Срамувате ли се да носите ментета? :)
Модератор: Общи модератори
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Срамувате ли се да носите ментета? :)
Срамувате ли се да носите ментета,или - "Цял живот ще
пия лимонада,само да си купя "Прада" !" ? !!! (От друг форум)
Айде да видиме кои са киселяците в нашия форум!?
Аз лично не робувам на марка,(освен за БМВ и маратонки
),то всичко почти в БГ е менте,но важно е да имаш вкус,когато се обличаш,е и от Илиенци бягам...!
Трябва да има съотношение – това е най-важното.
Всичко друго е смешно.
Ето два примера:
Обувки 20 лв. От Илиенци
Костюм 100 лв. От Пиротска
Часовник 25 лв. От разнасящ ги циганин
Кола 2000 лв. Golf 2 - тунинг
Обувки 200 лв. От Витошка
Костюм 500 лв. От Молчето
Часовник 2000 лв. От другото Молче
Кола 20000 лв. Golf 4 - тунинг
пия лимонада,само да си купя "Прада" !" ? !!! (От друг форум)
Айде да видиме кои са киселяците в нашия форум!?
Аз лично не робувам на марка,(освен за БМВ и маратонки

Трябва да има съотношение – това е най-важното.
Всичко друго е смешно.
Ето два примера:
Обувки 20 лв. От Илиенци
Костюм 100 лв. От Пиротска
Часовник 25 лв. От разнасящ ги циганин
Кола 2000 лв. Golf 2 - тунинг
Обувки 200 лв. От Витошка
Костюм 500 лв. От Молчето
Часовник 2000 лв. От другото Молче
Кола 20000 лв. Golf 4 - тунинг

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Към марковите неща поне да беше написал E46-ка, заеби тоя Голф 4
Аз лично не се срамувам да нося евтини дрехи, но предпочитам да си купя нещо качествено. Мразя фешън снобите, говоря за нормални дрехи за ежедневието - маратонки Асикс, риза някаква хубавичка, панталонки и блузки, които просто да са хубава кройка и от хубава материя. А не като изляза в жегата да смърдя на копеле и да ме сърби всичко от изкуствените боклуци. От хубавите дрехи дори не миришеш така лошо като се потиш, защото не запарват. Плюс това качетсвените дрехи те правят по-красив и строен, а не да седят като на закачалка.
Тия "марковите" с лудите цени да си ги носят. 150 лева бих дал за обувки, хайде 200, но не и 500.

Аз лично не се срамувам да нося евтини дрехи, но предпочитам да си купя нещо качествено. Мразя фешън снобите, говоря за нормални дрехи за ежедневието - маратонки Асикс, риза някаква хубавичка, панталонки и блузки, които просто да са хубава кройка и от хубава материя. А не като изляза в жегата да смърдя на копеле и да ме сърби всичко от изкуствените боклуци. От хубавите дрехи дори не миришеш така лошо като се потиш, защото не запарват. Плюс това качетсвените дрехи те правят по-красив и строен, а не да седят като на закачалка.
Тия "марковите" с лудите цени да си ги носят. 150 лева бих дал за обувки, хайде 200, но не и 500.
BMW only!
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Горе долу са ясни марките, от които можеш да си купиш нещо качествено. Техните магазини са в по-големи сгради - ЦУМ, Моловете и т.н. Не мисля, че за една дреха трябва да се дават безумни пари, но пък и няма да се откажа от нещо качествено, само защото е по-скъпо от "средната" класа дрехи.
За обувки съм давал максимум 350лв. и то за зимен модел на Найки.
За летни дрехи - максимум 80лв. за една фланелка Гаастра от СЛС
Другото вече зависи от начина на изработка. Като ми щукне, че ми се носи нещо ново за къде ли не - ходя си и в Дивото, и долу до моста Чавдар на края на Черковна.
Не бих се изхвърлял за дреха, освен ако не я харесвам много/не е с прекрасно качество.
Фешъните не се бъркайте - те далеч не се обличат от Витошка
За обувки съм давал максимум 350лв. и то за зимен модел на Найки.
За летни дрехи - максимум 80лв. за една фланелка Гаастра от СЛС
Другото вече зависи от начина на изработка. Като ми щукне, че ми се носи нещо ново за къде ли не - ходя си и в Дивото, и долу до моста Чавдар на края на Черковна.
Не бих се изхвърлял за дреха, освен ако не я харесвам много/не е с прекрасно качество.
Фешъните не се бъркайте - те далеч не се обличат от Витошка

Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
от 2 години някаде ме кефят replay , energie i d&g и каквото и да ми трябва никога не влизам в друг мазагин по навик , главно първите 2 марки че третата е по скъпа и имам по малко дрехи от нея.
It`s party time !
- VT5602AK
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
- Мечтае да кара: S50B30 turbo
- Детайли за колата: модифицирани
Спортни стоки купувм винаги от бордшоповете, там 100% няма ментета щото не са толкова популярни и се съмнявам да правят ментаци. А и познавам някой от собствениците и е сигурен вноса. Маратонки на Гравис например за 2-3 години не мърдат. Не са евтини ама пък са здрави.
Найки, адидас, рибок, имат толкова ного ментаци, че направо съм се отказал да търся оригинални. Говоря, че продават ментета за по 200 кинта за оригинална стока.
За официални дрехи жената е пъв съветник, там вече незнам дали нося ментета или не, уж купувам скъпи неща от елитни магазини ама знае ли се...
Найки, адидас, рибок, имат толкова ного ментаци, че направо съм се отказал да търся оригинални. Говоря, че продават ментета за по 200 кинта за оригинална стока.
За официални дрехи жената е пъв съветник, там вече незнам дали нося ментета или не, уж купувам скъпи неща от елитни магазини ама знае ли се...
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Ментета викаш, а. А повечето маркови парцалки знаеш ли къде ги шият.
Щото аз знам от първа ръка и мога да ти кажа, че ако "ментетата" са от
хубав плат могат да гонят по качество марковите парцали
, а също така
има ментета от много качествени материали. За дрехите говоря
А за тия костюми дето си ги писал направо недей, че ........
Има толкова качествени БГ костюми, дето тия "марковите"
въобще не могат да се мерят с тях.
Иначе за часовници, коли, техника и т.н. то е ясно.
Ама има голяма разлика. Плазмен телевизор си купваш
на няколко години, а парцалки сяка седмица, така че
някак си не става сравнението
Иначе ся ако питаш частите за БМВ-то от къде ги взимам
Там компромиси няма
Само оргиналдъ и тва е

хубав плат могат да гонят по качество марковите парцали

Иначе ся ако питаш частите за БМВ-то от къде ги взимам

Там компромиси няма

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
zAcK написа:Ментета викаш, а. А повечето маркови парцалки знаеш ли къде ги шият.
хубав плат могат да гонят по качество марковите парцали, а също така
Е всички знаеме за ментетата, ама едно менте колкото и добре да е ушито ако се продава под краден бранд си е менте.
Сега знаеме, че Кензо шият в Плевен някой дрешки ама си ги продават в тяхната мрежа. Не като да дойде един контейнер маратонки Адидас от китай и да се продават за по 200 кинта пък Адидас хабер да си нямат за тази работа

Тия Българските костюмчета също са маркови и както казваш много по качествени са от другите елитни марки.
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Да мнтета копувам си ги от Илиянци и кво,нема да ми гледат етикета,къв е смисала две еднакви неща да са с разлика в цената 50+лева.
Давам ви един пример имам един приятел футболяга,ама бербатов му е идол,отиваме даси копува разни парцали по Витошка,влазаме ние в "Бенетон',и тоя си купи две чисто черни тениски(дето аз спа с такива),за цената от 50лева де даде 100лева лошо ми стана,а е от неквао семеиство не некъв паралия ама футболеръе само марково носел аиде...
Давам ви един пример имам един приятел футболяга,ама бербатов му е идол,отиваме даси копува разни парцали по Витошка,влазаме ние в "Бенетон',и тоя си купи две чисто черни тениски(дето аз спа с такива),за цената от 50лева де даде 100лева лошо ми стана,а е от неквао семеиство не некъв паралия ама футболеръе само марково носел аиде...

Много голяма част от дрехите в Бг са или ментета, или оригинални от много стари колекции на марките, и навсякъде другаде са по-аутлети наполовин цена... Но тук са актуални
Но затова има каталози, сайтове, магазини в чужбина. Когато държиш нещо да е първа ръка качество, качваш се на самолета и отиваш в Милано.
В София пазарувам сам от някои магазини... вече всичко е толкова масово, и качеството все повече пада, че не си заслужава от почти никъде да си пазаруваш.

Но затова има каталози, сайтове, магазини в чужбина. Когато държиш нещо да е първа ръка качество, качваш се на самолета и отиваш в Милано.

В София пазарувам сам от някои магазини... вече всичко е толкова масово, и качеството все повече пада, че не си заслужава от почти никъде да си пазаруваш.
I'm a little bit of everything
all rolled into one
So take me as I am
This may mean you'll have to be a stronger man
Rest assured that when I start to make you nervous
and I'm going to extremes
tomorrow I will change
and today won't mean a thing
all rolled into one
So take me as I am
This may mean you'll have to be a stronger man
Rest assured that when I start to make you nervous
and I'm going to extremes
tomorrow I will change
and today won't mean a thing
- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
Зависи от ментето.
Има такива ментета, че не е истина. Пак нали в Турция шити, ама с 1000 етикета, холограми, въобще не можеш да ги сбъркаш с оригинала, ако ще под лупа да гледаш...
Иначе гледам да си взимам качествени и маркови дрехи. А пък като изпадне нещо пак евтино и хубаво пак не пречи да си го взема. 

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
у втората кви уникати има-рийбок блуза с емблемата на бмв(точно квот харесвам 

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- крив кюнец
-
pavlin_e30 написа:у втората кви уникати има-рийбок блуза с емблемата на бмв(точно квот харесвам
Още един глас за 2ра употреба !!! Наистина има дрехи каквито немога и да си мисля да си купя нови!!! Говоря за Tommy Hilfiger, Versace! Също изпадат Oakley, Reebok, Nike, Esprit и много други! Нося маратонки Asics от цум (230 лева ) и дрехи втора употреба до 20 лева (ела ми кажи, че личат че са такива)