Молба за помощ (Откраднат Opel Astra M7458AP)
Модератор: Общи модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
Молба за помощ (Откраднат Opel Astra M7458AP)
Колеги от BMW POWER форума!
Пиша тази тема за да помоля за помощта Ви!
Откраднаха Opel Astra GSI с монтанска регистрация М7458АР на един член на Opel форума. Открадната е в полунощ между 5 и 6 август.
На 6 август е забелязана пред един от стриит баровете в Студентски град.
Ако имате информация за автомобила, моля свържете се с момчето на посочения телефон на изображението по-горе!
Разбирам, че това е BMW форум, но смятам, че колкото повече колеги автомобилисти научат, толкова по-лесно ще можем да хванем скапаните крадци и да им почупим кокалите заедно!
Благодаря предварително!
Темата в Opel форума се намира на адрес:
http://www.opelclub-bg.com/forum/index. ... opic=49169
Пиша тази тема за да помоля за помощта Ви!
Откраднаха Opel Astra GSI с монтанска регистрация М7458АР на един член на Opel форума. Открадната е в полунощ между 5 и 6 август.
На 6 август е забелязана пред един от стриит баровете в Студентски град.

Ако имате информация за автомобила, моля свържете се с момчето на посочения телефон на изображението по-горе!
Разбирам, че това е BMW форум, но смятам, че колкото повече колеги автомобилисти научат, толкова по-лесно ще можем да хванем скапаните крадци и да им почупим кокалите заедно!
Благодаря предварително!
Темата в Opel форума се намира на адрес:
http://www.opelclub-bg.com/forum/index. ... opic=49169
Последна промяна peshokn на 08 Авг 2008, 21:19, променена общо 1 път
Re: МОЛБА ЗА ПОМОЩ
peshokn написа:Разбирам, че това е BMW форум, но смятам, че колкото повече колеги
е това че е BMW форум не значи че сме безпричастни!
дано някой помогне!

peshokn написа:Колега, имам предвид, че има такива ниско-интелектуални субекти, които ще започнат да се правят на интересни и да викат "Ах ти шибан е**н опелджия, какво търсиш тук?" и разни такива ... заради това се извинявам в първия си пост!
Няма такива неща погледни тук: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 0%EB%F4%E0
Знаеш ли? Прав си, колега! Явно аз съм обграден от такива "сектанти" и именно заради това съм останал с подобно впечатление. Ето сега масово мои приятели и познати карат Е30, радват се на задното и не признават друга марка автомобили. Еми хубаво бе, пичове сектанти, аз какво да кажа като съм имал 318 87-година и 316 82-ра година много преди вие да се качите на автомобил изобщо?
Много, ама изключително тъпо е да се правят подобни сектантски разделения. А що се отнася до Алфа форума, случилото се е пълна простотия, породена от липсата на изграден манталитет. Но така ще бъде - масово ще умират хора по улиците, масово ще се краде и пак ще има сектанти, за което трябва да търсим вината в себе си, а не в другите. Докато не вземем всички да си променим начина на мислене и като цяло манталитета, ще си седим на това ниво и нищо няма да се подобри.
Дано хванем крадците и дано успеем да ги накажем ние, че полицията ще им надърви онова (с извинение)!
Поздрави!
Много, ама изключително тъпо е да се правят подобни сектантски разделения. А що се отнася до Алфа форума, случилото се е пълна простотия, породена от липсата на изграден манталитет. Но така ще бъде - масово ще умират хора по улиците, масово ще се краде и пак ще има сектанти, за което трябва да търсим вината в себе си, а не в другите. Докато не вземем всички да си променим начина на мислене и като цяло манталитета, ще си седим на това ниво и нищо няма да се подобри.
Дано хванем крадците и дано успеем да ги накажем ние, че полицията ще им надърви онова (с извинение)!
Поздрави!
Е какво? Сега да си помагаме, а после по разни италиански преследвания и тн. да се караме и да си мерим пишките ли - кой е по по най? Аз лично харесвам както Опел, така и BMW ... пууу, не ставам за сектант!
Що се отнася до колата:
Колегите от Hyundai форума предложиха следното - предлагаме да се съберат админите на всички автомобилни клубове на неутрално място и да се разберат по някакъв начин да се прави обмен на информация за откраднати автомобили. Смятам, че това ще бъде доста ефективно и ще увеличи шанса за откриване на даден откраднат автомобил.
Досега незнам обаче да има открит такъв... как смятате Вие?
Иначе колата са я забелязи от VWClub форумите при Захарна фабрика, така, че все още има надежда!
Ето няколко снимки:

Що се отнася до колата:
Колегите от Hyundai форума предложиха следното - предлагаме да се съберат админите на всички автомобилни клубове на неутрално място и да се разберат по някакъв начин да се прави обмен на информация за откраднати автомобили. Смятам, че това ще бъде доста ефективно и ще увеличи шанса за откриване на даден откраднат автомобил.
Досега незнам обаче да има открит такъв... как смятате Вие?
Иначе колата са я забелязи от VWClub форумите при Захарна фабрика, така, че все още има надежда!
Ето няколко снимки:

Последна промяна peshokn на 09 Авг 2008, 10:03, променена общо 1 път
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
колега Опела има близнак във Кранево даже номера е пак от Монтана ама цифрите различни, обикаля там вече месец.. Иначе ще се оглеждаме
13 мнения
• Страница 1 от 1