Търся някой който работи в М-тел, важно е...
Модератор: Общи модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- speedmaniac
- младши ентусиаст
-
Търся някой който работи в М-тел, важно е...
Пиша във връзка с тази тема
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=103218 , а конкретно трябва да открия един номер, който ми излиза като скрит. Знам че само определени хора в М-тел имат достъп до тези база данни, но само това ще помогне за откриването на изчезналите неща. Полицайте естествено нищо няма да направят, затова реших да действам сам
Ако някой може да помогне - на л.с. ще дам повече подробности... 

...E36 Rulzzz...
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=103218 - Help!
Издирвам откраднат лаптоп Compaq Presario с МАК адрес 00:1B:24:CF:6C:8E

- sappa
- младши ентусиаст
-
- Кара: M52B28
Re: Търся някой който работи в М-тел, важно е...
speedmaniac написа:Пиша във връзка с тази темаhttp://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=103218 , а конкретно трябва да открия един номер, който ми излиза като скрит. Знам че само определени хора в М-тел имат достъп до тези база данни, но само това ще помогне за откриването на изчезналите неща. Полицайте естествено нищо няма да направят, затова реших да действам сам
Ако някой може да помогне - на л.с. ще дам повече подробности...
за откуп ли ти звънят..?

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Всяка карта на сметка има има активиран клир,а има един друг начин който едва ли знаете
Има един Сименс ...M35i който при получаване на обаждане от скрит номер,го запаметява в дневника с приети и може да се набере като при набирането излиза номера за 2 3 секунди .... пробвано е и мисля че е единствения телефон който може това,поне друг не съм срещал аз...Но 100% номера става с този Сименс,Дано съм помогнал
Поздрави от Плевен

Поздрави от Плевен
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
TUZara` написа:...
Ти повярва ли си сам като го написа това?
Дай да намерим едно такова дръвце и да пробваме...ма ако не успееш да набереш скрития номер?
всеки един телефон запаметява скритите номера,но това е потребителски апарат,200% че не можеш да набереш такъв номер

- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Бате забележи кога ти се обажда и изкарай разпечатка, така трябва да се появи.
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- Mpower84
- ентусиаст
-
- Кара: '03 330xd M57N Sedan
BMWPetar написа:Бате забележи кога ти се обажда и изкарай разпечатка, така трябва да се появи.
В разпечатката не излизат ли само изходящите разговори?
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Mpower84 написа:BMWPetar написа:Бате забележи кога ти се обажда и изкарай разпечатка, така трябва да се появи.
Може да се поръча и на входящите.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- speedmaniac
- младши ентусиаст
-
Archangel написа:Mpower84 написа:BMWPetar написа:Бате забележи кога ти се обажда и изкарай разпечатка, така трябва да се появи.
Как мога да поръчам разпечатка на входящите разговори? На страницата на Мтел ми излизат подробно само изходящи разговори

...E36 Rulzzz...

- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
speedmaniac написа:Archangel написа:Mpower84 написа:BMWPetar написа:Бате забележи кога ти се обажда и изкарай разпечатка, така трябва да се появи.
Как мога да поръчам разпечатка на входящите разговори? На страницата на Мтел ми излизат подробно само изходящи разговори
Е не всичко става през интернет...все още, в офис на Мтел трябва да отидеш.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
когато е СКРИТ, той се реже ПРИ ОПЕРАТОРА. и понеже е СКРИТ, с други думи това е право на privacy, няма как да разбереш кой е бил. освен ___нелегално____ през познат, или със заповед от полицията да извадят данните.
мечтаете глупости за хакове за които доста по-умни хора от вас отдавна са разработили протоколи. вземете поне първо ги изчетете
мечтаете глупости за хакове за които доста по-умни хора от вас отдавна са разработили протоколи. вземете поне първо ги изчетете
- rdvr_burgas
- младши ентусиаст
-
- Кара: T-34
TUZara` написа:Всяка карта на сметка има има активиран клир,а има един друг начин който едва ли знаетеИма един Сименс ...M35i който при получаване на обаждане от скрит номер,го запаметява в дневника с приети и може да се набере като при набирането излиза номера за 2 3 секунди .... пробвано е и мисля че е единствения телефон който може това,поне друг не съм срещал аз...Но 100% номера става с този Сименс,Дано съм помогнал
Поздрави от Плевен
Поздрави от София

Тва за Сименса е 100% невярно - имал съм преди такъв и теоретично и на практика не става

R6 - Was sonst?
- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
Разпечатката май трябва предварително да си я искаш. Примерно сега отивам да си плащам сметката в Мобил тел и казвам за следващия месец да ми направят и разпечатка.
Не знам дали е така, но преди 7-8 месеца ми трябваше за нещо разпечатка и така ми казаха.

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
Аз па на всички мога да ви пратя много поздрави и да ви кажа че става щот и аз съм имал такъв телефон .... Ако не съм бил сигурен няма да тръгна да говоря глупости...не ме вълнуват постове пиша рядко но гледам да е смислено ... Просто исках да помогна като ви казах начин по който аз се спасявах преди от телефонен тормоз па вие се оправяйте
...Поздрави...
...Поздрави...
15 мнения
• Страница 1 от 1