Откриха олимпийските в Пекин
Модератор: Общи модератори
Откриха олимпийските в Пекин
Днес успях да хвана откриването по телевизиите, сега дават предаване затова. Просто няма толкова грандиозен спектакъл, без значение дали е за олимпийски игри, световно или каквото и да е било. Не напразно Китайците завладяват света, но са си го заслужили. Няма друга такава държава, няма такъв синхрон и постоянство. Подготовката е траяла поне година, най-дългата тренировка е била 48 часа. Обърнато е внимание на най-малкия детайл, а за идеята, хореографията и цветовете, просто бледнеем. Не е реално, просто е уникално. Но въпреки всичко, като дадоха кадри от предишни години нашите спортисти по олимпиадите, като пуснаха и песента за спортистите, която е изпята от 3 поколения певци, от различни жанрове, просто се разтреперих, просто се просълзих. Мамка му, тая държава потъва, но аз съм горд, че съм Българин.
Искам да пожелая на всички наши момчета и момичета, които са отишли на Олимпиядата, успех, късмет, честна борба, горе главите и без знаечение от резултатите, да знаят, че те са Българи, те са едни от нас и да не се предават. Естествено всеки медал и подиум са добре дошли. Всеки рекорд е слава за страната, така, че им пожелавам всички медали и рекорди, да си ги приберат Удома.
Искам да пожелая на всички наши момчета и момичета, които са отишли на Олимпиядата, успех, късмет, честна борба, горе главите и без знаечение от резултатите, да знаят, че те са Българи, те са едни от нас и да не се предават. Естествено всеки медал и подиум са добре дошли. Всеки рекорд е слава за страната, така, че им пожелавам всички медали и рекорди, да си ги приберат Удома.

- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
- agent smit
- младши ентусиаст
-
Да, церемонията по откриването е била яка (хванах само репортажите).
Най-голямата ми надежда на тези игри е волейболният ни отбор, крайно време е да станат първи, дано имат късмет.
Най-голямата ми надежда на тези игри е волейболният ни отбор, крайно време е да станат първи, дано имат късмет.
Наред с това, днес открихме и все още неофициалната война между Русия и Грузия. Грузия е завзела/превзела, столицата на отцепилата се Южна Осетия убивайки и руски миротворци, Русия го счела за война и е предвижила 58 армия към Грузия, която в момента се намирала близо до столицата на Южна Осетия.
Това е накратко... и не знам дали на олимпийските игри е горещо, но във Грузия е.. и дано нещата не излязат от контрол.
едит: Късно, тя работата излязла от контрол вече, Тбилиси(столица на Грузия) яко се тресе от бомбардировки и правителството се е евакуирало.

едит: Късно, тя работата излязла от контрол вече, Тбилиси(столица на Грузия) яко се тресе от бомбардировки и правителството се е евакуирало.
Китайците избиха рибата с това откриване. Направо ми увисна ченето докато гледах церемонията...
До колкото разбрах около 40 милиарда им е струвала подготовката за олимпиядата. Много сериозна е работата...
Стискаме палци
и в щангите си мисля, че ще вземем медал надявам се и в плуването. Да не забравямве и Йордан Йовчев, който е отишъл там за златото на халки.
Успех на нашите.
До колкото разбрах около 40 милиарда им е струвала подготовката за олимпиядата. Много сериозна е работата...
Стискаме палци

Успех на нашите.
- lidiyailieva
- кандидат ентусиаст
-
ja написа: Да не забравямве и Йордан Йовчев, който е отишъл там за златото на халки.
Този човек как го хлъзнаха в Гърция преди ходини... още ме е яд! Дано и този път не го сполети същото!
Иначе откриването наистина беше грандиозно.
Успех на българските участници!
lidiyailieva написа:ja написа: Да не забравямве и Йордан Йовчев, който е отишъл там за златото на халки.
Този човек как го хлъзнаха в Гърция преди ходини... още ме е яд! Дано и този път не го сполети същото!
Иначе откриването наистина беше грандиозно.
Успех на българските участници!
Хлъзнаха го лошо. Той имаше намерение да не се явява на тази олимпияда, но трябва да вземе златото защото е негово. Това е и целта му. Дано само възраста не му изиграе лоша шега...
- THE DUNK MACHINE
- ентусиаст
-
- Кара: KIA
- Мечтае да кара: E39 M5
Re: Откриха олимпийските в Пекин
sonny написа:няма такъв синхрон и постоянство. Подготовката е траяла поне година, най-дългата тренировка е била 48 часа.
Като стана дума за синхрон и тренировки - вижте каква хореография правят китайците на спортни мероприятия - без коментар

http://www.youtube.com/watch?v=drXtvuu3Zu8
THE ONE & ONLY E30
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
Според мен трябваше да ги бойкотират заради неспазването на човешките права в Китай, липсата на право на собствено мнение и мислене, липсата на свобода на словото, извръщенията в Тибет и още ред причини.
Неможе президентът на САЩ да е на олимпиада в страна в която не зачитат правата на хората и да хули Русия, че нападнала Грузия.
Неможе президентът на САЩ да е на олимпиада в страна в която не зачитат правата на хората и да хули Русия, че нападнала Грузия.
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
Тея китайците са си комунета, ще казват на населението как да се държи и какви въпроси да задава на чужденците, комуснистическа измислица..
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
ditko1 написа:Американците им раздадоха на китайците безплатни билети да видят как се играе баскетбол![]()
![]()
....., ма отблизо!!даже беха пуснали неколко по-дълги да гледат и на терена мача!!!