За животните без дом...
Модератор: Общи модератори
49 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
За животните без дом...
Пиша тази тема от името на безбройните бездомни животни в България с надежда да допринеса макар и малко за по-добрия живот на някое от тях. Понастоящем по улиците на всеки български град скитат стотици кучета и котки, повечето изхвърлени от стопаните си поради безхаберие, липса на човещина.., а както всички знаете у нас или няма закони, или няма такива, които да ги спазват. Има и хора, които се раздават за животинките. Подслоняват ги временно или за постоянно, осигуряват им медицински грижи, намират им осиновители. Тези хора обаче нямат физическата възможност да се погрижат за всички. Прилагам снимки на някои от многото сирачета, търсещи дом. Има много новородени кученца и котенца, някои породисти, други не дотам, много са в изолатори, в приюти. Ако някой открие свой бъдещ приятел сред тях или има специални предпочитания, моля да пише..
Това е полусетерката Джеси от Варна на 8 мес. Единственото, което има е дъска над главата си, под която се крие от дъжда.
Този малчуган от София има още две сестри и едно братче, родени са на 16.07.
Лоти е родена през май,2007. Тя живее на паркинг в София, който скоро ще се закрие. Лоти е кастрирана, обезпаразитена, много динамично куче, много послушна, изпълнява команди.
Джак и Мелинда от София...
Малчо-гонче (11мес.) и Сара (5мес.,кастрирана и ваксинирана). Те са обвинени затова, че понякога лаят и скоро ще бъдат убити.
Ами общо взето това е само малка част от тъжната действителност. Ще ми се да вярвам, че в тази огромна автомобилна общност все ще се намерят хора, които да се отнасят към животните поне наполовина, както към своите любими БМВ-та.
Един приятел на седалката до вас би бил приятна компания...
П.С. Надявам се модераторите да проявят разбиране и да не изтрият темата.
Това е полусетерката Джеси от Варна на 8 мес. Единственото, което има е дъска над главата си, под която се крие от дъжда.

Този малчуган от София има още две сестри и едно братче, родени са на 16.07.

Лоти е родена през май,2007. Тя живее на паркинг в София, който скоро ще се закрие. Лоти е кастрирана, обезпаразитена, много динамично куче, много послушна, изпълнява команди.

Джак и Мелинда от София...

Малчо-гонче (11мес.) и Сара (5мес.,кастрирана и ваксинирана). Те са обвинени затова, че понякога лаят и скоро ще бъдат убити.

Ами общо взето това е само малка част от тъжната действителност. Ще ми се да вярвам, че в тази огромна автомобилна общност все ще се намерят хора, които да се отнасят към животните поне наполовина, както към своите любими БМВ-та.

П.С. Надявам се модераторите да проявят разбиране и да не изтрият темата.
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Сладури!
Дано някой и от този форум си хареса животинче и да го дари с истински дом!Аз за сега не мога,че съм с малко дете,но след време...задължително!

Дано някой и от този форум си хареса животинче и да го дари с истински дом!Аз за сега не мога,че съм с малко дете,но след време...задължително!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
..
добре няма лошо ма ти си дала само добри екземпляри,кво ше кажеш за другите бездомни песове например дет нападат хора и така нататък?аз оби4ам животни ма не ми е приатно да слушам как еди кой си е разкъсан или нападнат от бездомна глутница ку4ета,смърт за такива,койт иска ме съди
Мерси за запитването. Бездомни са заради нас, много са, пак заради нас, не са социализирани отново заради нас. По белия свят като няма кучета по улиците, няма и нападнати. Не можеш да очакваш от едно куче, което е на произвола от малко и редовно отнася по някой бой, да ти върти опашка. А от друга страна има не малко "хора", които пускат бойните си кучета след като са им разказали играта и вече не стават за нищо, но има и случаи, в които животното след това е изключително доверчиво и добро (за такъв поне имам наблюдения). Та мисълта ми е, че докато хората не се научат да си кастрират кучетата и да не ги захвърлят, ще има и развалени ябълки измежду тях. Едно дете, ако е изоставено само,бито и тормозено дали ще стане стабилен човек? Имам много да кажа, но само ще допълня няма лоши кучета, има лоши стопани.
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Това е така, абсолютно си права, но кажи как да не ме доядее на малките животини когато си паркирам прясно измитата за 20лв кола на паркинга пред блока. Прибера се до нас, слизам вечерта - отгоре се излегнала една малка гад, а по целия преден капак, багажник, предно и задно стъкло има следи от лапи тип "Пързалях се".
Хващам каквото ми е под ръка и така. Някои вече се научиха, други още настояват. Ако някой иска да му кажа къде съм да дойде да ги прибере тия котки, че както е тръгнало ще издивея и ще им направя нещо по-лошо.
Хващам каквото ми е под ръка и така. Някои вече се научиха, други още настояват. Ако някой иска да му кажа къде съм да дойде да ги прибере тия котки, че както е тръгнало ще издивея и ще им направя нещо по-лошо.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
еми джеси изглежда добро кутре, ама имам 3 вече и ще ми доиде вече в повече иначе с удоволствие бих си взел, или някое женско коте, но просто ще ми доидат в повече 

- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Archangel написа:Това е така, абсолютно си права, но кажи как да не ме доядее на малките животини когато си паркирам прясно измитата за 20лв кола на паркинга пред блока. Прибера се до нас, слизам вечерта - отгоре се излегнала една малка гад, а по целия преден капак, багажник, предно и задно стъкло има следи от лапи тип "Пързалях се".
Абе ти си страхотен.....значи би отнел живота на едно малко и безпомощно животинче само защото ти е нацапало току-що измитата кола? Излагаш се колега
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
бъдете сигурни че тези животинчета са много по човечни от нас
За да не ударя куче което ми искочи точно на един завой преди години бая пергели направих на платното и обърсах мантинелите в един сняг...ама човещината тряя да е в нас а аз като гледам незнайно от какво доста от хората са се превърнали в зверове.Може би системата ни направи такива
нищо лично към никой-чисто и просто си е мое мнение
Не убивайте животни сигурен съм че това е грях 

- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Мне, чак такъв не съм, сърце не ми дава да ги убия, засега като ми е под балкона само ледена вода от кулера съм им сипвал
А около мен има много по-лоши съседи - едната котка вече са я окуцили, предполагам по подобна причина. Беше си добре преди, обаче наскоро зазидахме всички прозорци на блоковите мазета, другите затворихме и котките се чудят къде да се навъртат.

Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- GeorgiMarinov
- младши ентусиаст
-
- Кара: F80 M3 Competition
- Мечтае да кара: E30 M3 Sport Evolution 1990, E36 M3, Е46 М3 CSL, E90 M3 CRT
Ако живеех сам 100% щях да взема котенцата ! Но уви в нашата къща само аз не съм алергичен към животинки с косми.
Големи сладури са, дано да се намери да ги вземе някой ! Казвал съм, че убивам помияри, но те далеч не са послушни и се спускат на всекиго, вече има 2-ма ухапани от едно и също куче. Дори и на малките деца се спускат и просто не може да се мине пред бараката където живеят те(11 кучета). А гончето и Сара може и да лаят, но това според мен не е провинение за смъртна присъда. В България вместо да прибират животните по приюти, ги избиват
Ако имах възможност щях да взема едно от кучетата, което и да е, за мен всичките са равни (НЕ СЪМ КОМУНИСТ !
) и да кажеш кое ти харесва повече е почти равносилно да кажеш кое от 3-те ти, примерно, деца ти харесва най-много.

__|____|____|____|____|____|
|___|____|Удряй|____|____|__
__|____| главата__|____|___|_
|___|____|си тук|____|____|__
__|____|____|____|____|____
|___|____|Удряй|____|____|__
__|____| главата__|____|___|_
|___|____|си тук|____|____|__
__|____|____|____|____|____
Мерси за пожеланията и мненията. Радвам се, че някои просто подкрепят темата. Сега по същество - скъпи момчета и момичета, колите ви няма да бъдат цапани, ако няма бездомни животни, но положението е такова, че това, което го няма е държавата. Знам, че е кофти капака ти да е на лапи или бронята да е изкривена от удар на животно, но убивайки животното, правиш място на друго. Да не ме чуе Дявола, но ако някое хлапе ти одере колата или я изцапа, какво правим? Това няма да се промени, докато бездомните кучета и котки, ако не се осиновят, то поне се кастрират. В София, Варна и някои други градове се правят безплатни кастрации, стига да има кой да заведе там животното. Друго за тях не се прави, това е! То и за хората не се прави много, но за това само ние сме си виновни. Всички тези скитащи животни не са се взели от нищото...развъждаме ги като зайци, за да изкараме някой лев и после -дай на улицата или в реката, че по-лесно и затова днес пак пред очите ми едно БМВ блъска малко куче на пътя (споко, на колата нищо й няма). Култура е ключовата дума според мен. Само обичта ни към тях не прави живота им по-лек. Просто се все още се надявам, че някой ще помогне...
Преди време в подобна тема писах и тук ще напиша.
Животинките не са виновни. Както БМВФЕНА написа, че те са по човечни и от нас - съгласен съм на 100%. Ако животните са злобни то не означава, че те са си такива. Така ги е направил живота както и при хората. Всеки ги гони, рита и крещи по тях. Какво са виновни те, че държавата ни е такава педалска, че една шепа боклуци си правят с народа каквото си искат?!. Нямат никаква вина, че всеки от нас си гледа собствения задник и не му дреме дали някой навън умира заради 1 филийка хляб. Мога да пиша много, но няма смисъл.
Евала на хора като автора на тази тема. Ако всички бяхме такива то може би нямаше да има бездомни животники. Повечето хора си искарват нервите върху някое животинче, защо ???? ... защото то е безпомощно и те с удоволствие си правят каквото си искат ..... ако хвана някой такъв да пипа някое куче или коте или каквото и животно да е с удоволствие бих му .... направил доста неприятни неща.
Имам си куче в къщи имам си и други животни и винаги ще имам ....
Животинките не са виновни. Както БМВФЕНА написа, че те са по човечни и от нас - съгласен съм на 100%. Ако животните са злобни то не означава, че те са си такива. Така ги е направил живота както и при хората. Всеки ги гони, рита и крещи по тях. Какво са виновни те, че държавата ни е такава педалска, че една шепа боклуци си правят с народа каквото си искат?!. Нямат никаква вина, че всеки от нас си гледа собствения задник и не му дреме дали някой навън умира заради 1 филийка хляб. Мога да пиша много, но няма смисъл.
Евала на хора като автора на тази тема. Ако всички бяхме такива то може би нямаше да има бездомни животники. Повечето хора си искарват нервите върху някое животинче, защо ???? ... защото то е безпомощно и те с удоволствие си правят каквото си искат ..... ако хвана някой такъв да пипа някое куче или коте или каквото и животно да е с удоволствие бих му .... направил доста неприятни неща.
Имам си куче в къщи имам си и други животни и винаги ще имам ....

49 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4