Избор на кола
Модератор: Общи модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Избор на кола
Предстои взимане на семейна кола и понеже бащата изобщо не ги разбира, помоли да проуча малко в нета.
Трябва да е здрава тва ще рече бмв или мб, да има по-нормален багажник и понеже ще се навъртват всеки ден поне едно 80-100км (предимно извънградско) трябва да няма голям разход, което май значи дизел, конете не са важни чак толкова, все пак е семейна. От бмв аз виждам само 3-ка тоуринг, 5-цата с какъв разход е? За мб нямам си и напредстава. Също, ако някой има пряки наблюдения върху volvo xc90 да споделя. Как е двигателя? Чупи ли се доста? Разход? Поддръжка? Говоря за кола 2-ръка в ценовта листа за около 13-15к euro, ако се сащате и за други коли казвайте, само да не са френски или италянски...
Мерси предварително.
Трябва да е здрава тва ще рече бмв или мб, да има по-нормален багажник и понеже ще се навъртват всеки ден поне едно 80-100км (предимно извънградско) трябва да няма голям разход, което май значи дизел, конете не са важни чак толкова, все пак е семейна. От бмв аз виждам само 3-ка тоуринг, 5-цата с какъв разход е? За мб нямам си и напредстава. Също, ако някой има пряки наблюдения върху volvo xc90 да споделя. Как е двигателя? Чупи ли се доста? Разход? Поддръжка? Говоря за кола 2-ръка в ценовта листа за около 13-15к euro, ако се сащате и за други коли казвайте, само да не са френски или италянски...
Мерси предварително.

- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
530d e39 2001 , 2002 година - от последните . За 13к евро ще я вземете със сякви екстри и гори около 10 нафта което е приемливо. Друг вариант е46 330хд .
It`s party time !
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
525d Е39 2001г,2002г. е колата за теб,точно с тея пари ше си вземеш някоя с всевъзможни екстри (а те не са малко),а за разхода под 10/100 ше ти дава и в града и извън него,гледам си писал предимно извънградско ако караш нормално 150-160 разхода е около 7/100,верваи ми това е колата за тебе,багажника е учудващо голям,гледамси писал че ти трябва голям багажник.
С две думи тая кола е за тебе!
С две думи тая кола е за тебе!

- 320i_coupe
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: BMW M? :)
- Гост
-
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=106975
Ето това е колата за баща ти... Колата е много подържана и лачена...

- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
Biankonero написа:http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=106975
Да.

- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
хс90 съм се возил в наи големия бензинов мотор , не въви както трябва , дизела също са ме возили и е много спънат , не е стабилен не си струва определено.
It`s party time !
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2