търся някой във френската гимназия .....

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

търся някой във френската гимназия .....

Мнение от SKISA » 14 Авг 2008, 12:42

не се смейте-не търся момичета във френската. сина,който до преди време беше най-малкият потребител във форума е приет във френската и ми се ще да го запозная с някой от форума там ,да не го праат на пестил като заек!!! или па некой даскал там за секи случай!
ако некой има нещо впредвид може и на ЛС!
че кви работи чувам за елитните гимназии - почвам да си мислим да ида и аз за една седмица на даскало там да въведа ред.... :mhihi:
може и на ЛС
Последна промяна SKISA на 15 Авг 2008, 9:25, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 14 Авг 2008, 19:23

Дай му повече кураж и го остави да се оправи сам . Ще му направиш услуга . Иначе по -лошо според мен .Но ти си знаеш .

дере дънки сред голи мадами
Аватар

Мнение от Mamouk » 14 Авг 2008, 19:44

Няма страшно, ще се справи момчето само ;) Не му трябва ти да го запознаваш с някой- има време и всичко ще си дойде на мястото ;)

Иначе не знам за френската, но за първа английска мога само хубави работи да кажа- там намерих едни от най-добрите( в смисъл умни, читави и не само :) ) си приятели... за втора мога да кажа също, че имам много читави приятели и от там- т.е. елитните гимназии са си екстра :)
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 320i Coupe
Мечтае да кара: M3 ,M6

Мнение от Psyxodelia » 14 Авг 2008, 23:35

Много свестни преподаватели има.Наистина останах с най-топли чувства към Френската :) Ако се учи добре,няма да има проблеми.
Изображение

Too much Poison...Too much Pain...Too much Love in Vain!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каквото изпадне...
Мечтае да кара: safety car, самолет, мотор
Детайли за колата: тотална щета...

Re: търся някой във френската гимназия или с връзки там.....

Мнение от stozashto » 15 Авг 2008, 0:34

SKISA написа:не се смейте-не търся момичета във френската. сина,който до преди време беше най-малкият потребител във форума е приет във френската и ми се ще да го запозная с някой от форума там ,да не го праат на пестил като заек!!! или па некой даскал там за секи случай!
ако некой има нещо впредвид може и на ЛС!
че кви работи чувам за елитните гимназии - почвам да си мислим да ида и аз за една седмица на даскало там да въведа ред.... :mhihi:
може и на ЛС

Честито на сина ти за френската! 8)

Каквото и да чуваш за "елитните" гимназии, те все са си "елитни"... общото ниво спада или се покачва, но те са все отгоре... А ако синът ти И учи здраво, няма да сгреши! ;)

Пожелавам успех на сина ти като гимназист и на теб като татко на гимназист! :)
"... _ _ _ ..."

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 15 Авг 2008, 10:19

елитните гимназии преди да кандидатства и да го запишем ги проверих и проучих все едно ше ги купувам.... :mhihi:
общо взето ми е ясно...! не искам да го правя сина като в саксия -просто имах впредвид ако има и други ентусиасти на наща марка да се видят и да си приказват и така...! той си е закърмен с бензин от бмв и е фен голям като татки си.....! все пак ние сме сила и имаме хора насекъде.
ако няма-здраве!!!

Назад към Извън Темата