Нощна разходка...
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Нощна разходка...
Колеги току що се прибирам от вечеря с жената, обаче на светофара на Хемус се засякох с 3-ри броя много красиви Е30-ки... на всеки завой ми пълниха душата ,аз малко си се отклоних от маршрута към нас ама как да не караш с тях
стигнахме до ОМВ на Бояна и аз си тръгнах ...видях че са с лепенки на форума та просто искам да им кажа едно голямо ЕВАЛА за карането и за красивите екземпляри...и да кажат кои са че единия малко на ///Марто ми заприлича ама нз....
П.С Може да свучи като някои от другите теми ' Мерси на оня колега с бяла е36 че ми светна на светофара ..... и кой е колегата с сива е36.... но просто много им се радвах и искам да разбера кой са....

П.С Може да свучи като някои от другите теми ' Мерси на оня колега с бяла е36 че ми светна на светофара ..... и кой е колегата с сива е36.... но просто много им се радвах и искам да разбера кой са....

- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
.....
- колега радвам се, че сме ти направили удоволствието....аз обърнах внимание, че една Е36ца тръгна след нас...амо по едно време те загубихме
Иначе завоя долу под моста на влюбените е клсика.....
Бяхме аз, LeX и DrivinGGod
....и следащия път спри да се запознаем

....и следащия път спри да се запознаем

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
..
дам Пен4ев каза 4е ще ходите кам бояна,мислех и аз да дойда ама бях сам и много изморен,имаше ли много коли горе,как беше
- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
беше пълно с народ..... Лекса имаше уговорка с едно момче с Голф ГТИ да се пуснат, а аз направих тестче с едно А6 3.0ТДИ.....и двамата не посрамихме марката
Иначе другото "интересно" беше, че едни малчугани с един Голф се излетяха пред куките с 160-170.... ония им вдигнаха палка, а те не спряха и решиха, че ще бягат
.....обаче избягаха през един знак.....завъртане и накрая спряха да бягат в един бордюр......

Иначе другото "интересно" беше, че едни малчугани с един Голф се излетяха пред куките с 160-170.... ония им вдигнаха палка, а те не спряха и решиха, че ще бягат

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

Ayrton Senna

Ayrton Senna
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
..
щом си бил олимпиадата зна4и си копнал втора как требе,сега в вторник има да си вращаш на смешката с вектрата
а ква беше разликата с алдито
пс.как ме е яд 4е не дойдох

а ква беше разликата с алдито

пс.как ме е яд 4е не дойдох

- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
gazzzar написа:беше пълно с народ..... Лекса имаше уговорка с едно момче с Голф ГТИ да се пуснат, а аз направих тестче с едно А6 3.0ТДИ.....и двамата не посрамихме марката![]()
![]()
![]()
Иначе другото "интересно" беше, че едни малчугани с един Голф се излетяха пред куките с 160-170.... ония им вдигнаха палка, а те не спряха и решиха, че ще бягат.....обаче избягаха през един знак.....завъртане и накрая спряха да бягат в един бордюр......
Много "семкаджии" имаше.....добре че бяха мАторите че поне некъ'ф екшън да се види.
Аз пък се опитах да направя няколко слънца...ама попаднах на пясък и за малко да се усамотя в канафката

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
7 мнения
• Страница 1 от 1