Откраднат е велосипед

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Откраднат е велосипед

Мнение от Стани » 08 Авг 2008, 8:55

Откраднато е черно шосеен велосипед от пред нас.Колелото беше важно за мен не защото съм наливал пари в него а зашото го правих с кеф вчера беше готово и излезнах вчера да покарам няма такова удоволствие прибирам се лягам си и сутринта решетката пред нас разбита и колелото го няма ако някой види чисто черно колело без лепенки с черни капли.
Изображение
Изображение
На снимката с старите капли.
Ако го видите наритайте го и след това се обадете на тоя номер да дойда да си поговоря с него.0888 11 95 74-Станислав
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 08 Авг 2008, 9:09

пиши в mtb-bg.com
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Стани » 08 Авг 2008, 9:26

Чакам да видя дали няма да се появи в продава
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Asmatika » 08 Авг 2008, 9:36

Ти за едно колело ли си?
На колегата от блока му разбиха мазето и му гепиха хем колелото хем 4-три чивта джанти метални 2-чивта зимни гуми нови и 2-чивта летни.
А па ти си седнал за едно колело да мрънкаш :)
Може и да е ценно ама ако натебе ти гепат тия работи ще си викаш защо не ми гепиха колелото братче,сажалявам че ти се е случило ама какво можеш да направиш.....
Изображение Изображение Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Стани » 08 Авг 2008, 9:50

Ако утре недай си боже изчезне твоето колело може да е същото лайно,но ако вместо да си затраеш ти трябва да ми кажеш,че се занимавам с глупости то всички материални неща са глупости ама ако ти откраднат телевизора ше мрънкъш а това колело е по скъпо от твоя телевизор повярвай ми.А той е разбил решетката какво му пречи утре и в нас да влезне.Ако се оглеждаш за него ще ти бъда благодарен.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Asmatika » 08 Авг 2008, 9:55

На мене брат ми откраднаха колело за 2 бона ама го преживях.На мен също ми беше скъпо(беше ми подарак)и несъм коментирал.Но ще се оглеждам ако мерна твоито някаде ще те информирам,нямаш никакви проблеми.Дано го мерна някаде.
Изображение Изображение Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i Turbo
Мечтае да кара: BMW F10 M5

Мнение от ///Ivan » 08 Авг 2008, 10:20

Много съжалявам,и моя го откраднаха преди 2 години някъде. :(
Изображение

Назад към Извън Темата