i-phone или N95
Модератор: Общи модератори
- tonkata
- 50" ракия тийм
-
- Кара: 330 d
i-phone или N95
обмислям покупка на сартфон , заглавието на темата говоир само по себеси вие какво ще кажете 

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
- tonkata
- 50" ракия тийм
-
- Кара: 330 d
на iphona ме кефи дизайна но има слаба камера а нокията няма да я коментирам щото си е нокия
искам да го ползвам предимно за интернет но да има и екстри.въпроса ми е има ли епъла някви предимства пред нокията и ако има кви са те?

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
tonkata написа:на iphona ме кефи дизайна но има слаба камера а нокията няма да я коментирам щото си е нокияискам да го ползвам предимно за интернет но да има и екстри.въпроса ми е има ли епъла някви предимства пред нокията и ако има кви са те?
взимай нокиата и бягай и като дизайн е красива, а за функционалност няма да споменавам

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
I-phone се чупи много, а и няма фенкционалността на Нокиата. Верно, че Нокиата е по-тежка и по-дебела, ама е къде къде по.....така че взимай н95 и със здраве да си го ползваш!!!
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Iphone -не се конкурира с тази NokiaN95 по функционалност или екстри , той просто и не може понеже дизайна му е с години пред другия консервативен двустранен слайдер. Нокията е неиздържана откъм дизайн и идея (има луфт м/у корпуса и слайда) който се увеличава с времето. Що е то скъп телефон с неизпипан толкова малък детайл. Камерата и процесора й са на ниво.
Бих предпочел Iphone обезателно, чисто дизайнерски. Ако камерата ти е критерий не бива да е така
Бих предпочел Iphone обезателно, чисто дизайнерски. Ако камерата ти е критерий не бива да е така

Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
конкурента на нокията е НТС-тъч про...!!! аз след доста мислене и колебания и сравнения избрах НТС-то! мисля че тва е по-добрият избор...! поразгледай и него...
http://forum.pocketbulgaria.com/viewtop ... 67&start=0
http://forum.pocketbulgaria.com/viewtop ... 67&start=0
- sappa
- младши ентусиаст
-
- Кара: M52B28
SKISA написа:конкурента на нокията е НТС-тъч про...!!! аз след доста мислене и колебания и сравнения избрах НТС-то! мисля че тва е по-добрият избор...! поразгледай и него...

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
evans написа:Ако си гледал старият модел мога да се съглася,но новият модел,който излезна преди два месеца в САЩ е с 3G камера.tonkata написа:на iphona ме кефи дизайна но има слаба камера
кво искаше да кажеш с тва 3G камера не мога да разбера, камерата си е същата просто телефона подържа 3G.
Иначе Тонка да знаеш, че 3G модела още не може да се отключи, демек, можеш само за програмки и т.н. да го ползваш, нод а говориш по него в България още не може.
Иначе за избора, като гледам мненията на колегите, дето викат "земи тва", еми обяснявайте защо да "вземе тва ". Аз лично и с двата телефона съм си играл и просто Ифона няма аналогия, това е просто за мен е най-доброто на пазара. И нямам търпение моя да пристигне до седмица-две. Иначе се пак и ифона си има кусури, например през блутуута не можеш да пращаш файлове все още, от време на време дава грешка с мрежата и още няколко, ма все пак перфектен телефон няма, но за мен лично Ифона е най-доброто нещо в момента на пазара (лично мнение).
Но все пак най-добре си поиргай с 2та телефона и ще разбереш, кое ти е присърце, а до сотаналите колеги, които казват "тва е по-добро", обяснявайте защо според вас е по-добро сравнение с другия продукт

((:BuKcu:)) написа:I-phone се чупи много, а и няма фенкционалността на Нокиата. Верно, че Нокиата е по-тежка и по-дебела, ама е къде къде по.....така че взимай н95 и със здраве да си го ползваш!!!
и кое точно му се чупи или брачеда на сестрата нас тринката на най-добра ти приятелка чула, че на един нейн познат му се счупил?
Аз примерно съм гледал клипче как ифона го слагат в плик с пирони, габарчета и кво ли не тръскат няколко минути и няма и драскотинка телефона.
Последна промяна SpUd3r на 11 Сеп 2008, 14:59, променена общо 1 път
Tux0 Ca !

- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
Ако си се насочил към нокията, защо не почакаш още малко (дявол знае колко малко всъщност) за N96 ? Аз от една година го чакам този телефон, за да си сменя най-накрая 4 годишния 7610.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
Още един глас за HTC Diamond
и по дизайн и по функционалност бие тоягите които си избрал
погледни и samsung omnia, единствения които може да конкурира diamond-a към момента
p.s.
на http://359gsm.com има видео ревю и на 2-те :>
и по дизайн и по функционалност бие тоягите които си избрал
погледни и samsung omnia, единствения които може да конкурира diamond-a към момента
p.s.
на http://359gsm.com има видео ревю и на 2-те :>