Молба за помощ (Откраднат Opel Astra M7458AP)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Молба за помощ (Откраднат Opel Astra M7458AP)

Мнение от peshokn » 08 Авг 2008, 19:36

Колеги от BMW POWER форума!

Пиша тази тема за да помоля за помощта Ви!

Откраднаха Opel Astra GSI с монтанска регистрация М7458АР на един член на Opel форума. Открадната е в полунощ между 5 и 6 август.

На 6 август е забелязана пред един от стриит баровете в Студентски град.

Изображение

Ако имате информация за автомобила, моля свържете се с момчето на посочения телефон на изображението по-горе!

Разбирам, че това е BMW форум, но смятам, че колкото повече колеги автомобилисти научат, толкова по-лесно ще можем да хванем скапаните крадци и да им почупим кокалите заедно!

Благодаря предварително!

Темата в Opel форума се намира на адрес:
http://www.opelclub-bg.com/forum/index. ... opic=49169
Последна промяна peshokn на 08 Авг 2008, 21:19, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Asmatika » 08 Авг 2008, 20:46

Ще поразпитам аз местните бандити може да знаят нещо по въпроса и ще се оглеждам ако я видя ще кажа веднага.
Изображение Изображение Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: МОЛБА ЗА ПОМОЩ

Мнение от Din » 08 Авг 2008, 21:02

peshokn написа:Разбирам, че това е BMW форум, но смятам, че колкото повече колеги

е това че е BMW форум не значи че сме безпричастни!
дано някой помогне!
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от peshokn » 08 Авг 2008, 21:19

Колега, имам предвид, че има такива ниско-интелектуални субекти, които ще започнат да се правят на интересни и да викат "Ах ти шибан е**н опелджия, какво търсиш тук?" и разни такива ... заради това се извинявам в първия си пост!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 08 Авг 2008, 21:59

peshokn написа:Колега, имам предвид, че има такива ниско-интелектуални субекти, които ще започнат да се правят на интересни и да викат "Ах ти шибан е**н опелджия, какво търсиш тук?" и разни такива ... заради това се извинявам в първия си пост!

Няма такива неща погледни тук: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 0%EB%F4%E0

Потребител
Аватар

Мнение от peshokn » 09 Авг 2008, 9:10

Знаеш ли? Прав си, колега! Явно аз съм обграден от такива "сектанти" и именно заради това съм останал с подобно впечатление. Ето сега масово мои приятели и познати карат Е30, радват се на задното и не признават друга марка автомобили. Еми хубаво бе, пичове сектанти, аз какво да кажа като съм имал 318 87-година и 316 82-ра година много преди вие да се качите на автомобил изобщо?

Много, ама изключително тъпо е да се правят подобни сектантски разделения. А що се отнася до Алфа форума, случилото се е пълна простотия, породена от липсата на изграден манталитет. Но така ще бъде - масово ще умират хора по улиците, масово ще се краде и пак ще има сектанти, за което трябва да търсим вината в себе си, а не в другите. Докато не вземем всички да си променим начина на мислене и като цяло манталитета, ще си седим на това ниво и нищо няма да се подобри.

Дано хванем крадците и дано успеем да ги накажем ние, че полицията ще им надърви онова (с извинение)!

Поздрави!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 09 Авг 2008, 9:42

Абе сектата си е секта ама са като става дума за нещо такова треа да си помагаме.

Успех.

Потребител
Аватар

Мнение от peshokn » 09 Авг 2008, 9:55

Е какво? Сега да си помагаме, а после по разни италиански преследвания и тн. да се караме и да си мерим пишките ли - кой е по по най? Аз лично харесвам както Опел, така и BMW ... пууу, не ставам за сектант! :(

Що се отнася до колата:

Колегите от Hyundai форума предложиха следното - предлагаме да се съберат админите на всички автомобилни клубове на неутрално място и да се разберат по някакъв начин да се прави обмен на информация за откраднати автомобили. Смятам, че това ще бъде доста ефективно и ще увеличи шанса за откриване на даден откраднат автомобил.
Досега незнам обаче да има открит такъв... как смятате Вие?

Иначе колата са я забелязи от VWClub форумите при Захарна фабрика, така, че все още има надежда!

Ето няколко снимки:

Изображение
Изображение
Изображение
Последна промяна peshokn на 09 Авг 2008, 10:03, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 09 Авг 2008, 10:02

Виж тука има добра идея: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=102150

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i Turbo
Мечтае да кара: BMW F10 M5

Мнение от ///Ivan » 09 Авг 2008, 18:10

ДНЕС В МЛАДОСТ 1 ВИДЯХ СЪЩАТА АМА НЕ УСПЯХ ДА ВИДЯ НОМЕРА СОРИ.?! :shock: :confused:
Изображение

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 09 Авг 2008, 18:31

колега Опела има близнак във Кранево даже номера е пак от Монтана ама цифрите различни, обикаля там вече месец.. Иначе ще се оглеждаме
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: e28 turbo

Мнение от Ma7e4k0 » 25 Авг 2008, 17:38

МИСЛЯ ЧЕ Я ВИЖДАМ ПОЧТИ ВСЕКИ ДЕН! НЕ СЪМ СИГУРЕН ДНЕС ЩЕ ПРОВЕРЯ ЦИФРИТЕ НА НОМЕРАТА ЩОТО ТАЗИ ДЕТО ВИЖДАМ СЪЩО Е С МОНТАНСКА РЕГИСТРАЦИЯ
BMW e30 320i Powered by LowBudgetPerformance™ & 88' BMW E30 330i Turbo & BMW e36 m40b16

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Лалов » 28 Авг 2008, 14:26

Напредък ? :roll:

Назад към Извън Темата