Как стоят нещата с вноса от чужбина?
Модератор: Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Как стоят нещата с вноса от чужбина?
Светнете ме как стоят нещата с вкарването на кола от чужбина по следната схема.
Примерно, мога дали си аресам някоя от mobile.de, давам обявата и парите на човека, който се занимава с внос и той отива да я вземе? Някой правил ли го е тоя, номер и оферта ли е така и каква е вероятноста да попаднеш на някой тотален курник
Другото, което е - колко пари излиза тая услуга и какви други разходи ще имам, освен транспорта?
И по принцип по-добре ли е така, или да се услушвам да изпадне някое форумно бижу?

Другото, което е - колко пари излиза тая услуга и какви други разходи ще имам, освен транспорта?
И по принцип по-добре ли е така, или да се услушвам да изпадне някое форумно бижу?
- aboykov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 318TDS, e84 X1 28i
- Мечтае да кара: Луноход
- Детайли за колата: '97 318TDS Touring
12 х1 28i
ex '06 X3 3.0d
ex ‘06 e90 320i
Колкото повече го тъниш, толкова повече проблеми ще имаш с бъдещата изгора
Ако дадеш парите на някой друг, а си харесаш колата само по една снимка, трябва да си сигурен в човека, т.е. дали наистина ще я погледне или просто ще ти я докара. В БГ избирайки колата имаш възможността да я откараш в някой сервиз, ако ги бива ще ти дадат обективна оценка
Избирай по-малкото зло...
Успех от мен

Избирай по-малкото зло...
Успех от мен
There is nothing more beautiful than BMW and Gisele Bündchen ridin' it 

Така е по-принцип, ама на мен ми влезна мухата в главата като видях галерията на колегата [url=http://bmwpower-bg.net/forums/album_personal.php?user_id=10671]
Nukem[/url].
Та там има една снимка на колата му, от аутоскаута
По принцип във форума, знам че има хора които се занимават с вкарване на коли и се ползват с уважение. А в мобилето има много добри оферти, поне на хартия 
Nukem[/url].

- overclock
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 316 96', Е46 316 03'
Ако гледаш мобилето, по-добре наблегни на частните обяви.Иначе има ебати и кочините.Аз в събота се прибрах от Германия с кола за една позната.Всички обяви които бяхме белязали в мобилето отпаднаха.Имай впредвид, че там хубавите коли са много скъпи, а евтините и хубави ги взимат арабелите.Но ако си купиш нещо читаво ще знаеш, че караш кола и само ще зареждаш.Не се хвърляите на евтини коли.Германците и тамошните търговци не са балъци.
Да влагаш чувства не е като да чувстваш влага!
- snaiperist0
-
-
- Кара: бавно
- Мечтае да кара: e30 m3
Цялата работа е в това на кой ще дадеш парите , трябва да си 100% сигурен в него (смисъл че е твой човек ) и ще ти избере най доброто ... а най добре е да идеш с него ... но освен пътните / колата / таксите , ще си платиш и на човека със сигурност 

5 мнения
• Страница 1 от 1