i-phone или N95

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

50" ракия тийм
Аватар
Кара: 330 d

i-phone или N95

Мнение от tonkata » 11 Сеп 2008, 13:16

обмислям покупка на сартфон , заглавието на темата говоир само по себеси вие какво ще кажете ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 11 Сеп 2008, 13:17

н95 8 гига ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ajaxus » 11 Сеп 2008, 13:20

какво очакваш от смартфона си? и двата са достатъчно различни за да ги сравняваш...

ако мислиш за айфона поне гледай да е 2рото поколение 3G.

Пич, къде ми е колата?
Аватар

Мнение от ! Алекс » 11 Сеп 2008, 13:23

ако имам твоята дилема въобще няма да се замисля н95/8гб ;)

50" ракия тийм
Аватар
Кара: 330 d

Мнение от tonkata » 11 Сеп 2008, 13:25

на iphona ме кефи дизайна но има слаба камера а нокията няма да я коментирам щото си е нокия :mhihi: искам да го ползвам предимно за интернет но да има и екстри.въпроса ми е има ли епъла някви предимства пред нокията и ако има кви са те?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 11 Сеп 2008, 13:31

tonkata написа:на iphona ме кефи дизайна но има слаба камера а нокията няма да я коментирам щото си е нокия :mhihi: искам да го ползвам предимно за интернет но да има и екстри.въпроса ми е има ли епъла някви предимства пред нокията и ако има кви са те?

взимай нокиата и бягай и като дизайн е красива, а за функционалност няма да споменавам ;)

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 11 Сеп 2008, 13:44

I-phone се чупи много, а и няма фенкционалността на Нокиата. Верно, че Нокиата е по-тежка и по-дебела, ама е къде къде по.....така че взимай н95 и със здраве да си го ползваш!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 11 Сеп 2008, 13:44

Iphone -не се конкурира с тази NokiaN95 по функционалност или екстри , той просто и не може понеже дизайна му е с години пред другия консервативен двустранен слайдер. Нокията е неиздържана откъм дизайн и идея (има луфт м/у корпуса и слайда) който се увеличава с времето. Що е то скъп телефон с неизпипан толкова малък детайл. Камерата и процесора й са на ниво.
Бих предпочел Iphone обезателно, чисто дизайнерски. Ако камерата ти е критерий не бива да е така ;)
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 11 Сеп 2008, 13:48

конкурента на нокията е НТС-тъч про...!!! аз след доста мислене и колебания и сравнения избрах НТС-то! мисля че тва е по-добрият избор...! поразгледай и него...
http://forum.pocketbulgaria.com/viewtop ... 67&start=0

младши ентусиаст
Аватар
Кара: M52B28

Мнение от sappa » 11 Сеп 2008, 13:51

SKISA написа:конкурента на нокията е НТС-тъч про...!!! аз след доста мислене и колебания и сравнения избрах НТС-то! мисля че тва е по-добрият избор...! поразгледай и него...

:yes: това е марката няма нокиа няма айфоун...

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 11 Сеп 2008, 14:01

tonkata написа:на iphona ме кефи дизайна но има слаба камера
Ако си гледал старият модел мога да се съглася,но новият модел,който излезна преди два месеца в САЩ е с 3G камера.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 11 Сеп 2008, 14:15

[url=http://www.tehnozona.bg/?mod=news&article=1745[url]HTC Diamon Touch[/url]
Изображение

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 11 Сеп 2008, 14:35

evans написа:
tonkata написа:на iphona ме кефи дизайна но има слаба камера
Ако си гледал старият модел мога да се съглася,но новият модел,който излезна преди два месеца в САЩ е с 3G камера.

кво искаше да кажеш с тва 3G камера не мога да разбера, камерата си е същата просто телефона подържа 3G.
Иначе Тонка да знаеш, че 3G модела още не може да се отключи, демек, можеш само за програмки и т.н. да го ползваш, нод а говориш по него в България още не може.
Иначе за избора, като гледам мненията на колегите, дето викат "земи тва", еми обяснявайте защо да "вземе тва ". Аз лично и с двата телефона съм си играл и просто Ифона няма аналогия, това е просто за мен е най-доброто на пазара. И нямам търпение моя да пристигне до седмица-две. Иначе се пак и ифона си има кусури, например през блутуута не можеш да пращаш файлове все още, от време на време дава грешка с мрежата и още няколко, ма все пак перфектен телефон няма, но за мен лично Ифона е най-доброто нещо в момента на пазара (лично мнение).
Но все пак най-добре си поиргай с 2та телефона и ще разбереш, кое ти е присърце, а до сотаналите колеги, които казват "тва е по-добро", обяснявайте защо според вас е по-добро сравнение с другия продукт ;)
((:BuKcu:)) написа:I-phone се чупи много, а и няма фенкционалността на Нокиата. Верно, че Нокиата е по-тежка и по-дебела, ама е къде къде по.....така че взимай н95 и със здраве да си го ползваш!!!

и кое точно му се чупи или брачеда на сестрата нас тринката на най-добра ти приятелка чула, че на един нейн познат му се счупил?
Аз примерно съм гледал клипче как ифона го слагат в плик с пирони, габарчета и кво ли не тръскат няколко минути и няма и драскотинка телефона.
Последна промяна SpUd3r на 11 Сеп 2008, 14:59, променена общо 1 път
Tux0 Ca !
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 xDrive30d N57T
Мечтае да кара: 911 Turbo

Мнение от AGD » 11 Сеп 2008, 14:54

Ако си се насочил към нокията, защо не почакаш още малко (дявол знае колко малко всъщност) за N96 ? Аз от една година го чакам този телефон, за да си сменя най-накрая 4 годишния 7610.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?

ентусиаст
Аватар

Мнение от Fking » 11 Сеп 2008, 15:02

Още един глас за HTC Diamond
и по дизайн и по функционалност бие тоягите които си избрал

погледни и samsung omnia, единствения които може да конкурира diamond-a към момента

p.s.
на http://359gsm.com има видео ревю и на 2-те :>

Следваща

Назад към Извън Темата