Синьо лято на Черно море
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
Синьо лято на Черно море
Ако има некой по моя проблем нещо да каже, нека се изповяда!
Търся от към 5.09 до към 12.09 къща или апартаментче (мин.3 стайно) по наем на Южното черноморие. Засега сме 2 семейства (4 върастни и 1 дете). Оферти по интернет колкото искаш ... но предпочитам и да ми препоръчате нещо където сте били ...
примерно в Созопол тогава ще има некакъв фестивал и ще бъде готино сигурно ...
По прицип може и по северното черноморие ...
Търся от към 5.09 до към 12.09 къща или апартаментче (мин.3 стайно) по наем на Южното черноморие. Засега сме 2 семейства (4 върастни и 1 дете). Оферти по интернет колкото искаш ... но предпочитам и да ми препоръчате нещо където сте били ...
примерно в Созопол тогава ще има некакъв фестивал и ще бъде готино сигурно ...
По прицип може и по северното черноморие ...
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
забражих да кажа, че близостта на плажа и наличието на гараж или място за паркиране е от огромно значение
chefo предпочитаме апартамент или нещо където може да се събираме и да пием заедно!
ако са стаи не става да се гъчкаме в една стая!
или искаше да ни поканиш у вас да пиеме

chefo предпочитаме апартамент или нещо където може да се събираме и да пием заедно!

или искаше да ни поканиш у вас да пиеме

не говориш сериозно, нали?
лятно време да се гъчкаш в някаква стая е лудница!
в двора има площадка 6 х 6 м. с 5 маси и 20-тина стола, покрита с тента за дъждовете, барбекю и т.н.
под нея е двуместен гараж, който за съжаление ползваме, но уличката пред къщата е перфектна за паркиране.
в стаите само се спи :-) или друго....
в двора има площадка 6 х 6 м. с 5 маси и 20-тина стола, покрита с тента за дъждовете, барбекю и т.н.
под нея е двуместен гараж, който за съжаление ползваме, но уличката пред къщата е перфектна за паркиране.
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
chefo написа:не говориш сериозно, нали?
това имам впредвид - тераса или некаъв навес да има ... но стаите са проблем, тъй като детето е малко и когато спи требва да ми е под ръка да го наглеждам

7 мнения
• Страница 1 от 1