Откраднат е велосипед
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Откраднат е велосипед
Откраднато е черно шосеен велосипед от пред нас.Колелото беше важно за мен не защото съм наливал пари в него а зашото го правих с кеф вчера беше готово и излезнах вчера да покарам няма такова удоволствие прибирам се лягам си и сутринта решетката пред нас разбита и колелото го няма ако някой види чисто черно колело без лепенки с черни капли.
На снимката с старите капли.
Ако го видите наритайте го и след това се обадете на тоя номер да дойда да си поговоря с него.0888 11 95 74-Станислав
На снимката с старите капли.
Ако го видите наритайте го и след това се обадете на тоя номер да дойда да си поговоря с него.0888 11 95 74-Станислав

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
пиши в mtb-bg.com
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
Ти за едно колело ли си?
На колегата от блока му разбиха мазето и му гепиха хем колелото хем 4-три чивта джанти метални 2-чивта зимни гуми нови и 2-чивта летни.
А па ти си седнал за едно колело да мрънкаш
Може и да е ценно ама ако натебе ти гепат тия работи ще си викаш защо не ми гепиха колелото братче,сажалявам че ти се е случило ама какво можеш да направиш.....
На колегата от блока му разбиха мазето и му гепиха хем колелото хем 4-три чивта джанти метални 2-чивта зимни гуми нови и 2-чивта летни.
А па ти си седнал за едно колело да мрънкаш

Може и да е ценно ама ако натебе ти гепат тия работи ще си викаш защо не ми гепиха колелото братче,сажалявам че ти се е случило ама какво можеш да направиш.....
Ако утре недай си боже изчезне твоето колело може да е същото лайно,но ако вместо да си затраеш ти трябва да ми кажеш,че се занимавам с глупости то всички материални неща са глупости ама ако ти откраднат телевизора ше мрънкъш а това колело е по скъпо от твоя телевизор повярвай ми.А той е разбил решетката какво му пречи утре и в нас да влезне.Ако се оглеждаш за него ще ти бъда благодарен.

- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
7 мнения
• Страница 1 от 1