Форума на Алфа Ромео

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Форума на Алфа Ромео

Мнение от bouncer » 15 Юли 2008, 17:32

Здравейте,

както вече повечето то вас знаят от вчера сутринта форума на Клуб Алфа Ромео е хакнат. Това е една инфантилна, злобна, грозна и абсолютно излишна постъпка. изключая хомосексуалните кадри, сега форума на КАРБ е пренасочен към този форум. от друга страна вчера в 23.26 абонатът на този форум b2 е пуснал тема за адреса на Алфа форума. дали е просто неприятно стечение на обстоятелствата или тази грозна постъпка е породена от безсмисленоя спор от преди 1-2 дни за това коп марка е по-добра. иска ми се да вярвам, че нито единот вас няма нищо общо с тази селяния.
смешно е. не виждам смисъл да се нападаме и да си правим мръсно по този глупав начин. а нима ние не сме еднакви?!? нима не се събираме във форуми, срещи, походи, автомобилни събори и т.н. поради наистовата си любов към автомобилите? какво значение има дали е Алфа Ромео. БМВ, Мерцедес, Лада или Порше? защо трябва да си тровим живота с органичени сектантски изказвания че мойта си най-хубава. да аз обичам Алфите, но повече от Алфа Роемо обичам автомобилите и удоволствието което ми дават. не е важно дали мойта кола за някой е кошник, или неговата за мен е таралясник. той си я обича и аз уважавам това! отново искам да изкажа дълбокото си разочарование, че един автомобилен фен е способен на такава глупава и злобна постъпка! надявам се опасенията ми да са напразни!

поздрави

един автомобилен фен

Потребител
Аватар
Кара: 330d e91
Мечтае да кара: M3

Мнение от svetlinst » 15 Юли 2008, 17:48

А хомосексуалните кадри незнам какво общо имат с автомобилите... Явно чоекът, който е хакнал сайта ни, се опитва да ни покаже сексуалната си ориентация и обратните си наклонности. Напълно подкрепям колегата bouncer, че всеки си има собствен вкус. И аз харесвам БМВ, но предпочитам Алфа. И ако човека, който е направил тези простотии, е фен на БМВ и си мисли, че така прави голямо геройство, напълно се е объркал - това говори само за едно селско поведение и просто мислене.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: M52B28

Мнение от sappa » 15 Юли 2008, 17:54

тема относно гаврата с форум Алфа е пусната и в тунинг.бг горе долу по същото време когато е пуснал и колегата b2 тук. не мисля, че това е някаква улика срещу него. от друга страна там има доста доволни юзъри от случката ;) преценете сами къде се крие злосторника
http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?f=40&t=95637

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2

Мнение от b2 » 15 Юли 2008, 18:00

Здравейте,

Видях, че сте ме споменали. Нямам нищо общо с тея глупости. И аз както Вас съм автомобилен фен преди всичко и фен на добрите емоции покрай тях.

Съжалявам че помогнах да се разпространи мизерията по-бързо с темата в нашия форум.
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.

Потребител
Аватар

Мнение от GabsoN » 15 Юли 2008, 18:02

Alfa Romeo е марка с голяма история и доста е допринесла за развитието на автомобилите. Все пак това е марка създадена от почти 100 години (1910г.) Който е направил тази глупост с вашия сайт, не може да се нарече истински автомобилен фен!

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 15 Юли 2008, 18:32

Интересно, че още не са го оправили... :evil:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от 50 cent » 15 Юли 2008, 18:36

Леле, а аз за малко да си хвърля лаптоп-а през прозореца. Цъкам цъкам на линка за Алфа Ромео и ми излиза БМВ. Чак сега разбрах, че сайта е хакнат :mhihi: . Ми освен ние от алфа форума да понахалстваме и да се присъединим към срещите БМВ ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 15 Юли 2008, 18:57

Какво да се прави, простотията ходи по хората, а не по гората... :roll:

Аз също съм алфист, но чета редовно и този форум защото ми харесва, както и марката, която олицетворява.

Според мен, най-добре ще е, когато стане ясен виновника, да му дръпнем един oбщ бой. :mhihi:
Ние алфистите, защото ни е прецакал сайта, а вие, защото с действията си позори уважавана марка като BMW.

Потребител
Аватар

Мнение от TaNo. » 15 Юли 2008, 19:11

Май се знае кой е :!:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 15 Юли 2008, 19:11

Къде ви е хостнат сайта бе? Това цял ден не може да няма начин да се оправи...

Имате предполагам бекъп имате фтп сменяте паролите и качвате бекъпа работа за 10 минути. Преди време имаше подобна случка с форума на Фият.

Обикновено това става от лоша подръжка. Имам предвид без ежедневен бекъп и т.н. Хакерите нема да се свършат, ама си има елементарни неща дето ако си ги спазваш дори да те хакнат, голема работа, както казах 10 мин и пак ще бачка сайта а хакера за да го хакне ще му отнеме повечко от 10 мин.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от biberon4o » 15 Юли 2008, 19:18

Колеги от форума на Алфа Ромео,искрено съжалявам за случката.Мисля си,че човека,който го е направил това нещо едва ли е голям фен на BMW,защото ако беше такъв едва ли щеше да се занимава с простотии вместо да обърне внимание на нещата свързани с марката.Така поне аз мисля.Ето,каква ми е файдата на мен примерно или на колегата дето е писал преди мен или на другите дето изказват мнения,разменят интелект свързан със любимата ни марка .
Дано по бързо да се нормализират нещата ;)
Има истина една,
BMW се казва тя,
шофирам ли я спира винаги дъха ми,
подавам ли и газ от радост пили гуми,
тази марка е Велика сила, сбъдва тя мечтите,
на всеки верен фен със синьо-бял пламък във очите! ;)

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 15 Юли 2008, 19:29

А колеги от форума на Алфа нещо почнахте много да ни се карате според мен не е човек от нашия форум не би спечелил нищо от това.
Тука няма никакви доказателства които да сочат към колега от БМВ форума ,имам чувството че искате да си изкарате яда на нас ок ама не ми е приятно да чета постовете ви смятъм че обиждате форума ми. :evil:

Дълбоко ви съчувствам и знам че ви е много тежко заштото аз не мога да изкарам ден без форума ни.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 15 Юли 2008, 19:32

Има и положително нещо от цялата работа бе, я виж колко алфа фенове са се регистрирали в нашия форум.

Вечна дружба братя. Нещата ще се оправят нема да се ядосвате :)

Успех.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от AHTuBuPyC » 15 Юли 2008, 19:39

Никой ли няма достъп до този вашия сайт?
Доколкото виждам, май го редиректват със .htaccess файл, в главната директория на домейна, така всичко http://clubalfaromeo.com/* заминава към нас.
Всеки с ftp достъп може да провери съдържанието на файла и да премахне ненужните редове, ако има такива. Предполагам че базата и файловете на сайта ви си седат още ... 8)

И все пак, най-глуватото е да търсите виновник при нас. виновни са поддръжката на форума, и евентуално този който го е направил, но това е нелепо да обвинявате клуба и форума ни!

И тъй като предполагам как е редиректнат форума ви, Вземете сега тръгнете след мен че аз съм виновен .... :mhihi:
bmw

ентусиаст
Аватар
Кара: му се с шпер

Мнение от Nikito_nn » 15 Юли 2008, 19:40

Много е кофти това с форума ви колеги от Алфа, искрено ви съчувствам, представям си един ден да се събудя и да няма БМВ форум, УЖАС :( .Наричам ви колеги защото и вие си имате своята лубов към марката но най-вече към автомобилите като цяло.Според мен този, който е направил тази мизерия не е нито БМВ фен нито автомобилен фен. Като нищо някое пъпчиво тинейджерче(както се изрази един колега) да си прави тъпи мизерии с идеята да породи конфликт между феновете на двата форума.Аз мисля, че това нито ни прави по големи от вас, нито има някаква полза, за мен специално е безмислено и супер тъпо.
Дано скоро да ви го оправят :( . Поздрави
BMW - the POWER
Изображение - малолитражка
Изображение - М3
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата