоба на вратата до скоро :roll:
Изображение

Като се тръгне пеша от паркинга и минаваш по тази маняшка алея :D
Изображение

Ето един бар ,дето вечер е няма такава лудница :twisted:
Изображение

Култовата дискотека "Трокадеро" където всички топ изпълнители изнацят рецитали :D
Изображение

В крепоста ,задължително трябва да се види Цитаделата ...
Изображение

И библиотеката й ,където ми се събраха очите :shock: камък,дърво и кожа лелееее няма такъв лукс
Изображение

Залива и кафето
Изображение

Острова Свети Никола
Изображение

Малкия гъзарски плаж
Изображение

Гледки
Изображение

Изображение

С най-голямо удоволствие бих тръгнал за концерта ,но съм страшно зает ,това място е невероятно ,представям си концерта каква лудница ще е :D Който тръгне натам нека не се страхува ,защото там е много по-спокойно и сигурно от тук :!:

на влизане на границата се плащат 5 Евро Еко такса и лепят един стикер на челното стъкло :idea:

Георги Пенчев
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 16 Сеп 2008, 5:21

Сорри за офф-а, ама.....това място е невероятно :shock: Особено заведенията :mhihi: А и като ги гледам 2та бавареца с устремен поглед....малиии :mhihi:
Наистина много хубаво място.

Сватбаря
Аватар

Мнение от Penchev » 16 Сеп 2008, 7:47

((:BuKcu:)) написа:Сорри за офф-а, ама.....това място е невероятно :shock: Особено заведенията :mhihi: А и като ги гледам 2та бавареца с устремен поглед....малиии :mhihi:
Наистина много хубаво място.

И аз съжалявам за офтопика ,но така и така става въпрос за Адриатиката ,просто който не е ходил трябва да знае ,че наистина доста е изпуснал :) И по Хърватска какви пейзажи и курорти имааа 8)

Георги Пенчев
Изображение

Му му мух мули, майкоууу!
Аватар

Мнение от absix » 16 Сеп 2008, 8:47

Пенчев, ти си един голям атлас :mhihi:

Аз ще го гледам концерта на Стад Де Франс в неделя, на колегите, който ще ходят в Будва - приятно изкарване!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от 16V » 16 Сеп 2008, 19:34

Имам 2 места,който няма с какво да патува да идва ;)

Сватбаря
Аватар

Мнение от Penchev » 17 Сеп 2008, 0:27

Аз лично ако не съм толкова зает с хиляди неща щях да дойда :confused: Дано се съберете в колата 4 души за пътя :roll:

Георги Пенчев
Изображение

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 17 Сеп 2008, 19:42

аз и жената и още двама приятели е ходим... ти кога тръгваш ? дай на лични

Следваща

Назад към Извън Темата